iş yerimde hayat zehir oldu, kayınvalidem yedi sülaleye ilan etti bi dönem telefonlarım susmuyordu insanlar kötü niyetli değil ama dayanamıyordum açıklama yapmaya eşimle tartıştım daha kimse aramasın beni diye annesine kızdım gerildik üzüldük aşılamada eltimin bebeğinin kırk mevlüdüne geldi orda duydu herkes tüp bebeğim eşimin kuzenin düğününe geldi orda da duyuldu artık geçmiş olsun kime söylemezsen söyleme gördüğüm herkes yüzüme anlamlı bakıyor gibi gelio kimseyi görmek istemiyorum... hep diyorum ki rabbim yardım edecek bize... inşş sen de ben de hamileyiz.... :) şükür diyorum en azından tedavi olacak imkanlarımız var... sıkıntıya girsek karşılacak gücümüz var olmayan ne yapsın... yine de şansımız var bence...
inşallah canım ya:) benım ılk denememdı bır defa asıla yaptrıdık ama test yapılmadan fılm cekılmeden doktorun sacmalamasıyla yapılmıs bır asılamaydı..adama bır donem guatr tedavısı gırmustum dememe ragne hıc test falan ıstememıstı..subat ayında oldum asılama(kı asılamaysa) :) sonrasında mayıs ayında
tup bebek tedab,vısıne basladık..hersey yolunda dedıler..asılamada cok sans gormedıler sorun sperm azlıgı esımde..oyle olunca tup bebege karar verdık..8 yumurta toplandı 4ü dollendı 2 sı transfer edıldı..dıger ıkısının dondurulmasını cok uygun gormedı embrıyologumuz..ayın 17sınde transferım yapıldı..3 gun yattım sonra semıner donemı malum devam ettım okula..dun de 9.gundu ıste dayanamadım gıttım test yaptırdım sonuc oyle cıktı..aksama ben cook aglayınca esım dedı gel baska yerde yaptıralım ozel bır hastanenın acılende yaptırdık testı o daha beter cıktı..doktora sordum boye boyle dıye beklemelısın belkı de bugun tutunacak dedı..ama dedım ya sana okudum mılletın degerlerını 9.gun 100lerde cıkan sonuclar var..kırıldı hevesım..yenıden tedavı surecı cok zor gelıyor ama elden gelmıyor bıse yapılacak..dedıgın gıbı sukurler olsun kı karsılayabılıyoruz zorlansakta ..oyle ıste canım:):)
inşallah çok dua etttim hem ona hem bana tutmuştur dualarım...
sakın öyle düşünme erken yapmak bunun için iyi değil... senin kaçıncı denemen kaçıncı gün transferi testi 10. gün mü dedi 12. gün mü? ama sakın umudunu kaybetme erken yaptığın için çıkmayabilir dün daha salıydı kaçıncı günündü senin? ben kendime faydam olmasada sağlık personeliyim sen bana bi anlat bakalım öykünü :)