Trakya üniversitesi Edirne Burun Estetiği

past_el

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
17
2
Bugün burun ameliyatımın 10.günü..burun zor iş..ben yıllardır sağlıklı nefes alamıyordum burnumdan ayrıca kemikte eğrilik ve kemerde cabası..sağlk olmasa en başta böyle bir işe girilir miydim bilmem ama iyiki de girmişim,yapmışım diyorum şimdi ..doktor seçmek zor güven duymak çok zor..bende çok araştırdım tabi istanbul tekirdağ bulunduğum çevre fiyatlar hep değişken..kbb mi estetik cerrah mı diye düşündüm önce sonra dedim ki estetik cerrah olmalı çünkü bir estetik cerrah dış görünüm kadar burnun işleviyle de ilgilidir..yarım sene düşündükten araştırdıktan sonra belkide benm şansım edirne tıp fakültesi formuna bakmamla başladı..bir doktor var adı Serkan Balta..bir tane olumsuz yorum yok..bilirim yorumlar çok önemlidir insan için...sonrası görüşmek için aradım ve gittim yaklaşık 10 gün sonrasına ameliyat tarihi verdi..verdiği güven inanılmaaz ..ameliyattan sonraki ilgisi aklıma takılan her soruyu itinayla cevaplandırdı..hala da öyle...alçı tampon dikiş alırken gösterdiği hassasiyet özen tek kelimeyle mükemmel bir doktor..onuncu günümde olmama rağmen şişliklerim olmasına rağmen biraz bu halimi bile çok sevdim..daha da iyi olacağını söyledi gün geçtikçe biliyorum çünkü güveniyorum doktoruma..kısacası aklında olan yaptırmak isteyen ama cesaret edemeyen güven veren işinde başarılı bir doktor arıyorsanız diye yazdım bu formu..belki birilerine yardımcı olur yazdıklarım diye..☺️Sorusu olan çıkarsa yardımcı olabilirim seve seve

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 2.951
  • image.jpg
    image.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 2.166
  • image.jpg
    image.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 2.105
Trakya üni. İyi bi hastanedir. Bende şubat 11 de burun amlyti oldum serkan hoca bu konuda iyidir bende onunla knsgtumda günleri doluydu maalesef akrabamda serkan hoca da oldu ben dr.hakan fatih merev de oldum o da ayni sekil çok ilgili bir dr ve super bir burun yaptı banada.sen çabuk karar vermissin ben iki sene önce olcaktim para mevzusu caydrmisti beni sağlığın iyicene elden gitmeye başlayınca hem oldum geçmiş olsn dizede iyi Sevim yapmissnz

Trakya üni. İyi bi hastanedir. Bende şubat 11 de burun amlyti oldum serkan hoca bu konuda iyidir bende onunla knsgtumda günleri doluydu maalesef akrabamda serkan hoca da oldu ben dr.hakan fatih merev de oldum o da ayni sekil çok ilgili bir dr ve super bir burun yaptı banada.sen çabuk karar vermissin ben iki sene önce olcaktim para mevzusu caydrmisti beni sağlığın iyicene elden gitmeye başlayınca hem oldum geçmiş olsn dizede iyi Sevim yapmissnz
Resim paylaşırmosınız

Bugün burun ameliyatımın 10.günü..burun zor iş..ben yıllardır sağlıklı nefes alamıyordum burnumdan ayrıca kemikte eğrilik ve kemerde cabası..sağlk olmasa en başta böyle bir işe girilir miydim bilmem ama iyiki de girmişim,yapmışım diyorum şimdi ..doktor seçmek zor güven duymak çok zor..bende çok araştırdım tabi istanbul tekirdağ bulunduğum çevre fiyatlar hep değişken..kbb mi estetik cerrah mı diye düşündüm önce sonra dedim ki estetik cerrah olmalı çünkü bir estetik cerrah dış görünüm kadar burnun işleviyle de ilgilidir..yarım sene düşündükten araştırdıktan sonra belkide benm şansım edirne tıp fakültesi formuna bakmamla başladı..bir doktor var adı Serkan Balta..bir tane olumsuz yorum yok..bilirim yorumlar çok önemlidir insan için...sonrası görüşmek için aradım ve gittim yaklaşık 10 gün sonrasına ameliyat tarihi verdi..verdiği güven inanılmaaz ..ameliyattan sonraki ilgisi aklıma takılan her soruyu itinayla cevaplandırdı..hala da öyle...alçı tampon dikiş alırken gösterdiği hassasiyet özen tek kelimeyle mükemmel bir doktor..onuncu günümde olmama rağmen şişliklerim olmasına rağmen biraz bu halimi bile çok sevdim..daha da iyi olacağını söyledi gün geçtikçe biliyorum çünkü güveniyorum doktoruma..kısacası aklında olan yaptırmak isteyen ama cesaret edemeyen güven veren işinde başarılı bir doktor arıyorsanız diye yazdım bu formu..belki birilerine yardımcı olur yazdıklarım diye..☺️Sorusu olan çıkarsa yardımcı olabilirim seve seve
Merhaba, bende Tekidağlıyım estetik olmak istiyorum Serkan Balta aklıma yattı yorumların bulunduğu linki bulamadım paylaşabılır mısın? birde fiyat ne kadar ödediğini sorabılır mıyım yenı burnun cok guzel olmuş..:)

