tragus piercing ve cevrenin sacma yorumlari

Sekilciyiz cunku. Bir de bir kadin evlendikten sonra, hele de anne olduktan sonra ona gore davranmasi gerektigini dusunuyor cogu kisi. Kimsenin dusuncesini degistiremezsin, ya piercingi cikaracaksin ya da millete kulaklarini tikayacaksin. Ama fotoragraftaki gibiyse bence cok guzel olmus, ben olsam cikarmazdim.

Tabiki cikarmicam cunku bunca yil bunu yaptim insanlarin yadirgiyacagini dusundugum herseyi yapmaktan vazgectim baskalarina gore yasamak bi hastaliktir bi baslayinca devami geliyo hazir bunu a$mak icin bi firsat cikmis hic kendimi kisitlamicam

Ay benim de göbeğim delik, şöyle bir inanç varmış yeni duydum göbeği delik olan bakire değilim anlamına geliyormuş toplumda. :KK53:

Yoo, ben bakireyim. Yani en son öyleydim. Göbeğimi deldirince sorun oldu mu bilmem. Kanamam falan olmadı ama bak şimdi şüpheliyim.:KK53: Orayla orası arasında nasıl bir bağlantı kurulmuş vakti zamanında hiç bilmiyorum. Komik geliyor artık.

Anne olursam bende göbeği, kıkırdağı delik dövmeleri olan bir anne - nişanlım da dövmeleri olan bir baba olacak. Umrumda mı? Çocuğumuza iyi bir insan olmayı öğretebiliyor muyuz? Herkes bununla alakadar olsun. Beden benim, bizim. :KK14:

bunda bisiy yokmus da tam gormek lazim.bazen siyah sac gercekten iyici gosteriyor rockçi gibi duruyorlar..o kadar insan olmamis diyorsa geri kafalolar demek yerine ben bi dusunurdum acikcasi itici mi gorunuyor diye.ama kupeler guzel bence.

Alin iste olay bu simdi kulagina bunu takinca annigine zeval mi geliyo ayip mi gunah mi nedir yani
Fotoğraf i görünce içim bir tuhaf oldu ama
Herkes sınırını bilmeli
İllede birilerine göre yasayacaksakta birilerine faydası olsun , ne bileyim tutupta milletin yırtık pantolon una bakmasınlar
Yalnız dikkat ette enfeksiyon neyin kapma :)

Tragustaki güzel de alttakiler fazla geldi bana. Yani aksesuar zevkimiz farklı o anlamda. Anneligin böyle şeylerle ilişkilendirilmesi saçma. Ben de yüzük parmagimin iç kenar kısmına bıyık dövmesi istiyorum ama ileride begenmezsem diye çekiniyorum. Aman boşver in millet hep konuşur zaten

Koca delikli olandan yapacaksiniz sandim ama bunu gorunce icim rahatladi :D
Ufak tefek piercingler dovmeler kisinin kendini ilgilendirir evet ama piercingten yuzu gorulmeyen kulagindaki delik yuzuk boyutunda hatta bilezik olanlar bence sadece kisinin kendini ilgilendirmiyor.
Ben bu delikleri gorunce bayilma korkusu yasamak zorunda miyim :)

Muhafazakar tipler ne demek ? Bende buna takildim.. ne alaka simdi..
Kotu anlamda bisey demedim onlarin muhafazakar olmasi gayet olagan bisey sorun benimde oyle olmam gerektini dusunmeleri nasil ben saygi duyup giyimleriyle hayata bakislariyla kafa yapilariula ilgili yorum yapmiyosam onlarinda yapmamasi gerek
Yani onlar muhafazakar diye benim oyle olmam gerekmiyir kendiyle ayni sekilde hayat gorusu olmayan farkli insanlara aaa cok ayip muamelesi yapmalarini garipsiyorum hepsi bu

Bunun nesi var laf edilecek anlamadim? Saç one gelince gözükmüyor bile benim de kikirdagim delik. Saridan siyaha gecise laf etmeleri de tuhaf. Siyahtan sariya olsa neyse. Ki o da saçma. Acaba siyah saçı yakistirmamis olabilirler mi? Gerçekten anlamadım nesine takildiklarini.

