Trajikomik durumum :) Güldüğüme bakmayın :(

n3m3sis

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
10
0
16
İstanbul
Arkadaşlar selam,

Aylar önce aldatıldım ve erkek arkadaşım bunu aşmak için çaba sarfetti baya, hatta bana tutamayacağını bildiğim sözler vs verdi ama malum aldatılmış olmanın getirdiği travma ile depresyona girdim ve aylardır bununla savaşmaya çalışıyorum, bu sürede ayrılmak istediğim zamanlarda erkek arkadaşım şiddet uyguladı bana sağolsun...

Tüm bunları geçtim de şimdi yine beni aldattığı dönemlerdeki gibi şeyler yaşar olduk, olur olmaz sebeplerle bana kızıp küsüyor, depresyondayım diyordu ve ben de olayın peşine düştüm :) ve şimdi hay düşmez olaydım diyorum çünkü yine aldatıldım...

Sevgimi resmen p.ç etti beyefendi sağolsun...

Kendimi çok kötü, çok çirkin, çok değersiz, çok çaresiz hissediyorum.

Kötüyüm ben kötüyüüüüüüüüüüüüüüüüm :(((((

erkek arkadaşın aldatmış affetmişsin üstüne birde dayak yemişsin sonra yine aldatmış:50:bunun heryeri erkek heryeri arkadaş olsa ne yazar...kocan falan değil zaten düşünecek çoluk çocuk derdin de yok...yok yuvam yıkılacak korkun falan da yok.tez elden kaç kurtar kendini bacım sen:ssz:sakın aşktan falan söz etme sözün bittiği yerdesiniz...bırak pişman olmayı yüzsüzlük utanmazlık had safhada bu adamda...poposunu dönmüş tekme atmanı bekliyo bence:19:

Şuraya yazana kadar ona yazaydın ya arkadaşım.
Bu durumun düşünülecek veya halledilecek bir tarafı kalmamış ki.
İlkte değil, ikinci hatta belkide kaçıncı kez..
Hiç bekleme bir an önce kurtul o şahıstan.

kendi yaşadıklarınla onunkileri kıyasla

sen aldatıldın, affetmek için azap çektin, dayak yedin sonra yine aldatıldın

o aldattı, kendini affettirmeye çalıştı, dayak attı sonra yine aldattı...

sen bunu defetmelisin yani çok açık sen de biliyosun...

sevgili olarak br şebek seçmişsin.

hem suçlu hem güçlüyü oynama çabasında.

at gitsin.:37:

annem bas tekmeyi ite. millet 40 yıllık kocasını koyuyo kapıya sana manitamı yok kurban olsun tırnağına bas tekmeyi bas hepimiz arkandayız

kocan değil birşeyin değil... damarına basmadan ayrıl gitsin... gerçek yüzünü evlenmeden gördüğün için de şükret.... zaten sana böyle bir sadakatsizliği yapmışsa bil ki aynısını o da yaşayacak. senin gibi üzülecek .. ne yaşadıysan yaşayacak....... otur ve seyret...

kaç kurtar canını.şimdiye kadar ayrılmaman hata daha ne bekliyordun.böyle insanlıktan nasibini almamış biriyle evlenmeyeceksin heralde

Sen bunları kendine layık mı görüyorsun arkadaşım daha neyi düşüşüyorsun anlamadım açıkçası bazen burdaki açılan konuları okuyunca ağzım açıkta kalıyor cidden. Aldatma var dayak var ve bunlar bir de sevgili iken oluyor hiç bir mecburiyetin olmadığı halde san bunları yaşatan adam bir de evli olsan neler yapmaz yahu bunu düşünmek için dahi olmaya gerek yok.

hem aldatma hem şiddet böyle bir adamla durduğunuz hata ayrılın hemen göz yummayın bunları kendinize nasıl layık görüyorsunuz mahvetmeyin hayatınızı

Son düzenleme:
Böyle adamlara değer verip bi taraflarını kaldırıyosunuz sonra kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar 10 15 gün sonra elinde bi çiçek 3 böcekle gelir alır yine aklını

şaka mı bu:44:

zira aldatma ve şiddetin bu kadar kolay yaşanıp bu şekilde rahatça anlatılabileceğini düşünmüyorum:19:

Aglancak halinize gülmeniz tuhaf .. neyse aldatmış ayrılmamışsınız,dayak yemişsiniz ayrılmamışsınız üstüne bidaha aldatmış ve siz hala düşünüyorsunuz ne desek boş buna alışmış gibisiniz gene affediceksiniz sanırım .sizin hayatınız tabiki siz bilirsiniz . ama ben sizin şuan bahsettiğiniz şeyi yaşasaydım o adamı mahvetmiştim hayatı kararmıştı ki beni dövmesi şöyle bir dursun sonra tekmeyi bastım diye konu açmış olurdum heralde :23: tabiki herkesin kendi hayatı sizi yargılamam inş doğru kararı verirsiniz kendinize daha fazla yazık etmeden :51:
ayrıca başlık yanlış durumunuz trajikomik değil maalesef dram :/

Son düzenleme:
Böyle tiplerde vazgeçilmez olan nedir? Gerçekten bu tiplerden neden vazgeçilemiyor? Dövüyor mu tehdit mi ediyor ayrılmayacaksın diye git şikayetini yap davanı aç. Bunun başka bir yolu yok ki sana bunu yap diyelim. Trajikomik demişsin de bu sadece trajik, komiklik bir durum yok ortada.

Kadına şiddet kadına şiddet falan diyoruz ya hikaye hepsi. Çocuğu olan bunu bahane ediyor aile baskısı olan bunu bahane ediyor. Bakın bahanelerden tamamen arınmış bir örnek. Yine de olmuyor değil mi?

seni aldatıyor üstüne bide dövüyo haa:53::53:
ve sen böyle biri yüzünden depresyona girdim diyosun hemen ayrılırsan depresyonuda aşarsın..

Ayrılmak için daha ne duruyosun arkadaşım!!:47:

Back
X