- 28 Aralık 2017
- 7
- 2
- 36
- 40
- Konu Sahibi gamzelim_39
Trakyada en iyi tüp bebek merkezi ve doktor ismi lütfennn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekirdağ Namık Kemal e gidin derim aynı özel gibi ilgileniyorlar eşim ameliyat oldu ürüloji doktoru hep yanımızdaydı ve onlar başka hastaları ile konuşurken duymuştuk tüp bebek yaptıklarınıTrakyada en iyi tüp bebek merkezi ve doktor ismi lütfennn
Tsk ederim ilginiz içinTekirdağ Namık Kemal e gidin derim aynı özel gibi ilgileniyorlar eşim ameliyat oldu ürüloji doktoru hep yanımızdaydı ve onlar başka hastaları ile konuşurken duymuştuk tüp bebek yaptıklarını
Rica ederim yine de araştırın mutlaka bu sadece aklınızda kalsınTsk ederim ilginiz için![]()
Aynen öyle şuan araştirma aşamasindayimRica ederim yine de araştırın mutlaka bu sadece aklınızda kalsın![]()
Tsk ederimÇorlu reyap hastanesi ve tüp bebek merkezi![]()
Tedaviye orda başlamak üzereydimki son anda vazgeçtim. İnsallah hayırlısı olur sizin içinÇorlu Kemal yıldıza gidiyorum bende
Neden vazgeçtiniz acaba. Olumsuz bir şey mi varTedaviye orda başlamak üzereydimki son anda vazgeçtim. İnsallah hayırlısı olur sizin için![]()
Kemal hocayı çok çok severim, kendisinden yana sıkıntım yok ama anlaşmalı olarak calıstıgı hastane medicane hastanesiydi , bana hiç güvenilir gelmemişti. Oyuzden bıraktım.Neden vazgeçtiniz acaba. Olumsuz bir şey mi var
Anladım. Reyap kendi bünyesinde mi yapıyor tüm işlemleri?Kemal hocayı çok çok severim, kendisinden yana sıkıntım yok ama anlaşmalı olarak calıstıgı hastane medicane hastanesiydi , bana hiç güvenilir gelmemişti. Oyuzden bıraktım.
Evet kendi bünyesinde yapıyor tüp bebek merkezi oldugu için, zaten reyapta da başlamadım. İstanbul bahceci kliniğinde başlamıştık.Anladım. Reyap kendi bünyesinde mi yapıyor tüm işlemleri?
Anladım. Hayırlısı olsun hepimiz içinEvet kendi bünyesinde yapıyor tüp bebek merkezi oldugu için, zaten reyapta da başlamadım. İstanbul bahceci kliniğinde başlamıştık.![]()
Amiin amiiin insallahAnladım. Hayırlısı olsun hepimiz için![]()