Trajikomik durumum :) Güldüğüme bakmayın :(

Afedersin evli bile değilsin kurtulman,hayatından atman bir mesaja bakar.
Dünyada erkek kıtlığı mı var?:26:
Ya da yüzüne bakılmayacak biri misin,mahkum musun bu pisliğe?:26:

Arkadaşlar selam,

Aylar önce aldatıldım ve erkek arkadaşım bunu aşmak için çaba sarfetti baya, hatta bana tutamayacağını bildiğim sözler vs verdi ama malum aldatılmış olmanın getirdiği travma ile depresyona girdim ve aylardır bununla savaşmaya çalışıyorum, bu sürede ayrılmak istediğim zamanlarda erkek arkadaşım şiddet uyguladı bana sağolsun...

Tüm bunları geçtim de şimdi yine beni aldattığı dönemlerdeki gibi şeyler yaşar olduk, olur olmaz sebeplerle bana kızıp küsüyor, depresyondayım diyordu ve ben de olayın peşine düştüm :) ve şimdi hay düşmez olaydım diyorum çünkü yine aldatıldım...

Sevgimi resmen p.ç etti beyefendi sağolsun...

Kendimi çok kötü, çok çirkin, çok değersiz, çok çaresiz hissediyorum.

Kötüyüm ben kötüyüüüüüüüüüüüüüüüüm :(((((
Ayrılmalısın onu Hayatından çıkart daha sevgiliyken aldatmış ve sana şiddet uygulamış ilersini düşünemiyorum bile bunun bi çözümü çıkar yolu yok ilişkini bitirmek zorundasın yoksa ilersi için seni karanlık günler bekliyor olacak...

Edinilmiş çaresizlik bu olsa gerek...

Adam seni aldatmış, bunu kötü bir alışkanlık gibi aşmak için çaba sarfediyor falan, sen bununla yaşayamayıp depresyona giriyorsun, ayrılmak istiyorsun, üzerine seni dövüyor, sonra yine aldatıyor, sen neden iz sürüp öğrendim diye hayıflanıyorsun.

Üç maymunu oyna geçer. (İstediğin yorum buymuş gibi geldi bana)

Hayatttan ne bekliyorsunuz ciddi ciddi merak ettim.
Mutluluk, huzur, sevgi?
Bu adam size ne verdi peki?
İhanet, şiddet, psikolojik baskı, yalan dolan .
Kendine layık gördüğün bu mu gerçekten?

Bence bu yaşadıklarını bizden başka kimseye anlatma madara ederler seni. Bir de tabii hemen silkin ve kendine gel. Senin gibi kızlar güzellikle falan değil sadece biraz daha kendilerine değer verdiklerini karşısındakine hissettirerek köpek ediyorlar erkekleri. Yanlış anlaşılma olmasın kendileri dediğim gerçekten kendileri.

Bi de annene falan anlatma sakın. Benim kızım kendini bir salağa dövdürtse ve de üstüne gidip barışsa herhalde benden de temiz bi dayak yerdi. Aldatılma olayına hiç girmiyorum .

bence evlenmelisin bi an once
ayni evde olunca annenede soylemek zorunda kalmazsin
bi guzel temiz ce dover seni , bide harem kurarsiniz oteki kizlarla
olur biter
:emir_bebek:

Onu hayatından çıkartacaksın. Olabilecek en kötü seçenek o. Dik kararlı durmalısın. Sana ulaşmasını her şekilde engellemelisin. Böyle tipler okadar ustaca yalan söylerler ki kendileri bile inanırlar. Senin kanman normaldi. Ama artık gerçeği gördüğüne göre yarın uyandığın an yanında mutlu olacağın eş adayını bulmak için uyanmalısın. Bu rezil yaratık için mutsuz olmaya değil.

en az o adam müsvettesi kadar psikolojin bozuk.
lütfen bir yardım al...
geçmiş olsun.

aranızda bır resmıyet yokken kurtulun ondan sımdıden boyle ıse evlenınce hıc dusunemıyorum aldattıgını farkettıgınızıde soyleyın ayrılmak ıcın bahanenızde var acele edın:)zaman kaybetmeyın onunla

Aldatmış bir de üstüne şiddet uygulamış

Siz hala ikinci aldatmayı beklemişsiniz:19:

İkinci kez aldatmasa problem yoktu yani ?

Bir uzmandan yardım almanızda fayda var..

Son düzenleme:
Benim evliliğimde aldatma yoktu, geçimsizlik ve şiddet vardı, buna rağmen 8 yıllık evliliğimi bitirdim. Sizde aldatma da var ve henüz nişanlı bile değilsiniz. Hiç düşünmeden ayrılın bu erkek müsfettesinden...

bu olayın neresi trajikomik onu anlamaya çalışıyorum.
bana kalırsa sadece trajik, hatta dramatik.

Hayır büyük konuşmamalıyım ama aldatıldıktan sonra illa devamı geliyor gördüğüm kadarıyla.
En başta hatayı yapmışsınız bunca şeye rağmen neden duruyorsunuz

kötü ,çirkin, değersiz olan sen değilsin bu durumda...
sevgiliymişsizni zaten bağlayan bişey yok...
bırak ne hali varsa görsün...

Herkes adam olamıyor tabi... Anadan erkek doğmak marifet değil!
Dağ başında yaşamıyorsun değil mi? Öyleyse şimdiki kanunlar sevgili şiddetine bile ceza verebiliyor...
Allah yardımcın olsun :50:

Arkadaşlar selam,

Aylar önce aldatıldım ve erkek arkadaşım bunu aşmak için çaba sarfetti baya, hatta bana tutamayacağını bildiğim sözler vs verdi ama malum aldatılmış olmanın getirdiği travma ile depresyona girdim ve aylardır bununla savaşmaya çalışıyorum, bu sürede ayrılmak istediğim zamanlarda erkek arkadaşım şiddet uyguladı bana sağolsun...

Tüm bunları geçtim de şimdi yine beni aldattığı dönemlerdeki gibi şeyler yaşar olduk, olur olmaz sebeplerle bana kızıp küsüyor, depresyondayım diyordu ve ben de olayın peşine düştüm :) ve şimdi hay düşmez olaydım diyorum çünkü yine aldatıldım...

Sevgimi resmen p.ç etti beyefendi sağolsun...

Kendimi çok kötü, çok çirkin, çok değersiz, çok çaresiz hissediyorum.

Kötüyüm ben kötüyüüüüüüüüüüüüüüüüm :(((((

Kaç kurtar kendini adam daha sevgiliyken hem aldatıyor,hem şiddet uyguluyor ,hemde tekrarlıyor....
Adam dediğin adam gibi davranır sevdiğine kıyamaz hadi bir kere aldattı yaptı asla şiddet ve tekrarlama olmamalıydı ...
Senin annen baban o seni dövsün diye doğurmadı hem pisikolojik destek al hemde bir an önce kurtul ondan...

Back
X