• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte şiddet gördüm

Yani hukuki olarak tabii ki peşinden gidin ama çocuğa çok yansıtmamaya çalışın ben çok üzülüyorum böyle durumlar olduğu zaman bu sizin ya da çocuğun suçu değil sonuçta bu onları yetiştiremeyen ailelerin suçu ben de kendisini yetiştirmeyen bir kadın tarafından şiddet gördüm bana hala sen de vursaydın diyenler var ben bir insanı vurmayı bilmem ki ben birini dövmeyi bilmiyorum ben bu şekilde yetişmedim empati yapıyorum karşımdaki insanın canını yakmak istemiyorum sözlü bir tartışma sonucu işin buraya geleceğini de hiç bilmiyordum
Bizim mevzu olalı 6 aydan fazla oluyor, sanırım zaman aşımına uğramıştır. Ben çok istedim şikayetçi olmayı ama eşim engel oldu.

Çok geçmiş olsun gerçekten bu durumu yaşayanlar için de yakınları için daha da zor benim eşim bence benden daha kötü bir haldeydi hiçbir şey yapamıyor olması neden erken gelmedim falan dedi erken gelseydim çok kötü şeyler yapabilirdim dedi eşim bu olaydan sonra kendinden korktuğunu söyledi sizin evladnız üstelik böyle bir durumu yaşıyor insanın eli kolu bağlı çaresiz hissediyor değil mi çok geçmiş olsun gerçekten akran zorbalığı çok zor ve yaş bir süre sonra ilerledikçe daha büyük sıkıntılar olabiliyor ben çocuk gelişimciyim size tavsiyem konunun üzerine pek durmammaya çalışın yani çocuğun dikkatini dağıtmaya çalışın ki travma olarak kalmasın çünkü ileride sosyal fobi anksiyete borderline bipolar gibi psikolojik problemlerin gelişme ihtimali çok yüksek oluyor akran zorbalığına uğrayan çocuklarda Allah korusun
Çok teşekkür ediyorum. Gerçekten hiç bir yapamamak çok zor. Şikayetçi olmayı istedim ama eşim engel oldu. Kızımın yanında konuyu açmıyoruz zaten, o dönemde ilk bir kaç gün hep konunun üstüne gittim ama elime bir şey geçmedi, sonra içimde asla unutamasamda kızımın yanında tabi ki konuşmuyoruz.

Bizim mevzu olalı 6 aydan fazla oluyor, sanırım zaman aşımına uğramıştır. Ben çok istedim şikayetçi olmayı ama eşim engel oldu.
Eşiniz de aile huzuru kaçmasın diye yapmıştır muhtemelen zaten sonuç alınmazdı keşke şikayetçi de olsanız öyle oluyor hep bakın benim davamdan da hiçbir sonuç çıkmayacak ben bunun farkındayım en azından kadın bir kere bile olsa korku yaşasın da başkasına yapmasın istiyorum… maalesef psikopat kötü kalpli kendini eğitmemiş saçma sapan insanlar o kadar fazla ki yapacak bir şey yok olabildiğince kimseye bulaşmamak en sağlıklısı galiba kimseyle konuşmamak iletişim kurmamaya çalışmak en güzeli çünkü geriye kalan sadece travma oluyor yapanın yanına kalıyor. Geçmiş olsun size de çocuğunuza da umarım çabuk atlatır çünkü çocuklar bu tarz şeyleri atlatmak da bazen zorlanabiliyorlar ama onun bir suçu yok

Eşiniz de aile huzuru kaçmasın diye yapmıştır muhtemelen zaten sonuç alınmazdı keşke şikayetçi de olsanız öyle oluyor hep bakın benim davamdan da hiçbir sonuç çıkmayacak ben bunun farkındayım en azından kadın bir kere bile olsa korku yaşasın da başkasına yapmasın istiyorum… maalesef psikopat kötü kalpli kendini eğitmemiş saçma sapan insanlar o kadar fazla ki yapacak bir şey yok olabildiğince kimseye bulaşmamak en sağlıklısı galiba kimseyle konuşmamak iletişim kurmamaya çalışmak en güzeli çünkü geriye kalan sadece travma oluyor yapanın yanına kalıyor. Geçmiş olsun size de çocuğunuza da umarım çabuk atlatır çünkü çocuklar bu tarz şeyleri atlatmak da bazen zorlanabiliyorlar ama onun bir suçu yok
Evet, muhtemelen o eğitilmesi mümkün olmayan insan müsveddeleri ile uğraşıp sinirini bozmak istemedi o da.
Haklısnız bir sonuç çıkmazdı zaten.
Artık insanlar ne derse desin sesimizi çıkarmaya korkar olduk malesef.
Teşekkür ediyorum.

Back
X