Güncelleme isteyen olmuştu

avukata gittim

avukatın ödemesini yaptık yani ayıptır söylemesi bayağı da iyi bir ödeme yaptım

ama hiç parayı düşünecek durumda değilim gerçekten çok kötü hissettim kendimi o yüzden bastım parayı avukata

ama çok iyi bir avukat ve çok güçlü… kesin ceza alır dedi alması için de elimizden geleni yapacağız kadının hiç dosyası yoksa beş yıl siciline işlenecek en kötü yine de bu konu bir şekilde siciline işlwyecek cezası kesinleştikten sonra bir de manevi tazminat davası açacağız yani beş yılla kalmayacak
Aslında ben önce üzüldüm kadına hani belki çoluğu çocuğu vardır falan diye ama çevrem bana dedi ki aptal mısın o sana üzüldü mü seni sokak ortasında dövdü vs o yüzden hiç vicdanımı dinlemeyi düşünmüyorum bu tarz insanlar vicdanını hak etmiyor çünkü
üzerine yürüdüğünüz kadar yürüyeceğiz diyor eşim sonuçta ne kadar ceza alırsa hepsini uygulayacağız uzlaşma konusuna gelince ne olursa olsun uzlaşmayı düşünmüyoruz zaten artık ben düşünsem eşim düşünmüyor keza zaten avukata tonla para ödenmiş hem avukatın ödemesini yapıp hem de Uzlaşacak halimiz yok
Ben annemi babamı çok travmatik bir şekilde kaybettiğim için psikoterapi görüyordum uzun bir süredir ve terapistim de bu trafikte ki kavga olayı biliyor diyor ki kesinlikle ama kesinlikle affetmeyeceksiniz diyor
kulağımdaki yara hala iyileşmedi ve hala psikolojik olarak etkisi altındayım çeksin çekebileceği ne varsa evet belki bir ailesi çoluğu çocuğu var ama benim de vardı benim de bir ailem vardı gerçekten kabus gibiydi vücut bütünlüğüne kimse kimsenin dokunamaz
Artık değil bana kimseye dokunamaz zaten bu cezadan sonra öyle kolay değil insan dövmek trafikte çok mutluyum içim çok rahatladı gerçekten ama ceza falan hep buraya yazacağım bakalım ne olacak ama ben de ceza alacağını biliyorum eminim yani o videolar çok korkunçtu çünkü hani Chucky bebek var ya aynı ona benziyor kadın zaten bence savcı falan görünce de korktuğu için ceza verir