• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar burdaysanız bişey soracağım transferim yarın siz dondurtma işlemi yaptırdınız mı?

demetcim ben iki kez denedim clinarttta malesef benim dondurulacak kalamadi..cok isterdim ama nasip iste...seninde kalitesi iyiyse zaten dondurulacak ki insallah donduralacak kalir..safak bey cok iyidir icini rahat tut..ben safak hocadan pozitif alamasamda basari yuzdesi cok iyi.ve safak hoca son derece nazik ve son derece insancildir..ama tek embriyo transfer ediyor onun icin israr etsende fayda yok..kurallara cok baglidiri..sanirim senin 5. gun olacak..insallah hayirlisi olsun tatlim..

demetcim ben iki kez denedim clinarttta malesef benim dondurulacak kalamadi..cok isterdim ama nasip iste...seninde kalitesi iyiyse zaten dondurulacak ki insallah donduralacak kalir..safak bey cok iyidir icini rahat tut..ben safak hocadan pozitif alamasamda basari yuzdesi cok iyi.ve safak hoca son derece nazik ve son derece insancildir..ama tek embriyo transfer ediyor onun icin israr etsende fayda yok..kurallara cok baglidiri..sanirim senin 5. gun olacak..insallah hayirlisi olsun tatlim..

evet canım çok iyi bir insan orda çalışanlarda öyle.5.gün transferi yapıldı sonra iki tanesini dondurttuk bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız.teşşekür ederim canım inşallah hepimiz bebişleri kucaımıza alırız..

Trabzonlular trabzonda tedavi oan arkadaslar.lutfen topigi guncel tutatlim..tedaviler nasil gidiyor? Snuc alan varmi?

Merhaba bizde ağustos eylül gibi clinartta 2.tüp bebeği deneyeceğiz doktorumuz şafak bey ile görüştük eşime 3 aylık bir tadavi verdik çok tavsiye ettiler tabi nasip herşey 1.denememizdede istanbulda çok iyi bir yerde denemiştik herşey nasip arkadaşlar bakalım ne neler olacak benim rahmime bakacaklarmış ilkinde bebeğin tutmaması neyden kaynaklanıyor diye rahim filmimi çekilecek dedim hayır dedi doktorum daha değişik birşey anestezi verilecek bana kopi ile bitiyor sonu ama şu an anımsayamıyorum acaba laparaskopi mi eğer oysa biraz ürktüm netten biraz araştırdım diğer rahim filmi ile arasında fark nedir arkadaşlar bilen varmı dahamı detaylı acaba bilgisi olana bunu yaşayan varmı acaba

Bir sorum olacak arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazabilirmi erkekde sorun olunca başarı oranı daha yüksekmi oluyor tüp bebekte yada kadında sorun olunca başarı oranı düşükmü oluyor ne biliyorsunuz bu konu hakkında

Bir sorum olacak arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazabilirmi erkekde sorun olunca başarı oranı daha yüksekmi oluyor tüp bebekte yada kadında sorun olunca başarı oranı düşükmü oluyor ne biliyorsunuz bu konu hakkında

canim histereskopi o dedigin.rahim icine bakilacak sorun varmi diye...

kadin da sorun oldugunda tedavi cok cesitli ve cok daha fazla ama erkekte teshis kolay ama tecavi cok zr..ben boyle dusunuyorum..insallah hayirlisi olsun//nasip tabikide...bakiyosun her iki taraftada sorun oluyo bazen ama ilk denemede oluyor..bakiyosun sorun kucuk oluyo ama defalarca denemede olmuyor..Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin

anstezi verileceğini söylediler hiçbirşey duymayacağım sizin bahsettiğiniz şeymi o yoksa başka bişeymi normanlde rahim filminde anestezi vermiyorlar çünkü

kızlar benım çok şükür hersey yolunda gidiyor darısı tüm bekleyenlere olsun inşaallahh..

merhaba arkadaşlar 3 senelik evliyim rizeliyim özel karadeniz hastahanesi hasan tahsin sanişoğlu toktorum çok memnunum ilk 3.denemem tuttu 4 aylık hamileyim doktorum çok iyi bilgi vermek istedim...allah isteyen uğraşan herkese nasip etsin inşallah.

Merhaba hanımlar.Ben 24 temmuzda clinartta tüp bebek tedavisine başlıyorum.Aranızda uzun protokol yaptıran var mı? Doktorum şafak bey.Konuşmaları çok açıklayıcı, hastasını rahatlatmasını bilen bir doktor. Ktü de bir aşılama deneyimim oldu hoop oldu bittiye geldi ayrıca çok negatif bir ortam. Bir daha ktü ye adımımı atar mıyım bilemiyorum.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin kucaklarımıza. çektiğimiz sıkıntılar acılar unutulur ne kadar uzunsa bu yol ben o kadar yürümeye razıyım yeter ki bebişlerimiz sağlıkla gelsin.

benim tedavimde uzun protokol süleyman güven benim doktorum hakkında kötü şeyler okudum ama ben tam tersini düşünüyorum insanı çok rahatlatan bir uslubu var ilk denemem olacak daha önce ufuk beye gittim ama tavrı,konuşmaları hoşuma gitmedi maalesef :(
bende ki problem hem çikolata kisti hem de yumurta sayısında azlık senin problemin ne?

