Trafik kazası haberi ne zaman gelir

Telefonu kırılmış şimdi arkadaşından yazdı şaka gibi
Gözün aydın. Bak gördün mü yine takıntı yaptın. Diğer konunda olduğu gibi, takıntı yapıyorsun, sonra da kafanda kuruyorsun. Kötü niyetli insanlar da bu huyunu görüp seni manipüle ediyor, sonra ben toksik insanım diyorsun. Sen toksik insan değilsin, sen manipülasyona açık bir insansın, bu yüzden duygularını sömüren biri senin ömrünü yiyor.
Lütfen çok rica ediyorum bu dediklerimi dikkate al. Sen önemlisin, özelsin. Toksik, kıskanç, kötü bir insan değilsin.

Arkadaşlar kardeşim kampa gideceklerdi. saat 9da yola çıktılar. 9.30da telefonu kapandı hala ulasamiyoruz. Kamp yerine de 30 dkda ulasamaz. Oyle telefon falan da kapatmazdi. Kaza olsa bize ulaşırlar mi hemen ?
polise bildirin bence arac takip sistemi varsa ordan bakarlar

Gözün aydın. Bak gördün mü yine takıntı yaptın. Diğer konunda olduğu gibi, takıntı yapıyorsun, sonra da kafanda kuruyorsun. Kötü niyetli insanlar da bu huyunu görüp seni manipüle ediyor, sonra ben toksik insanım diyorsun. Sen toksik insan değilsin, sen manipülasyona açık bir insansın, bu yüzden duygularını sömüren biri senin ömrünü yiyor.
Lütfen çok rica ediyorum bu dediklerimi dikkate al. Sen önemlisin, özelsin. Toksik, kıskanç, kötü bir insan değilsin.
Yaa cok teşekkür ederim

Kaza olsa bile telefonu calardi acik oldugu surece. Nurayi cevirdiginizde hemen " aradiginiz kisiye ulasilamiyor" diyorsa kendi kapatmistir telefonunu. Eger aradiginizda uzun bir sure bekledikten sonra " aradiginiz kisiye ulasilamiyor" diyorsa telefon bulundugu yerde cekmiyordur.
Kac yasinda kardesiniz? Arkadaslariyka beraberken sessize alabiliyorlar. Telefon caldigi halde acmiyorsa sesini kısmistir.

Yaa cok teşekkür ederim
Bek yine kendine yaptın. Şu anda bunlar sana normal geliyor ama yıllar sonra bakıp ben kendime neler yapmışım, hiç acımamışım kendime, neden kendini sevmemişim diyeceksin. Lütfen yıllar geçmeden kendinle barış, kendini sev, kendi kıymetini bil.

Bende merak etmiştim sevindim adınıza.Bu kadar telaşlanacağınızı kendisinin de tahmin etmesi lazımdı.Bende birine ulaşamayınca gerilirim doğal olarak.

Bunu nasıl yapabilirim peki
İlk adımın bunu sorman zaten ❤️
Takıntılarından kurtulman lazım, yanılmıyorsam küçüklüğünde ailesel sorunlar yaşamıştın. Bunlarla yüzleş, hiçbirinin senin hatan olmadığını içine sindirmen lazım. Lütfen ama lütfen psikiyatrik destek al. Bunları yapabilecek güçte biri olmasan zaten nasıl yapabilirim diye sormazdın. Başlamak bitirmenin yarısında, unutma.

Çok haklı. Erkek çocukla kız çocukla ilgisi yok ki, yarım saatte ortalığı ayağa kaldırmışsiniz.
Bu kadar takip etmek iyi bir şey değil. Çocukları biraz özgür bırakmak lazım.
Geçen haberlerde gördüm. 16 yaşında bir delikanlı eve geç gitmiş. Babası kızmış. Delikanlı apartmandan kendini atıp, intihar etmiş. Babası da evladının acısına dayanamamış kendini vurmuş.
Şimdi neye yaradı?

Bu kadar takip etmek iyi bir şey değil. Çocukları biraz özgür bırakmak lazım.
Geçen haberlerde gördüm. 16 yaşında bir delikanlı eve geç gitmiş. Babası kızmış. Delikanlı apartmandan kendini atıp, intihar etmiş. Babası da evladının acısına dayanamamış kendini vurmuş.
Şimdi neye yaradı?
Aynen öyle . Zaten konu sahibi daha ulaşamadığı ilk saniye panik olmuş. Yarım saatken başlamış panikle polis falan aramaya.
Hem hep kötüyü çağırmak ,kötüyü düşünmek bir yerde belayı çekiyor.
Hem de yani Dünya hali, insan insana yarım saat ulaşamayabilir. Telefon çekmez, telefon kırılır,bir şey olur.
Benim annem de inanılmaz panik birisi. Onu da anlıyorum . Yılbaşında gittiğim ülkede telefonum çekmiyordu, otelden her çıktığımda, 'otelden çıktım' , wifi bulan her yerde "yemek yiyorum, wifi buldum sorun yok" yazmaktan tatilimin tadını çıkaramadım . Yani neden her kafede wifi sorayım,her caddede free wifi alanı bulacam diye otuz tane form doldurayim ki, bir sal beni .
Buna rağmen,yani her wifi buldugumda yazmama rağmen defalarca sinir harbi yasadi. Aradığı ,ulaşamadığı saatler de 14, 17 falan. Yani nerede olabilirim bu saatte? Bunca panik olacak, delirecek, stres olacak ne var? Bir de telefonu açtığımda 'cok korktum söylesin boylesin' . Eziyet haline getirtti tatilimi. Bir de trene bindim, tercih yapmam lazımdı ya sabah gün aymadan çıkıp 6 trenine binip gündüz gözüyle o şehre varacaktım ya akşam saatinde binip gece tam 12de o şehre varacaktım. Ben de mantıklı olanı seçip o şehirden elbet merkeze ulaşırım,tren garı kalabalıktır diye düşündüm, gece trenine bindim. Trende wifi vardı. Anneme de yalan söylemek istemedim. Sonuçta ayıp degil günah değil trende olmak. Kafedeyim deyip geçeceğime trendeyim dedim. Allah'ım...bu saatte ne treni, sen nerelerdesin, ne işler ceviriyorsun, gece yarısı ne yolculuğu, ne yapacaksın,otele gidince ara... Dünyada en sevdiğim ulaşım şekli tren, sayesinde midem bulandı,tüm yolculukta stres oldum.
Yani böyle çocuk yetiştirmek çocuğun yalan soylemesi dışında neye yarar? Ya da onun da tatilini eziyet haline getirmekten başka neye yarar.
Adam kamp yapıyorsa demek ki kafa dinlemek istemiş. Telefonu bozuldu diye kaç kişiye haber verecek ki?
Bence insan biraz anksiyitelerini yatistirmayi,içindeki kötüye 'dur' demeyi bilmeli. Diğer türlü tek size eziyet de değil,yakınlarınıza da eziyet oluyor

Back
X