• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte şiddet gördüm

Yani hukuki olarak tabii ki peşinden gidin ama çocuğa çok yansıtmamaya çalışın ben çok üzülüyorum böyle durumlar olduğu zaman bu sizin ya da çocuğun suçu değil sonuçta bu onları yetiştiremeyen ailelerin suçu ben de kendisini yetiştirmeyen bir kadın tarafından şiddet gördüm bana hala sen de vursaydın diyenler var ben bir insanı vurmayı bilmem ki ben birini dövmeyi bilmiyorum ben bu şekilde yetişmedim empati yapıyorum karşımdaki insanın canını yakmak istemiyorum sözlü bir tartışma sonucu işin buraya geleceğini de hiç bilmiyordum
Bizim mevzu olalı 6 aydan fazla oluyor, sanırım zaman aşımına uğramıştır. Ben çok istedim şikayetçi olmayı ama eşim engel oldu.

Çok geçmiş olsun gerçekten bu durumu yaşayanlar için de yakınları için daha da zor benim eşim bence benden daha kötü bir haldeydi hiçbir şey yapamıyor olması neden erken gelmedim falan dedi erken gelseydim çok kötü şeyler yapabilirdim dedi eşim bu olaydan sonra kendinden korktuğunu söyledi sizin evladnız üstelik böyle bir durumu yaşıyor insanın eli kolu bağlı çaresiz hissediyor değil mi çok geçmiş olsun gerçekten akran zorbalığı çok zor ve yaş bir süre sonra ilerledikçe daha büyük sıkıntılar olabiliyor ben çocuk gelişimciyim size tavsiyem konunun üzerine pek durmammaya çalışın yani çocuğun dikkatini dağıtmaya çalışın ki travma olarak kalmasın çünkü ileride sosyal fobi anksiyete borderline bipolar gibi psikolojik problemlerin gelişme ihtimali çok yüksek oluyor akran zorbalığına uğrayan çocuklarda Allah korusun
Çok teşekkür ediyorum. Gerçekten hiç bir yapamamak çok zor. Şikayetçi olmayı istedim ama eşim engel oldu. Kızımın yanında konuyu açmıyoruz zaten, o dönemde ilk bir kaç gün hep konunun üstüne gittim ama elime bir şey geçmedi, sonra içimde asla unutamasamda kızımın yanında tabi ki konuşmuyoruz.

Bizim mevzu olalı 6 aydan fazla oluyor, sanırım zaman aşımına uğramıştır. Ben çok istedim şikayetçi olmayı ama eşim engel oldu.
Eşiniz de aile huzuru kaçmasın diye yapmıştır muhtemelen zaten sonuç alınmazdı keşke şikayetçi de olsanız öyle oluyor hep bakın benim davamdan da hiçbir sonuç çıkmayacak ben bunun farkındayım en azından kadın bir kere bile olsa korku yaşasın da başkasına yapmasın istiyorum… maalesef psikopat kötü kalpli kendini eğitmemiş saçma sapan insanlar o kadar fazla ki yapacak bir şey yok olabildiğince kimseye bulaşmamak en sağlıklısı galiba kimseyle konuşmamak iletişim kurmamaya çalışmak en güzeli çünkü geriye kalan sadece travma oluyor yapanın yanına kalıyor. Geçmiş olsun size de çocuğunuza da umarım çabuk atlatır çünkü çocuklar bu tarz şeyleri atlatmak da bazen zorlanabiliyorlar ama onun bir suçu yok

Eşiniz de aile huzuru kaçmasın diye yapmıştır muhtemelen zaten sonuç alınmazdı keşke şikayetçi de olsanız öyle oluyor hep bakın benim davamdan da hiçbir sonuç çıkmayacak ben bunun farkındayım en azından kadın bir kere bile olsa korku yaşasın da başkasına yapmasın istiyorum… maalesef psikopat kötü kalpli kendini eğitmemiş saçma sapan insanlar o kadar fazla ki yapacak bir şey yok olabildiğince kimseye bulaşmamak en sağlıklısı galiba kimseyle konuşmamak iletişim kurmamaya çalışmak en güzeli çünkü geriye kalan sadece travma oluyor yapanın yanına kalıyor. Geçmiş olsun size de çocuğunuza da umarım çabuk atlatır çünkü çocuklar bu tarz şeyleri atlatmak da bazen zorlanabiliyorlar ama onun bir suçu yok
Evet, muhtemelen o eğitilmesi mümkün olmayan insan müsveddeleri ile uğraşıp sinirini bozmak istemedi o da.
Haklısnız bir sonuç çıkmazdı zaten.
Artık insanlar ne derse desin sesimizi çıkarmaya korkar olduk malesef.
Teşekkür ediyorum.