Son düzenleme:
Benim de ilk tüp bebek denemem olacak.Allahın izniyle ilk seferimizde annelerini daha fazla bekletmeden gelir inşallah yavrularımız. Benim sorunum pko eşimde de varikosel var. Uzun protokolün ne gibi bir farkı var biliyor musun? Bir de eşimden kan alıp bana aşı uygulayacaklar bu konuda bi bilgin var mI?

uzun protokolde tedavi daha uzun sürüyor bana doktor kistten dolayı doğum kontrol hapı başladı 21.gün gidicem iğnelere başlanacak.benim eşimde de varikosel vardı ama ameliyat oldu şuan bi sorun yok.o iğne ne için yapılıyormuş?

Benim de ilk tüp bebek denemem olacak.Allahın izniyle ilk seferimizde annelerini daha fazla bekletmeden gelir inşallah yavrularımız. Benim sorunum pko eşimde de varikosel var. Uzun protokolün ne gibi bir farkı var biliyor musun? Bir de eşimden kan alıp bana aşı uygulayacaklar bu konuda bi bilgin var mI?

tedavin başladı mı bugün?

Dün lucrin iğneme başladım.Doğum kontrol hapı da kullanıyorum.Ağustosun ilk haftası adet olmayı bekliyorum.Adetin 2.günü kan tahlillerim yapılacak birde eşimden alınan kanı aşı olarak bana uygulayacaklar.Sanırım aşı eşimin spermleri ya da dna sına karşı vücudumun tepki göstermesini engellemek için yapılacak tam emin değilim.Çok gerekli olmadığını okumuştum forumlarda ama ihtimali biraz bile arttırabilirse ne ala.Sizin iğneler ne zaman başlıyor?

Dün lucrin iğneme başladım.Doğum kontrol hapı da kullanıyorum.Ağustosun ilk haftası adet olmayı bekliyorum.Adetin 2.günü kan tahlillerim yapılacak birde eşimden alınan kanı aşı olarak bana uygulayacaklar.Sanırım aşı eşimin spermleri ya da dna sına karşı vücudumun tepki göstermesini engellemek için yapılacak tam emin değilim.Çok gerekli olmadığını okumuştum forumlarda ama ihtimali biraz bile arttırabilirse ne ala.Sizin iğneler ne zaman başlıyor?

Allah hayırlısını verir inşallah ilk denememiz olumlu sonuçlanır.ben ayın 7sinde gidicem iğnelerle beraber o gün başlanır galiba.hangi ilaçları kullanacaktın sen ? bana doktor gonal f , menopur , ovitrelle , lucrin , cyclo-prognova ,crinone jel yazdı.şimdi de desolett kullanıyorum.
iğneleri kendin mi yapıyorsun acıyor mu? ben tedirginim bu konuda biraz da :(

Bana şimdilik sadece lucrini verdiler.İğneyi kendim yapıyorum insülin iğnesi olduğu için acı bile hissetmiyorsun.Bende 5 inde adet olmayı bekliyorum sanırım 7 sinde bende gonal f e başlarım.Bu arada yeni öğrendiğim bişeyi seninle paylaşmak isterim.Akupunktur tedavisine başlamak için randevu aldım.Tüp bebek tedavisinde başarı şansını arttırıyormuş.Tedavi sürecinde en çok dikkat etmemiz gereken şey stres.Akupunktur bunu azaltıyor ayrıca rahimi embriyonun tutunması için uygun hale getiriyormuş.Bir de beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor.

Bana şimdilik sadece lucrini verdiler.İğneyi kendim yapıyorum insülin iğnesi olduğu için acı bile hissetmiyorsun.Bende 5 inde adet olmayı bekliyorum sanırım 7 sinde bende gonal f e başlarım.Bu arada yeni öğrendiğim bişeyi seninle paylaşmak isterim.Akupunktur tedavisine başlamak için randevu aldım.Tüp bebek tedavisinde başarı şansını arttırıyormuş.Tedavi sürecinde en çok dikkat etmemiz gereken şey stres.Akupunktur bunu azaltıyor ayrıca rahimi embriyonun tutunması için uygun hale getiriyormuş.Bir de beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor.

akapunkturu nerde yaptıracaksın? daha önce duymamıştım yararı olduğunu,doktor mu tavsiye etti?beslenme de nelere dikkat etmek gerekiyor?O stres yok mu o stres insanı mahvediyor maalesef :(

Back
X