Trajikomik bir durum..

Canım dedim yaaa binadakiler filan öyle serbest bir cevrem yok. Binadakilerin hepsi akrabam ayrıca onu yazmamısım. Ve babam bana cok güveniyor hiçbir sevgilimi bilmedi şimdi düşünsene evine bile gitmiş die dedikodu cıksa eski olması bişe ifade etmez sonucta yapılmıs bişe

e canım madem tututcu bir çevren var ne diye gittin tanıştın kadınla yani .

cevresi tutucu diye hic bir seye hakki yokmu bu kizin , bence korkma , yada gune git annesiyle ozel konus seni tanidigini belli etmesin olmazmi boyle bir sey?

bence kadin sesini cikarmaz ya tutupta herkesin ortasinda sen oglumun arkadasiydin mi diyecek,
dese bile sende he evet liseden filan dersin,
belkide tanimaz kadin seni dert etme

himm kadinin seni tanimama gibi bir dururmuda olabilir yada herkezin ortasinda soylicek kadar dengesiz degildir belki,babanin kulagina gitmez bence..

cevresi tutucu diye hic bir seye hakki yokmu bu kizin , bence korkma , yada gune git annesiyle ozel konus seni tanidigini belli etmesin olmazmi boyle bir sey?

ben öyle demek istemedim canım ama büyükler hemen laf çıkarıyor ondan demek istedim biz seviniyoruz annesiyle tanıştırdı beni diye ama o annenler hep kötü konuşuyolar arkadaşlarım dan biliyorum kaç kere başımıza geldi boş yere sinir bozuyor bu durumlar .

Aynen ya liseden arkadaşımdı falan dersin olmadı. Durumu annenle konuşursanda beraber çıkış yolu bulabilirsinz madem çok tutucu bi apartman annene danış canım

Bahsettiğin kadının nasıl biri olduğunu bilmiyoruz ki, dengesiz olup saçma sapan yorum yapabilme ihtimali de var, önemsememe ihtimali de var.

Lakin aynı durum benim başıma gelmişti. Patavatsız kadın eski eşimin çok uzaktan akrabası gibi birşeydi, ailemin yanında en az 3 kere aaa sen bundan bir kaç sene önce bana gelmiştin kızım da vardı hatırladın mı diye ısrar ile ailemin yanında defalarca söylemişti. Amaç neydi bilemem, ama işte böyle insanlarda var.

O yuzden gardını al, madem ailen tutucu imiş, her ihtimale karşı annene söyle, annene söyle derken; arkadaşımdı, işte notlarını almaya gitmiştim ders için v.s v.s de olsun bitsin.

Kızlar annem biliyor Allahtan anneme anlatmıstım kızdı ama artık üstünden kaç sene gecti diye sölemiştim anneme . Kadın cok konuskan herseyi soran biriymiş annem öle dedi herseye burnunu sokuyor yokk konusuyor filan dedi sosyete gibi dedi. İşte bilmiyorum söylermi birşey ama tanır kesin cin gibi kadın tanımayacağını sanmıyorum . Apartmanın duyması sorun olur duymamalılar. Ayrıca lisede de kız lisesiydi ordan arkadasım olma ihtimali yok kadın biliyor sevgili olduğumuzu. Birde kadınla önceden konusmustuk işte msn de küçüktm bn oğlunuzla arkadaslığımız hakkında ne düşünüyorsunuz demiştm cocukluk işte salakça bişey sormusum. O da sizin bileceğiniz sey sonucta demişti. Bilmiyorum ya benim yaşıtım arkadasım gündeymiş bugün ona sormus ne okuosn filan die kesin beni tanırsa bişeyler der

garip bir durum :44: bence sen kadını yalnızken yakala anlat durumu veya annenle konuş nasıl olsa aynı gündelermiş, durumu da biliyor annen kadına söylesin kızımın sizin oğlunuzla bir arkadaşlığı olmuş ama, bizim aile biraz tutucudur babamızın kulağına falan gitmesin desin, kadın o kadar da anlayışsız değildir yani.. yok illa rezil ederim, söylerim diye kim uğraşır ki?

Canım sanki namus meselesi, takma bu kadar kafanaaaa ... Kadının öyle bir şey söyleyeceğini sanmıyorum.O kadar patavatsız biri değildir bence. Olur da derse, der yani. Korkma, annen bildiğine göre bir sorun yok :)​

Annem biliyor ama dediğim gibi büyük sorun binadakilern duyması . Kadına da annem diyemez şimdi öyle birşey saçma olur tanısmıyorlar filan. Şimdi gün sırası 2 hafta sonra bizde. Ben evde olmucam o gün gelsn gitsn beni sorarlarsa nerde diye adım gecebilir sorun bu önümüzdeki. Diğer kişilere de gitmem zaten.

Hayatım boyunca, o bu şu ne der diye yaşamaktan hep kaçtım. Bu senin hayatın, annenin babanın dediğini umursa da, apartmandakiler beri kalsın.
Böyle hayat geçmiyor çünkü canım.
Ama madem rahatsız olacaksın, bence de en mantıklısı gözlerine gözükme. İsmin geçse bile, birtanecik mi senin isminde insan var canım ?

İşte canım öyle rahat biri değilim yani.. Annem babamdan banane diyebileceğim bir aile yapım olsa suan bunu hiç düşünmezdim. Ama dediğim gibi babam bana cok güvenir güvenini sarkmak istemem böle bişeyin duyulup.

Sinirimi bozdu kadın . Birde 2 gündür içimde sıkıntı vardı şimdi de annem içimde bir sıkıntı var diyr .s

bu durumdan ne kadar korkarsan kork korkunun ecele faydası yoktur malesef..
o kadın ve apt. dakiler anlayıp senin arkandan dedikodu çıkarmasın diye korkmuşsun ama inan o senin sadece sınıf arkadaşın olsa yine dedikodunu yaparlar..
ve sen ne kadar önlem alırsan al insanlar senin arkandan hep konuşup dedikodu yapacaklar sen dik dur kendini savunmayı bil bence ondan sonrasında kim konuşursa konuşsun vız gelir..

leonela kesinlikle size katılıyorum

Bir tek dünyada sizin isminizdenmi var? Evde ki fotoğraflarınızı da toparlamayı unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…