Güncelleme isteyen olmuştu😊😊😊😊 avukata gittim 🤗 avukatın ödemesini yaptık yani ayıptır söylemesi bayağı da iyi bir ödeme yaptım 😃 ama hiç parayı düşünecek durumda değilim gerçekten çok kötü hissettim kendimi o yüzden bastım parayı avukata😃😃 ama çok iyi bir avukat ve çok güçlü… kesin ceza alır dedi alması için de elimizden geleni yapacağız kadının hiç dosyası yoksa beş yıl siciline işlenecek en kötü yine de bu konu bir şekilde siciline işlwyecek cezası kesinleştikten sonra bir de manevi tazminat davası açacağız yani beş yılla kalmayacak
Aslında ben önce üzüldüm kadına hani belki çoluğu çocuğu vardır falan diye ama çevrem bana dedi ki aptal mısın o sana üzüldü mü seni sokak ortasında dövdü vs o yüzden hiç vicdanımı dinlemeyi düşünmüyorum bu tarz insanlar vicdanını hak etmiyor çünkü
üzerine yürüdüğünüz kadar yürüyeceğiz diyor eşim sonuçta ne kadar ceza alırsa hepsini uygulayacağız uzlaşma konusuna gelince ne olursa olsun uzlaşmayı düşünmüyoruz zaten artık ben düşünsem eşim düşünmüyor keza zaten avukata tonla para ödenmiş hem avukatın ödemesini yapıp hem de Uzlaşacak halimiz yok
Ben annemi babamı çok travmatik bir şekilde kaybettiğim için psikoterapi görüyordum uzun bir süredir ve terapistim de bu trafikte ki kavga olayı biliyor diyor ki kesinlikle ama kesinlikle affetmeyeceksiniz diyor
kulağımdaki yara hala iyileşmedi ve hala psikolojik olarak etkisi altındayım çeksin çekebileceği ne varsa evet belki bir ailesi çoluğu çocuğu var ama benim de vardı benim de bir ailem vardı gerçekten kabus gibiydi vücut bütünlüğüne kimse kimsenin dokunamaz
Artık değil bana kimseye dokunamaz zaten bu cezadan sonra öyle kolay değil insan dövmek trafikte çok mutluyum içim çok rahatladı gerçekten ama ceza falan hep buraya yazacağım bakalım ne olacak ama ben de ceza alacağını biliyorum eminim yani o videolar çok korkunçtu çünkü hani Chucky bebek var ya aynı ona benziyor kadın zaten bence savcı falan görünce de korktuğu için ceza verir 😀

Geçmiş olsun, çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ne olursa olsun bundan sonra kimseyle münakaşaya girmeyin trafikte. Bir de ben araca bindiğim an kontağı takmadan kapılarımı kilitlerim, el alışkanlığı, hiç aksatmam. Etraf manyak dolu. Böyle olmasa bile yan koltuğa çantamızı koyuyoruz, ışıklarda duruyoruz, her şey olabilir Allah korusun.
Dilerim adalet yerini bulur ama artık bu tarz konularda ülkenin adaleti sosyal medyadan sağlanıyor maalesef. Elinizdekileri paylaşın vakti geldiğinde.
Çok teşekkür ediyorum adaletin yerini bulacağına eminim çok iyi bir avukatla çalışıyorum bir şekilde ceza alacak evet ülkede adalet sistemi ya yavaş ilerliyor ya da olumsuz sonuçlanıyor ama avukat da çok önemli

