Trafik korkusu

Yanlış anlamayın da eğer gerçekten iyi şoför değilseniz kendinize bu anlamda güvenmiyorsanız araba kullanmayın.Çünkü ya birine çarpsanız ya da bir kazaya sebebiyet verseniz bunun vicdan azabını ömür boyu çekersiniz.Herkes araba kullanacak diye bir olay yok.Hele ki araba kullanmak heyecana gelmez.

Psikolojik destek alın eğer halen kullanamıyorsanız heyecan panik yapıyorsanız çok da zorlamayın
Artık kullanabiliyorum, hocadan kaynaklanıyormus. Epey yaşlı ve hislerine hakim olamadığı için panik yaptırıyormus. Ben de yaşlı olduğu için sesimi çıkarmayıp kendimi kasıyordum.

Ben çok dikkatli bir insanım, kaza yapacagimi sanmiyorum. Her yolu, isareti takip ederim, yavaş gidiyorum diye bile kendini tutamayıp bağırıyordu deli. Etik çalışmıyor. 80 hız sınırı olan, ve dar bir yolda 70e dusersem baskı yapıyordu. Benim de elimi ayağıma dolaşıyordu,bir de utanmadan beni sucluyordu. Inşallah iyi bir kaza yapar da ölür. Kimsenin kimseyi bu kadar uzmesine gerek yok. Zaten çok zor bir dönemden geçiyorum, sanki tek derdim o.

Otomatik de kullanıyorum, babamınki manuel onunkini kullandım, adam sen pilot olmuşsun ne korkuyorsun dedi. Gerçekten öyle. Insanın derdi bin tane olunca başka dertlerin kaynağını göremiyor. Aslında gidip bir güzel kavga etmek lazım o bunakla.

Ben çok dikkatli bir insanım, kaza yapacagimi sanmiyorum. Her yolu, isareti takip ederim, yavaş gidiyorum diye bile kendini tutamayıp bağırıyordu deli. Etik çalışmıyor. 80 hız sınırı olan, ve dar bir yolda 70e dusersem baskı yapıyordu. Benim de elimi ayağıma dolaşıyordu,bir de utanmadan beni sucluyordu. Inşallah iyi bir kaza yapar da ölür. Kimsenin kimseyi bu kadar uzmesine gerek yok. Zaten çok zor bir dönemden geçiyorum, sanki tek derdim o.
direksiyon hocalarının genel tavrı sanırım. ben de direksiyon derslerinde çok daha fazla gerildiğimi hissettim. emekli astsubaydı. çok katı ve sert bir adamdı. bas gaza bas gaza diye bağırıp durdu.şehir içinde 50 -60 ile gitmemi beğenmiyordu. 1 saniye susmadan her şeye bağırıp çağırıyordu... at vitesi 4 e bas gaza at vitesi 5 e, yak sinyalini dön sola vs vs vs yedi bitirdi beni.. düşündükçe anlıyorum şimdi,şimdi.. beni daha da strese soktu.

direksiyon hocalarının genel tavrı sanırım. ben de direksiyon derslerinde çok daha fazla gerildiğimi hissettim. emekli astsubaydı. çok katı ve sert bir adamdı. bas gaza bas gaza diye bağırıp durdu.şehir içinde 50 -60 ile gitmemi beğenmiyordu. 1 saniye susmadan her şeye bağırıp çağırıyordu... at vitesi 4 e bas gaza at vitesi 5 e, yak sinyalini dön sola vs vs vs yedi bitirdi beni.. düşündükçe anlıyorum şimdi,şimdi.. beni daha da strese soktu.
Benimki de gencliginde askeriyede pilotluk yapmış. 2. Vitesten direk 6ya artırıyordu, babama söyledim şok oldu.

Benimki de gencliginde askeriyede pilotluk yapmış.
:))) asker kökenli hocadan trafik dersi almamak gerekiyormuş, ben bunu çok iyi anladım. adam askeriye psikolojisinden çıkamamış, beni emir eri falan sandı...inatla 7 gün çıktım onunla. ayıp olmasın, kazancından olmasın diye :))))

Back
X