Serkan balta edirne diye yazınca en iyi hekim diye çıkıyor orda yorumlar var hatta en son bende yazdım teşekkür ederim güzel yorumun için ..serkan balta süper bir karar,inşallah sende katılırsın aramıza fiyat kınusunu burda yazmadım çünkü her işlem belki farklı ücret gerektirir diye düşündüm bilemiyorum ama merak edersen özelden yaZarım tabi☺️

Öncesi ve sonrası trakya üni hastanesi dr.hakan fatih merev

Eklentiler

• IMG-20150213-WA0004.jpg
    IMG-20150213-WA0004.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 1.991
  • IMG-20150213-WA0003.jpg
    IMG-20150213-WA0003.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 1.754
Bunu da şuan sizin için çektim yakından ve net tabi hala siz burun ucu en son iniyomus ama bu halinden bile çok memnunum

Eklentiler

• IMG_20150401_095008-1.jpg
    IMG_20150401_095008-1.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 1.894
Çok hoş görünüyor yeni haliniz gerçekten başarılı olmuş ☺️Ne kadar fark var arada harika birşey .,teşekkür ederim resimler için ☺️

T.ederim Beğenmenze sevndm evet baya kemerli olunca baya fazlalık gtti tabii oyuzdende büyük degsisim oldu

Merhaba bende serkan balta fanatiklerindenim:) en son burun revizyon ameliyatımı yaptı benimde nefes problemim vardı ameliyatımın üzerinden 5 hafta geçti hala nefesim açılmadı merak ettigim sizin açıldımı ve ne kadar zamanda açıldı burnumun şişlikleri hala olmasına ramen burun şeklim harika herkese tavsiye ederim serkan bey harika bir doktor

Henüz bir ay olmadı benimde nefesim tam olarak açılmış değil tabiki henüz erken burnun içi iyileşmedi ki henüz geçmesini beklicez sabırla geçmiş olsun sizede çok evet serkan bey iyi bir insan herşeyden önce çok ta iyi bir doktor birinci ayımda kontrole gidicem iç muayneyi yapıcak o zaman bakalım

ben de yakında kendisine burun ameliyatı,lipo ve yüz ve dudağa yağ dolgusu olacağım. Paylaşırım kızlar

Henüz bir ay olmadı benimde nefesim tam olarak açılmış değil tabiki henüz erken burnun içi iyileşmedi ki henüz geçmesini beklicez sabırla geçmiş olsun sizede çok evet serkan bey iyi bir insan herşeyden önce çok ta iyi bir doktor birinci ayımda kontrole gidicem iç muayneyi yapıcak o zaman bakalım
senin burnunun yeni fotolarını merakla bekliyorum benim ikinci ameliyatım olacak bu :) Burun incelecek kalın çünkü geniş... Senin suan asırı sistir gececektir. :)

Öncelikle geçmiş olsun bende uzun zamandır göğüs estetiği olmak istiyorum ama doktor bulmak dediğiniz gibi çok zor oluyor Edirne de yaşıyorum bugün Serkan Balta yı buldum ama sana nekadara maal oldu acaba sakıncası yoksa söyler misin teşekkürler

kendisine ameliyat oldum. ve kesinlikle çok ilgili bir doktor. revizyon ameliyatımdı ve zor bir burnum vardı hatta hocam şey demişti girdiğim en kötü burun. soldaki kıkırdakları tamamen almışlar kemiğimi de düzeltmemişler yamuk kalmış. şuan burnum çok şiş olmasına rağmen eski boyutunda bu demek oluyor ki daha da küçülecek. kalın derili burnum olduğu artı açık ameliyat yapıldığı için bu şişler çok uzun sürebilir 1 sene kadar. ama bekleyeceğim sabırla duam hocamın sol tarafa koyduğu kıkırdakların da yamulmaması. 1. ameliyatımı yapan okan özgür özturan adlı şahsın allah net belasını versin. serkan hoca elinden geleni yapıyor ilgileniyor. liposuction da oldum ona 5 cm inceldim :) Daha 20 günlüğüm burnumun durumunu yazacağım.

Ama Serkan Hocayı öneririm arkadaşlar :)

X