Tramvayda yüksek sesle, gelen geçenle dalga geçen ve hakaret eden iki tipcik:)

oslana

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
3.870
272
363
İstanbul
Bugün Tramvaya bindim (malum İstanbul trafiği falan filan derken bir an önce eve gitme telaşındayım) neyse, Tramvay kapısının ağzında iki kız duruyor. Yoldan geçenlere verip, veriştirmeler, tiplerine yorum yapmalar. Buraya kadar olabilir bir durumken herkesin duyacağı bir biçimde yapmaları ve söyledikleri şeylerin eleştiri boyutunu geçip, bariz bir hakarete varması beni sinir etti(bana söylenmemesine rağmen). Kızlara tip tip bakıyorum aynı yerde insek bir bakar mısınız? diyip ardından ''dışınız gibi içinizde çirkin'' diyecektim ama benim ineceğim durağın 2 durak öncesi inip, gittiler... Hakaret ettikleri insanlar kadar bile güzel değillerken tipleriyle alay etmeleri sinir bozucuyken birde yüksek sesle herkesin içinde bunu yapmaları ayrı bir sinir bozucu.

Son düzenleme:
Ah be arkadaşım buna neden takılıyorsun? Tabi insan olarak sinirine dokunmuştur anlıyorum da bu tarz insanlar genelde kendilerine güvenleri olmayan, kendini beğenmeyen insanlardır. Başkalarını eleştirerek kendilerini daha iyi hissederler. Kızma, acı bence onlara.

emin ol sen aynı inseydin onlarla ve deseydin o lafı, dediğine diyeceğine pişman olurdun...
çünkü öyle tipler her ortama her lafa bi cevap bulur..
kavgadan da kaçmaz sıkılmadan utanmadan sokak ortasında seni yerden yere vururlar, arkanı dönüp gitmek bile istesen bağıra bağıra laf atar hakaret ederler..milletin içinde rezil ederler ve sen rezil olduğunla kalırdın...böylelerine bulaşmak yerine, görmezden gelmek daha iyidir...
ne demişler....k..pekle dalaşacağına, çalıyı dolaş....
dikkat çekmek için yaptıkları ego eksikliği olan acınacak haldeki ergen kızlarımız işte.....duyma bence...

Ya ergendir yada ergenlikten cikamamislardir :-) bende sinir olurum böyle tiplere. Ama emin ol böyle tipler tek olduklari zaman gik edemezler. Kendilerine güvenleri birileriyle birlikteyken tavan yapar ama yanliz olduklarinda insanlarin yüzlerine bakamayan tiplerdir. Önemseme bosver yazik

Ya ergendir yada ergenlikten cikamamislardir :-) bende sinir olurum böyle tiplere. Ama emin ol böyle tipler tek olduklari zaman gik edemezler. Kendilerine güvenleri birileriyle birlikteyken tavan yapar ama yanliz olduklarinda insanlarin yüzlerine bakamayan tiplerdir. Önemseme bosver yazik

:46::46:aynen katılıyorum...tek başlarınayken pek hanım hanımcık olurlar gıkları çıkmaz..ama iki ve fazlası bi araya geldimi kendilerini babalarının tarlasında yürüyor sanırlar..ona buna laf atarak rahatlıyor zavallılar...

Ergendirler büyük ihtimal. Aile terbiyesinden yoksunlar demekki. Kendilerine bakmayıp bir de milleti eleştirme telaşına düşerler. Ee be ergen madem eleştirceksin gizli kapaklı yap. Bence onların canı kavga çekmiş ondan öyle yüksek sesle millete sataşırcasına eleştirilerde bulunmuşlar. İyi ki bulaşmamışsın Oslana'cım.

geçen gün yürüyordum
iki ergen kız da benim hakkımda konuştular (ya da konuşmadılar emin değilim :)))
dik dik baktım güldüler
ben de gerizekalılar dedim yürüdüm
bişey söylemesem dert olurdu
keşke sen de orda bişey deseydin
Yüzüne tükürsem yarabbi şükür diyen tipler bunlar, bi laf söylemeden geçemem

tramvaydan indikten sonra haklarında düşünmek bile gereksiz.

Back
X