• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafikte şiddet gördüm

Bak kardesim sonuna kadar hakli olsan bile sana bi sofor tavsiyesi, asla ama asla munakasaya girme trafikte, haklisin kardesim de yuru git.

Elalemin cani degerli degil, omru degerli degil, hapse girmekten cekinmeyen bi ulke dolusu insan var ulkede.

Cok geçmiş olsun, dilerim bir daha yasamazsiniz.

Bazen insana kal gelebiliyor,ben de cazgırım böyle durumlarda ama insan bazen karakterinin tersi davranıp öylece kalabiliyor...
Ya ben böyle durumlarda dönüp kalıyorum bilmiyorum neden böyle…
Ama o sırada mesela ben şiddet gördükten sonra bana bir kadın su getirdi ve suyu verirken şöyle söyledi seni sessiz gördü yaptı bana yapamazdı madem ona yapamazdı neden o kadını tutmadı bana vurmasını izledi anlayamıyorum insanlar hep izledi hiç kimse bir şey yapmadı adamlar vardı orada kocaman hepsi izledi resmen ben anlayamıyorum yani benim önümde belki biri böyle bir şey yaşasa ayırmaya çalışırdım bir şekilde izlemezdim yani ben de öyle durumlarda tepki veremiyorum bilmiyorum yani biri bana vurunca ben ona cevap verirsem ama bana on tane daha vuracak gibi düşünüyorum kendimi korumsya almaya çalıştım sadece yani yüzümü falan kapatmaya çalıştım ama insanların o anki bakışlarını asla unutmayacağım gerçekten en büyük travmaya orada yaşadım hiçbiri hiçbir şey yapmadı sadece izlediler kavga bittikten sonra efendiler karşı tarafa ama karşı taraf gitmişti zaten plakayı çekmişler Allah’tan vs

Medyaya vermeyecekseniz neden video çekersiniz? Belli ki videonuz onları sinirlendirdi. Kaybedecek bir şeyi olmayandan korkacaksın
kadın arabadan inip üzerime yürürken videoya çekmeye başladım kanıt olsun diye iyi ki de çekmişim şu an elimde bir kanıt var neticede
Evet videoya çekmem karşı tarafı sinirlendirdi ama bu bana bunu yapma hakkı tanımıyor
Kaybedecek bir şeyi olup olmadığını bilemem

Son düzenleme:
Bak kardesim sonuna kadar hakli olsan bile sana bi sofor tavsiyesi, asla ama asla munakasaya girme trafikte, haklisin kardesim de yuru git.

Elalemin cani degerli degil, omru degerli degil, hapse girmekten cekinmeyen bi ulke dolusu insan var ulkede.

Cok geçmiş olsun, dilerim bir daha yasamazsiniz.
Ya gerçekten eşim de böyle söylüyor ben yeni ehliyet aldım ve iki yıl falan oldu neden trafikte insanlar böyle canavar gibi yani o kadar ölümler oluyor her şey oluyor neden yani arabaya binince insan başka bir canlıya mı bürünüyor anlayamıyorum

Böyle bir erkek inat etti, sonra yanda boşluk oluşunca ben o boşluğa girerek yol verdim.
Yine de bütün yolu bana geri geri götürtemediği için hırslanmış, girdiğimiz mağazaya kadar bizi takip edip gelip hesap sormuştu.
Allah’tan iş kavgaya dönmedi.

O günden sonra diyorum ki 1 km de olsa geri giderim yeter ki manyaklarla muhatap olmayayım
Gerçekten ruh hastası bunlar ya hiç insanlık kalmamış gerçekten

