Trafiğe çıkınca panik olmuyorum ama oluyor gibiyim

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
828
123
Merhabalar.esimle araba mevzuuna belki denk gelen vardır.. ekleyebilirsem eklerim

Özür diledi araba yeniydi daha kasko sigorta yapmamıştım falan dedi.

Neyse konu o değil.
Ben manüel de öğrendim şimdi araba otomatik ve büyük bir araba yani SUV .

Arabanın herşeyini biliyorum ama tragife cikinnca bir heyecan laniyorum araba bana büyük geliyor sanki kontrolumden çıkacak gibi geliyor ama biran önce .bunu yenmem lazimvai usta şoförlerden öneri

Sık sık trafiğe çıkacaksınız başka bi öneri olamaz bu konuda zaten

Arkadaşın dediği gibi pratik yapmanız lazım. Bende küçük arabadan suv modele geçince bi bocaladım. Araba büyük geldi. Yola sığdıramıyorum diye düşündüm ama alışmam çok sürmedi. Kendinizi panikletmeyin.

Teşekkür ederim galiba da en iyisi bol bol trafik pratik
Aslında özel ders almayim diye düşündüm ama bilmiyorum gerek varmı işe yarar mi

Büyük arabanın görüş alanı daha geniş bence. Ben daha rahat ediyorum. Süre süre alışacaksın. Harikasın yapabilirsin

Sağ Şeridinden gittikçe hiç korkma.

Ben ilk ehliyet aldığımda eşim (o zaman henüz sevgiliydik arabamızda yoktu) hemen araba kiralamıştı İstanbul’da trafiğe sokmuştu zorlu yollardan götürmüştü ödüm kopmuştu birde kiralık araba ama bismillah dedim gözümü kararttım sürdüm öyle cesaret etmesem hala çıkamazdım trafiğe. Bol boş tekrarla bence çözülür. Zamanla insanın güveni geliyor kendine

Özel ders kimden alırsan al ama sakın eş, baba, abiden almayın gerçekten.
Tecrübe ile sabit .

Ben trafiğin yoğun olmadığı saatlerde yakın semtlerdeki marketlere gide gele alıştım. Alıştıkça bir tık uzağa gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…