Bak kardesim sonuna kadar hakli olsan bile sana bi sofor tavsiyesi, asla ama asla munakasaya girme trafikte, haklisin kardesim de yuru git.
Elalemin cani degerli degil, omru degerli degil, hapse girmekten cekinmeyen bi ulke dolusu insan var ulkede.
Cok geçmiş olsun, dilerim bir daha yasamazsiniz.
Ya ben böyle durumlarda dönüp kalıyorum bilmiyorum neden böyle…Bazen insana kal gelebiliyor,ben de cazgırım böyle durumlarda ama insan bazen karakterinin tersi davranıp öylece kalabiliyor...
Ama o sırada mesela ben şiddet gördükten sonra bana bir kadın su getirdi ve suyu verirken şöyle söyledi seni sessiz gördü yaptı bana yapamazdı madem ona yapamazdı neden o kadını tutmadı bana vurmasını izledi anlayamıyorum insanlar hep izledi hiç kimse bir şey yapmadı adamlar vardı orada kocaman hepsi izledi resmen ben anlayamıyorum yani benim önümde belki biri böyle bir şey yaşasa ayırmaya çalışırdım bir şekilde izlemezdim yani ben de öyle durumlarda tepki veremiyorum bilmiyorum yani biri bana vurunca ben ona cevap verirsem ama bana on tane daha vuracak gibi düşünüyorum kendimi korumsya almaya çalıştım sadece yani yüzümü falan kapatmaya çalıştım ama insanların o anki bakışlarını asla unutmayacağım gerçekten en büyük travmaya orada yaşadım hiçbiri hiçbir şey yapmadı sadece izlediler kavga bittikten sonra efendiler karşı tarafa ama karşı taraf gitmişti zaten plakayı çekmişler Allah’tan vs