Kusura bakmayın biraz uzun yazacağım olayı tam olarak anlatmak istiyorum … Trafikte iki araç karşı karşıya geldik benim gittiğim yol çok uzundu karşı taraf yeni girmişti ve geri geri gitmeyi kabul etmedi ve ben de gidemeyeceğim ehliyeti çok yeni aldığımı ve benim yolumun daha uzun olduğunu söyledim derken sözlü sen git ben gideyim tartışması oldu ve yolcu koltuğundaki kadın arabadan inerek Üzerime geldi ben de o sırada telefonumu çıkarıp kamerayla kadını çektim o sırada kadın bana vurdu defalarca tekme attı yerlerde sürükledi polisi veya eşimi aramaya çalıştım kadın zorla telefonumu elimden alıp çektiğim videoyu silmek için sildi ama Allah’tan ben Apple kullanıyorum ve son silinenler de duruyordu video… polisi aradılar gelmedi polis gelmedi bir türlü eşimi bir şekilde oradaki bir vatandaşın telefonundan aradım sağılsunlar ben dayak yedikten sonra bana su getirdiler ve telefonunu verdi bir kadın.. eşim geldiğinde yerdeydim zaten burnum filan kanıyordu bi şekilde eşim beni aldı hastaneye götürdü ve darp raporu aldık kolumda zedelenme ezilme bacaklarımda ve beni ensemden tuttuğu için boynumda kıyafetşn oluşturduğu kesikler vardı… darp raporum var yani etraftaki insanlar plakayı çekmiş eşim buldu o kişileri şikayetçi olduk eşimin avukatına vekâlet verdim bende Ama bana şoför kadın değil yanındaki saldırdı onun ismi cismi yok bulunur mu o kişi? Ya ben sokağa çıkmaya çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum hukuki süreçler bu konularda nasıl işler bilmiyorum… ya o kişi bulunmaz ve beni tekrar görüp bişey yapar diye korkuyorum arkadaşlar çünkü bir tokat atıp gitmedi beni neredeyse öldürecekti… ben günlerdir yatıyorum sol kolumun ağrısından kişi tespit edilemezsw ben hiç mi sokağa çıkamıcam keşke ağzımı açıp tek kelime etmek yerıne gitseydim geri…
Niye inersiniz ki arabadan.Cevval bir insanım ama trafikte korkarım kavgadan.Hangi manyak çıkar karşımıza belli mi?.Kapıyı kilitleyip bekleseydin.

Cok uzuldum cok gecmis olsun. Burada olmus bitmis bir olay var artik şöyle yapsaydın siddet görmezdin denmesi saçma. Kadin dışarı çıkamıyorum diyor bunlar arabanın kapısını açma bir dahaki sefere diyor. Tebrikler Einstein, bunu o kadin hiç düşünmedi hiç keşke demedi. Yahu kadin korkudan evden bile çıkamıyor, bir daha trafikte kavga etmesi kapı açması mümkün mü? Burada kurban kişiyi suçlamak moda olmuş. Dava süreciyle ilgili bir bilgin varsa paylaş yoksa geçmiş olsun de geç. Neden kavga çıktı, kimbilir ne yaptın ne dedin de alevlendi gibi sözlere gerek yok avukati biliyordur bunları, ses kaydında da vardır. Tekrar cok geçmiş olsun, umarım kısa sürede iyilesebilirsiniz.. Ben mesela en az bir kaç ay kendime gelemezdim, ama siz daha güçlü olun.

Cok uzuldum cok gecmis olsun. Burada olmus bitmis bir olay var artik şöyle yapsaydın siddet görmezdin denmesi saçma. Kadin dışarı çıkamıyorum diyor bunlar arabanın kapısını açma bir dahaki sefere diyor. Tebrikler Einstein, bunu o kadin hiç düşünmedi hiç keşke demedi. Yahu kadin korkudan evden bile çıkamıyor, bir daha trafikte kavga etmesi kapı açması mümkün mü? Burada kurban kişiyi suçlamak moda olmuş. Dava süreciyle ilgili bir bilgin varsa paylaş yoksa geçmiş olsun de geç. Neden kavga çıktı, kimbilir ne yaptın ne dedin de alevlendi gibi sözlere gerek yok avukati biliyordur bunları, ses kaydında da vardır. Tekrar cok geçmiş olsun, umarım kısa sürede iyilesebilirsiniz.. Ben mesela en az bir kaç ay kendime gelemezdim, ama siz daha güçlü olun.
İnanın bana şok üzerine şok geçiriyorum öyle söyleyenleri okurken çok teşekkür ederim duygularıma tercüman oldunuz öyle yazan 2-3 kişi var onları çok ciddiye almamaya çalışıyorum bu ülkede neden adaletin olmadığının en büyük kanıtı onlar neden arabadan indin neden şöyle yaptın neden böyle yaptın bu ülkede kani bozuk insanların da var olduğunun farkında mı değiller bilmiyorum evet arabadan inmem büyük bir riskti ama bunun nedeni nasılı olamazdurduk yere sokakta yürürken öldürülen insanlar var bu ülkede ve şu anda dışarıda ellerinle kollarını sallaya sallaya yürüyorlar muhtemelen onları yargılayanların da kapasitesi bu şekilde Ahmet Minguzinin olayında görüyoruz kapıyı açmam asla benim ağzımın burnumun kırılması anlamına gelmiyor evet keşke kapıyı açmasaydım kimse böyle bir şey yaşamak istemez karşılıklı kavga bile olsa bu çok ağır bir durum hala etkisindeyim ve hala ara ara aklıma geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum bence yetişkin bir insanım başka bir insanın beden bütünlüğüne dokunması ona zarar vermeye çalışması korkunç bir şey asla tahmin edemezdim belki de bu yüzden kapıyı açtım Evet keşke açmasaydım ama bak açmışsın işte başına bunlar gelmiş dönmemeli… ben kapıyı da açsam bana bunları yapmamalıydı nitekim kadın da deli siniri vardı beni öldürebilirdi muhtemelen konu ben de değildim muhtemelen benden önce yaşadığı kötü bir gün olmuştu bir şekilde cezasını çekecek öyle ya da böyle ben hiçbir şey yapmasam sevdiklerim yapacak ama ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yani Susam mı üzerine mi gitsem

