İnşallah güzel sonuç alırsınız birşey çıkmazBen tup bebek degil m rahim filmi cekilcem
İnsallah ama birsey cikmasa bile tup bebek gorunuyor bize olmuyor cunku sizin probleminiz neİnşallah güzel sonuç alırsınız birşey çıkmaz
Sorun olarak bişey söylemedilermi nerde çektireceksin yumurta rezervim azalmış benim oyüzden başladım dün tedaviyeİnsallah ama birsey cikmasa bile tup bebek gorunuyor bize olmuyor cunku sizin probleminiz ne
Hasan Tahsin yapacak ilk denememdede o yapmıştı amh bişey demedi fsh biliyorum sadece oda 10.88diHangi dr yapiyor ? Birde amh baktirdin mi kac cikti
Benimkine bişey söylemedi amh değerine hayırlı olur inşallah ilk denenmemiBende yaptiracagim farabide suleyman hocaya amh rezervim dusuk
Evet ilk olacak nasip olursaBenimkine bişey söylemedi amh değerine hayırlı olur inşallah ilk denenmemi
Medicalpark karadenizde cekilcem filmi sizin amh kac cikti kizlar ?Sorun olarak bişey söylemedilermi nerde çektireceksin yumurta rezervim azalmış benim oyüzden başladım dün tedaviye
Benim amh en son 0.10 cikmisti persembe yine yapildi sonucu almadim dahaMedicalpark karadenizde cekilcem filmi sizin amh kac cikti kizlar ?
Ne kadar guzel sonucunuz masallah. Benjm yas 25 5. Yila girecegim 18 agustostaBenim 1,5ama olmuyor bebek yasim 27 sizin yaslariniz kac
Yasima gore dusuk yinede ama sorun oda degil sanirim bulmadilar henuz istanbula gidecegim rahim filmiyle birlikte buralarda ugrasamam bosuna vakit kaybi gibi geliyorNe kadar guzel sonucunuz masallah. Benjm yas 25 5. Yila girecegim 18 agustosta
Brn suleyman beye gidicem. Adini cok duydum. Birde hasan tahsin soanisoglu. Suleyman bey mailime cevap verdi ve bu da beni tatmin etti acikcasiYasima gore dusuk yinede ama sorun oda degil sanirim bulmadilar henuz istanbula gidecegim rahim filmiyle birlikte buralarda ugrasamam bosuna vakit kaybi gibi geliyor
İnşallah hayırlısı olur canımBrn suleyman beye gidicem. Adini cok duydum. Birde hasan tahsin soanisoglu. Suleyman bey mailime cevap verdi ve bu da beni tatmin etti acikcasi
Amin ama ben hala sizin sorunu anlamadim. İlk bebeginiz de mi tup bebektiİnşallah hayırlısı olur canım
Yumurtam kalitesizmiş evet canım ilkinde tüp bebekAmin ama ben hala sizin sorunu anlamadim. İlk bebeginiz de mi tup bebekti
Anladim kac yumurta olusuyor tedavinizde pekiYumurtam kalitesizmiş evet canım ilkinde tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?