Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5gün emriyosu transferi oldun tek yumurta bu gün 2 güünüm belirtileri nedir nasıl anlarım ? Neler yemelyim tutuması için neler yapabilirim ? Nolur bişiler diyin cok heycanlıyım
Hayırlı olsun tedavin.Ananas,tuzsuz kabak çekirdeği,fındık, ceviz,badem ye.Bol su iç. Belirtiye takılma herkeste olmuyor.Hafif yürüyüşler yap evin içinde. Kendini yorma.
Hayırlı olsun tedavin.Ananas,tuzsuz kabak çekirdeği,fındık, ceviz,badem ye.Bol su iç. Belirtiye takılma herkeste olmuyor.Hafif yürüyüşler yap evin içinde. Kendini yorma.
fazla dusunup kafana takma rahat bırak kendını bol bol meyve ye cunku ben oyle yapmıstım 8.ve 9. gun lekelenme olmustu bı de bende ins guzel haber alırsın ins
yaaa bugun benimde 7. gunum senin kacinci gun embriyosu benimki 3. gun embriyosu ama 7 hucreli doktor kalitesi iyi dedi ama geriden gidiyro galiba arada bugun iki kere adet olucak gibi karnim agridi bide sagli sollu batmalarim oluyor ama dun test yaptim koca bir 0.1 cikti yinee