Niye inersiniz ki arabadan.Cevval bir insanım ama trafikte korkarım kavgadan.Hangi manyak çıkar karşımıza belli mi?.Kapıyı kilitleyip bekleseydin.
Ya ben ölseydim falan öyle mi söylerdiniz mesela arabadan inmeseydi dayak yiyip kafasına darbe alıp ölmezdi falan mı derdiniz hanımefendi ben cevval bir insan değilim demek ki ben tahmin edemedim ayrıca böyle bir şey olacağını hala neden arabadan indin neden öyle oldu neden böyle oldu mini etek giymeseydin o seni tecavüz etmezdi acaba ne yaptın da başına bunlar geldi böyle bir şey yok ne olursa olsun sözlü tartışma olsun kimse kimseyi dövemez ve öldüremez ben buraya kocamla kavga ettim yazmadım hanımefendi farkında mısınız bilmiyorum ama öyle yazanlara böyle yorumlar yapabilirsiniz sadece aklı başında insanlardan fikir almak için buradayım sizin gibi neden arabadan indin bak işte inmeseydin bunlar olmazdı yazan insanların akıl sağlığı bozuk insanların hiçbir fikrine ihtiyacım yok benim sizin neden arabadan indin bak işte inmeseydin cümlelerinize ihtiyacım yok bir yakınınızın başına gelirse ona tavsiyede bulunursunuz bana tavsiyede bulunmayın benim daha akıl sağlığı yerinde insanların verebileceği hukuki tavsiyelere ihtiyacım var arabadan inmeseydin yok işte böyle yapmasaydın sana vurmazdı diyecek insanların tavsiyelerine ihtiyacım yok

O zaman sorulara cevap ver. Kadın sana neden gelip vurdu? Tamam sen ters yöne girmiştin. Sen ona ne yaptın ki geldi sana bu kadar vurdu? Durup dururken mi yaptı? Sen küfür mü ettin? Üstlerine arabayı inadına ezer gibi mi sürdün?
Evet kolay bi şey yaşamamışsın evet ne yaşarsan yaşa tabi ki kimse asla sana vuramaz. Buradaki her yorum lay lay lom olamaz, her tür fikri öğrenmeniz lazım ki olur da dava sürecine girerse hiç olmazsa hazırlıklı olursunuz.
Hakim misiniz yoksa savcı mı?
Bu nasıl üslup ya

Teşekkür ederim.. ben şoförden de şikayetçi oldum zaten yanındaki kişiden de şikayetçi oldum diğer kadın bana vururken şoför kadında bak canım işte böyle olur videoya çekmeyecektin sil videoyu dayak yemekten kurtulursun falan diyordu bunun hepsinin ses kayıtları var o yüzden ondan da şikayetçiyim.. vallahi ben iki yıldır falan araba kullanıyorum sizin kadar profesyonel değilim bilmiyordum eşim de dedi camları kapacaksın diye gerekirse camlar kapalı videoya çekeceksin sana saldıryosa en azından arabaya saldırır sana dokunamaz dedi ama ben bilmiyordum gelip beni döveceğini zaten tahmin bile edemedim ki sonuçta koskoca insanlarız neden böyle şeyler olsun yani bir yol tartışması yüzünden aklıma gelmezdi
Korkup arabaya binmemezlik yapmayın şimdi yaparsanız bir daha hiç binemezsiniz. Bu arada onu sadece bilgi amaçlı yazdım, yoksa beladan tam olarak kaçmak mümkün değil özellikle de ülkemizde. Yolda yürürken bile omuz atıp kavga çıkaran insanlar var. Allah hepimizi bu insanlarla karşılaştırmasın inşallah 🙏

