Şu anda o kadar sinirliyim ki sizlere anlatıp rahatlamak için yazıyorum. Bu gün işten çıktım, araba ile sol şeritte ilerliyorum. Yol kenarına parketmiş bir araba aniden yola doğru kırdı ve arabanın önü benim bulunduğum şeride uzandı. Arada 2-3 metre vardı. Refleks olarak bir taraftan frene abanırken bir taraftan da beni farketmesi için uzun uzun kornaya bastım.Kornaya basınca arabanın önünü düzeltip sağ şeride geçti. Camdan el kol hareketi yaptı pislik herif. Sonra peşime düştü benim. Sırf bana yetişmek için kırmızı ışıkta geçti, arkadan bana çok yaklaşıp selektör yakıp durdu. Sanırım amacı beni sollayıp önüme kırmaktı. Ben de evimin bulunduğu sokağa gelince aniden kavşaktan sağa dönüş yaptım, o da sola dönmek zorunda kaldı.
Hem korktum hem sinirlendim. Ne manyak insanlar var, sadece uzun uzun kornaya bastığım için takip etti, şartlar uygun olsa önümü kesip dövecekti herhalde. Evim hemen dönüş yaptığım yol kenarında umarım apartmın bahçesine girdiğimi görmemiştir, zira normal bir insan tepkisi değil madde bağımlısı mıdır nedir!!!
Pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz her an bir psikopata denk gelebiliriz.
Plakasini gördün mü?
Hatirliyorsan polisi ara bunları onlara anlat.
Kırmızı ışıkta geçti diyorsun yerini ve saatini belirt.
İnanılmaz sinir oluyorum bende trafik magandalarina.
Bir anda beni takip etmeye başladığını görünce heyecanladım, plakayı net hatırlamıyorum ama ışık ihlali yaptığı yerde mobese var zaten.
Herhangi bir saldırı gerçekleşmediği için polis kâle kalmaz sanırım.
Arada 2- 3 metre vardı demişsiniz. Kornaya basmanız gereksiz olmuş ve durup dururken panik yaptırmış olabilir misiniz ?
Aşırı uzun kornaya basmak çok tahrik edici birşey daaaaaaaaaaaaaat degılde "ben burdayım" seklınde ıkı üç kere bassanız daha ıyı olur. Ayrıca gerçekten panik olsanız ve kazaya ramak kalsa o esnada eliniz kornaya gıtmez gıdıyorsa sıkıntı var. Önce korna değil, kurtulma planı yapın. Uzzzunn uzuuun kornaya asılmak kaza önlemez, o uzun kornanın trafıktekı anlamı küfür etmek gıbı bıseydır. İnsanlar artık çok tahammülsüz dikkat edin.
Arabanın önünü kendi şeridimde görünce panik olduğum için bir yandan frene abanırken bir yanda da beni farketsin diye kornaya bastım. O anda rekleslerim bu şekilde gelişti.
Durduk yere panik yaptırmışsam bile bunun karşılığı bir kadını takip edip selektör yakarak taciz etmek midir??
Polise anlatsan da hiçbirsey yapmıyorlarPlakasini gördün mü?
Hatirliyorsan polisi ara bunları onlara anlat.
Kırmızı ışıkta geçti diyorsun yerini ve saatini belirt.
İnanılmaz sinir oluyorum bende trafik magandalarina.
Bız haksız desek ne çıkar? Yaptıgınız o hareket küfür anlamını tasıyor, yazılı olmayan kural gıbı bısey bu. Böyle davranmaya devam edersenız ve birgun daha manyagına denk gelırsenız sıkıntı yaşarsınız. Millet yol verme kavgasına bırbırını öldürüyor bu ülkede malesef. Gereksiz aşırı tepkilerden kaçınmak gerektiğini düşünüyorum. Karşı tarafıda gerginliğe, paniğe ve öfkeye yönlendiriyor.
Başınıza bir iş geldikten sonra haklı olmanızın çok önemi olmaz. Kendimizi korumalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?