Geçmiş olsun, çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Ne olursa olsun bundan sonra kimseyle münakaşaya girmeyin trafikte. Bir de ben araca bindiğim an kontağı takmadan kapılarımı kilitlerim, el alışkanlığı, hiç aksatmam. Etraf manyak dolu. Böyle olmasa bile yan koltuğa çantamızı koyuyoruz, ışıklarda duruyoruz, her şey olabilir Allah korusun.
Dilerim adalet yerini bulur ama artık bu tarz konularda ülkenin adaleti sosyal medyadan sağlanıyor maalesef. Elinizdekileri paylaşın vakti geldiğinde.
Teşekkür ederim evet ülkede adalet sistemi ya yavaş ilerliyor ya olumsuz sonuçlanıyor ama bazen öyle davalar için insanlar içeri giriyor ki ya da ceza yiyor ki bu biraz da şans işi ve iyi bir avukatla çalışmakla alakalı galiba çok iyi bir avukat tuttum çok da güzel bir para ödedim %99.9 olumlu sonuçlanacağına inanıyorum o kadın bir şekilde ceza alacak siciline işleyecek en kötü ihtimalle beş yıl suç istememe cezası alır fakat o da sicile işler yani suç işlediği bir şekilde görünür işe girerken vesaire gibi durumlarda ama tabi onda kalmayacak ben bir de manevi tazminat davası açacağım hepsinin ödemesini yaptım avukata artık uzlaşma falan da bitti ya o kadar param gitmiş ne Uzlaşıcam zaten sürünecek her detayı da burada paylaşacağım😊

Geçmiş olsun. Hala bir tarafınız vazgeçmeyi düşünsene avukatınızı ve doktorunuzu dinleyip vazgeçmeyin. O kişi tazminat davasını haketmis. Arkanızda eşiniz de var. Kapıyı kilitli tutsaydın diyenler haklı söyle düşünün yaşadığınız herseyden ders alın ve bir sonraki sefer buna göre davranın.

Çok sevindim dava açmanıza. Umarım alabileceği en ağır cezayı alır da bu olay benim yeniden hukuk ve adalete inanmamı sağlar.
Beklemede kalın her şeyden haberdar edeceğim ceza alsa da almasa da buraya yazacağım paylaşacağım😊 ben de sizin gibi düşünüyorum adalet sistemine inanmak istiyorum bakalım

Geçmiş olsun. Hala bir tarafınız vazgeçmeyi düşünsene avukatınızı ve doktorunuzu dinleyip vazgeçmeyin. O kişi tazminat davasını haketmis. Arkanızda eşiniz de var. Kapıyı kilitli tutsaydın diyenler haklı söyle düşünün yaşadığınız herseyden ders alın ve bir sonraki sefer buna göre davranın.
Ya zaten onu bana çevremdeki insanlar da söyledi eşim söyledi akrabalarım söyledi kapıyı kilitle kapatman gerekliydi dedi o konuda evet haklılar dünyada gerçekten berbat insanlar var akıl sağlığı bozuk insanlar var doğru söylüyosunuz

Kusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim ger

Kusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri…
Keşke arabanın kapılarını kilitleyip polisi arasaydınız muhtemelen karşılık vermeyen birisiniz benim başıma gelse onun kafasını sürterdim çünkü ne cüret ya arabadan inip adam dövmek

Keşke arabanın kapılarını kilitleyip polisi arasaydınız muhtemelen karşılık vermeyen birisiniz benim başıma gelse onun kafasını sürterdim çünkü ne cüret ya arabadan inip adam dövmek
Polisi etraftaki insanlar aradı ama polis gelmedi kades indirdim zaten telefonuma evet camları kilitleseydim iyiydi ama bilemezdim oldu bir kere avukatta şu anda dosya inşallah olumlu sonuçlanır

Ben annemi babamı çok travmatik bir şekilde kaybettiğim için psikoterapi görüyordum uzun bir süredir ve terapistim de bu trafikte ki kavga olayı biliyor diyor ki kesinlikle ama kesinlikle affetmeyeceksiniz diyor
anneniz babanız icin basiniz sagolsun ama hangi terapist danisanini "kesinlikle kesinlikle affetmeyeceksin" diye yonlendirir.
saka misiniz?
hayatimizda psikolog görmesek inanacagiz.
boyle bir kelime asla soyleyemezler, kimseyi de yonlendiremezler. gerekirse agzini burnunu kırmış kocanla barismak iste yine bu cumleyi kuramazlar. cok cok sana yaptigin davranisin altinda sebepleri bulacacin sorular sorarlar kendinin farketmesine ugrastirirlar

Back
X