Evet bana sussaydın sen de vursaydın ya da arabanın kapısı neden açıktı diyenler var her ne olursa olsun ben bu durumu hak etmiyorum ki sebep mi aranmalı yani neden oldu nasıl oldu diye ben dayak yedim defalarca tekme atıldı yumruk atıldı artık ne olduysa o arbede de hastanelik oldum kapıyı da açsam bu durum normal değil böyle insanların varlığı gerçekten utanç verici
Benim kızımda okulda şiddet gördü, ruh hastası bir ailenin,psikopat çocuğu bütün sınıfın ve öğretmenin gözü önünde kızımı yere yatırıp tekmelemiş. Aklıma geldikçe sinirden içim içime sığmıyor. Bu manyaklar her yerde, kapınız kapalı olsaydı inanın başka şeyler de yaparlardı.
Umarım bulunur cezasını en ağır şekilde çeker.
Tekrar çok geçmiş olsun.

En fazla basit yaralamadan ceza alır. Onun da 2 sene içinde yapmazsa yatarım yok. Yanına kar kalır. Burası Türkiye.

Aslında en güzeli kadını bulup aynı ölçüde dövmek ama Malesef suç.

Çok çok geçmiş olsun. Vallahi ben de cok korkuyorum artık. Arabada, yürürken veya cocugum la bir yere giderken. Arabaya bıçak ve sopa koyacağım

Hayır videoya çekersen sonun bu olur falan dedi zaten öyle söylediği videoda da duyuluyor o değil izlemeye gelen insanlar hiçbir yardım etmedi sadece biri plakayı fotoğrafını çekmiş sağ olsun olay bittikten ve o kişiler gittikten sonra su falan verdiler o kadar
Yanlış anlamayın ama artık devir öyle kötü ki kavgayı ayırayim derken kaç kişi canından oldu. Kimin cebinden ne çıkacağı hiç belli olmuyor seni korurken neden canından olsun ki insanlar. Kimse eleştirmesin kızmasın ama bende olsam çoluğumu çocuğumu düşünür uzaklasirim ortamdan

Ya ben ölseydim falan öyle mi söylerdiniz mesela arabadan inmeseydi dayak yiyip kafasına darbe alıp ölmezdi falan mı derdiniz hanımefendi ben cevval bir insan değilim demek ki ben tahmin edemedim ayrıca böyle bir şey olacağını hala neden arabadan indin neden öyle oldu neden böyle oldu mini etek giymeseydin o seni tecavüz etmezdi acaba ne yaptın da başına bunlar geldi böyle bir şey yok ne olursa olsun sözlü tartışma olsun kimse kimseyi dövemez ve öldüremez ben buraya kocamla kavga ettim yazmadım hanımefendi farkında mısınız bilmiyorum ama öyle yazanlara böyle yorumlar yapabilirsiniz sadece aklı başında insanlardan fikir almak için buradayım sizin gibi neden arabadan indin bak işte inmeseydin bunlar olmazdı yazan insanların akıl sağlığı bozuk insanların hiçbir fikrine ihtiyacım yok benim sizin neden arabadan indin bak işte inmeseydin cümlelerinize ihtiyacım yok bir yakınınızın başına gelirse ona tavsiyede bulunursunuz bana tavsiyede bulunmayın benim daha akıl sağlığı yerinde insanların verebileceği hukuki tavsiyelere ihtiyacım var arabadan inmeseydin yok işte böyle yapmasaydın sana vurmazdı diyecek insanların tavsiyelerine ihtiyacım yok
Bunu bana değil,karşına çıkan manyağa anlat kardeşim ; anlatabilirsen tabii.
Biz doğrunun yanlışın ne olduğunu biliyoruz ama karşındaki manyağa bunu nasıl anlatacaksın.Adam kornaya bastı diye çıkan tartışmada alının ortasından vuruldu; siz neyin esamesini okuyorsunuz. Siz bu kafayla giderseniz zaten o arabadan indiğinizde bir daha binemeyebilirsiniz.

Back
X