Ben cok beyaz tenliyim ondan simsiyah tuhaf gelmis olabilir insanlara ama esimle ben cok begendik 3 senedir sariyi belki goz alismadigindan yadirgsndi ama sonucta yapilmis biseye olmamis demeyi cok iyi niyetli bulmuyorum

aman napcan milleti yaaa
ben de takıyorum, yırtık pantolon giyiyorum, ama evli yada anne değilim, millet yine bakıyor yine yorum yapıyor
değişmez yani bu durum
bizimkiler çok meraklı öyle konuşmaya
sal gitsin.

Kotu anlamda bisey demedim onlarin muhafazakar olmasi gayet olagan bisey sorun benimde oyle olmam gerektini dusunmeleri nasil ben saygi duyup giyimleriyle hayata bakislariyla kafa yapilariula ilgili yorum yapmiyosam onlarinda yapmamasi gerek
Yani onlar muhafazakar diye benim oyle olmam gerekmiyir kendiyle ayni sekilde hayat gorusu olmayan farkli insanlara aaa cok ayip muamelesi yapmalarini garipsiyorum hepsi bu
Muhafazakar kelimesini cozemedigim icin sordum.. aslinda muhafazakar diye birsey yoktur bu benim gorusum, sonradan uretilmis birseydir.. tabikide karsilikli saygi lazim.. karsinizdaki insanlarin yaptiklarida yanlis, yani karismamalari lazim, ha belkide iyiliginizi istemislerdir, cunku benim halamda ayni, kiyafetini dikkat et der, cok acik der, ama ben cevap vermem, hakli'da bence ama gelinlerine gelince karismaz surekli bize karisir, diger halamin gelinin bir suru piercing'i vardir, gobeginde kasinda kulaklarinda,burnunda piercing fabrikasi :D mesela biz saygi gosteririz ama halamlar hep bize karisir bende bunu cozemedim.. herkes birbirine saygi gostersin diyorum..

Ben eskiden cok delik deldirmistim kulagima. Hic karisan yapma diyen olmadi maalesef mi desem sevinsem mi bimiyorum. Su an kapanmalarini bekliyorum, belki 10 senedir hic bir sey takmadim kapansin diye ama bazilari hala kapanmadi...

Ben de anneyim yirtik kot da giyerim kepcem de delik.Ne derse desinler.Yetmis yasindaki teyzelere he de gec.

Ben cok beyaz tenliyim ondan simsiyah tuhaf gelmis olabilir insanlara ama esimle ben cok begendik 3 senedir sariyi belki goz alismadigindan yadirgsndi ama sonucta yapilmis biseye olmamis demeyi cok iyi niyetli bulmuyorum
Saçı begenmeyislerinin muhafazakarlikla aykiri bulmakla alakasi yok o zaman. Sizin gerekli mesafeyi koymaniz lazim. Tersleyin öyle şeyler dedikleri zaman. Ben birinin saçı gerçekten kötü olmus olsa yorum yapmam. Anlamiyorum etraf kötü niyetli icinin zehrini disina akitan insanlarla dolu.

Alin iste olay bu simdi kulagina bunu takinca annigine zeval mi geliyo ayip mi gunah mi nedir yani

Bence çok hoş olmuş ben de çok beğeniyorum bu tarz küpeleri yaşlılar böyle Canım benim ya hoş karşılamalısınız benim çevremde de çok var böyle yani tamam de geç yani gülerek geç

Ben çok beğendim:KK49: ama kendim asla yapman çok korkarım vücudumda bir şey değiştirmeye:KK43: 30 yaşına geldim daha saçımı boyamadım millet şaşırıyor :ruh:

Back
X