Tranfer öncesi neler...

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.118
328
648
Merhaba herkese.2 tane dondurulmuş blast embriyom var.ilk reglden sonra transfer olacak.acaba tutunmayı arttırıcı rahmi buna hazırlamak için simdiden neler yapabilirim.

Merhaba herkese.2 tane dondurulmuş blast embriyom var.ilk reglden sonra transfer olacak.acaba tutunmayı arttırıcı rahmi buna hazırlamak için simdiden neler yapabilirim.

Benim daha toplanmadi haftaya toplanacak ama benimde bu bilgilere ihtiyacim olacak. Sen nerede oluyorsun tedavini canim?

Amin canım inşaallah senin de gönlüne göre olsun Allah kucağımızı boş bırakmasın

Cok fazla sayfası olan konularda baslıktan uzaklaşılıyor istediğin bilgiyi bulmak zorlaşıyor.bu yuzden konu actım ama yazan olmayınca anlamı yok tabi

Cok fazla sayfası olan konularda baslıktan uzaklaşılıyor istediğin bilgiyi bulmak zorlaşıyor.bu yuzden konu actım ama yazan olmayınca anlamı yok tabi
Haklisin insallah bilgilerini paylasan olur. Transferden sonra Ananas , kivi yemek iyiymis. Okuduklarima gore. Birde havuc suyu icilmeliymis. Cok sicak dus almamak gerekirmis. Bildiklerim bunlar.

Sanırım kabak cekirdegi de var.Vitamin takviyesi almak lazım mı acaba.benim doktorum yumurta asamasında da onermedi ama ben kullandım omepaq10.su anda da bişe onermiyo

C crosword
Alkol ve sigaradan uzak durun. Dogal organik beslenmeye çalışın. Dondurulmus gida yememeye çalışın. Kafaniza cok takmayın. Kendinizi germeyin. Ve inancınıza göre bol bol dua edin. Umarim saglikla bebeğinize kavuşursunuz ;)

Benim de ilk adetimden sonra 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edilecek. Ben de şimdiden bakınıyorum ne yemeli, içmeli? Havuç suyunu, ananası, kiviyi ben de duydum. Omega3+q10 alacağım. Bakalım inşallah güzel olur sonu.
Bu arada ben de Antalya dayım.

Benim de ilk adetimden sonra 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edilecek. Ben de şimdiden bakınıyorum ne yemeli, içmeli? Havuç suyunu, ananası, kiviyi ben de duydum. Omega3+q10 alacağım. Bakalım inşallah güzel olur sonu.
Bu arada ben de Antalya dayım.
Cnm neden 5.gün bekletilmedi merak ettim
İnşallah sımsıkı tutunur guzel haberlerle donersin

Transfer sonucu bekleyen herkes pozitifi gorur inşallah Rabbim vesile kılsın hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

Cnm neden 5.gün bekletilmedi merak ettim
İnşallah sımsıkı tutunur guzel haberlerle donersin

Transfer sonucu bekleyen herkes pozitifi gorur inşallah Rabbim vesile kılsın hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin
Son saatler gelişimi yavaşlamış, dondurmuşlar. Ama blast. Hayırlısı bakalım.

Back
X