Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba herkese.2 tane dondurulmuş blast embriyom var.ilk reglden sonra transfer olacak.acaba tutunmayı arttırıcı rahmi buna hazırlamak için simdiden neler yapabilirim.
Antalya memorialBenim daha toplanmadi haftaya toplanacak ama benimde bu bilgilere ihtiyacim olacak. Sen nerede oluyorsun tedavini canim?
Antalya memorial
Amin canim.Amin canım inşaallah senin de gönlüne göre olsun Allah kucağımızı boş bırakmasın
Haklisin insallah bilgilerini paylasan olur. Transferden sonra Ananas , kivi yemek iyiymis. Okuduklarima gore. Birde havuc suyu icilmeliymis. Cok sicak dus almamak gerekirmis. Bildiklerim bunlar.Cok fazla sayfası olan konularda baslıktan uzaklaşılıyor istediğin bilgiyi bulmak zorlaşıyor.bu yuzden konu actım ama yazan olmayınca anlamı yok tabi
Cnm neden 5.gün bekletilmedi merak ettimBenim de ilk adetimden sonra 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edilecek. Ben de şimdiden bakınıyorum ne yemeli, içmeli? Havuç suyunu, ananası, kiviyi ben de duydum. Omega3+q10 alacağım. Bakalım inşallah güzel olur sonu.
Bu arada ben de Antalya dayım.
Son saatler gelişimi yavaşlamış, dondurmuşlar. Ama blast. Hayırlısı bakalım.Cnm neden 5.gün bekletilmedi merak ettim
İnşallah sımsıkı tutunur guzel haberlerle donersin
Transfer sonucu bekleyen herkes pozitifi gorur inşallah Rabbim vesile kılsın hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin
Konu bayağı bir eski ama bende antalya tüp bebeğe gidiyorum:) sizin sonucunuz ne oldu çok merak ediyorum inşallah pozitiftir..Bende Antalya tup bebek merkezinde tedavi oluyorum. Allah guzel sonuclar almani nasip etsin.