tranferden sonra çok kötü şeyler oldu... ne olur bişey söyleyin :(

destegın ,guzel dıleklerın ,duaların ıcın cok tesekkur ederım..kabullenmek zaman alıyor ama gercekten bır yenısı ıcın hemen harekete gecmek ıstıyor ınsan..Allahım hepımıze butun bunlarla ugrasabılecek saglık, sabır ve yuvasında huzur versın..inşallah guzel haberler paylasıcaz

normal beklemen gereken sürec 3 ayı geçmesin canım . ve şu anda normal yollardan da gebe kalabilirsin aldığın hormonları vucudun geri atması 3 ay gibi bir süre sürüyor . önünüzdeki bir kaç ayı da sevgi pıtırcıkları gibi eşinizle değerlendirin kızlar :)

normal beklemen gereken sürec 3 ayı geçmesin canım . ve şu anda normal yollardan da gebe kalabilirsin aldığın hormonları vucudun geri atması 3 ay gibi bir süre sürüyor . önünüzdeki bir kaç ayı da sevgi pıtırcıkları gibi eşinizle değerlendirin kızlar :)

tavsiyen ıtınayla gozonunde bulundurulacaktır:) hıc gulecegım yoktu :):) ınsallah ya inşallah:)

Red canım aynı duyguları iki yıl önce yaşadım ... Biliyorum ki bu durumu kolay atlatamayacaksın . Ama sakın şunu unutma Rabbim ol derse olur . Allah sana ikinci deneme şansı ve sağlık versin sakın yılma . ve biraz buralardan uzak dur sana tavsiyem kendini toparlaman için he rşeyden uzak durmanda fayda var . İkinci denemen için de çok zaman kaybetmeden tekrar dene derim canım . ben iki yıl ara verdim ama çok gereksiz bir ara oldu . çok zaman kaybediyor insann . Allah yardımcın olsun ..

Canım benim sizleri çok iyi anlıyorum . haberi aldığım gün bir pazar günüydü ve benim transferden sonra ikinci gün az az kanamam başlamıştı o şekilde 12 gün beklemek hiç kolay olmadı . doktorumla konuştuktan sonra ağlamamak için kendimi zor tuttum evde de değildim . EŞim sonucun negatif olduğunu bildiği halde yüzüme bakıp iyi şeyler söylerim belki bir umuttur diye sanki gözlerinden okuyordum ama ben sadece donup kalmıştım bir an önce kendimi eve atmak istiyordum bağıra bağıra ağlamak geliyordu içimden . İnsanın boğazına yumruk yemiş gibi olmasının ne demek olduğunu o gün öğrendim ben ... insanın hiç hareket etmeden istem dışı gözlerinden boncuk boncuk yaşın dökülmesini de kendimde o gün gördüm .etrafında ki her şeyin birden bire anlamsızlaşmasının ve dünyanın sonu geldiğini düşünmeyi de o gün gördüm ...
Gerçekten çok kötü bir süreç ama inanın bana hepsi geçiyor ve siz sanki o gün yaşananları yaşamamış gibi daha bir hırsla başlıyorsunuz ikinci denemenize ve ikincisinde her şeyi daha iyi bildiğiniz için dikkatli olmayı da öğreniyorsunuz ... Rabbim sizlere Sağlık versin kızlar , ikinci denemenizi de çok vakit kaybetmeden yapın ilkinde değil belki ama ikincisinde miniklerinizi kucağınıza alacaksınız Allahın izni ile ... Sevgiler.

canım sanırım eşim için daha zor bana güçlü görünmeye çalışıyor şaklabanlık yapıyor ama o yüzünün solgunluğunu gözlerindeki umutsuzluğu görebiliyorum...insan yaşıyor ama hiç birini anlatamıyor inşş ikinci denemelerimizde olacak güzel dileklerin için teşekkür ederim...

canımm ben de sana bakınıyorum sabahtan bu yana burdaa...daha ıyıyım sen nasılsın..adet oldum dun tam anlamıyla son kez agladım..yapacak bıse yok keske olsa..sen nasılsın 3 ay sonra dıye bıseler okudum laparoskopı falan..en azından sorunun ne oldugu bellı canım ınsallah o zaman yolunda gıder hersey..bız haber beklıyoruz merkezden sebep arastırılıyormus haber verıceklerdı hala beklemedeyım..sen neler yapıyorsun nasılsın

benim hala zaman zaman dolup geliyor gözlerim kendimi engellemeye çalışıyorum belli olan bi sebep yok ihtimalleri yok etmeye çalışıyoruz. embriyo genetiği bozuk olabilir tüplerden gelen sıvı toksik madde salgılamış olabilr vs vs.. aslında sebep diye bişey yok sadece zamanı var rabbimin bebişlerimize nefes almaları için verdiği bi zaman var... sende bi sebep bekleme bence... ve zamanı geldiğinde bunları unutup yine umutla tekrar deneyeceğiz...

Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum. Rüzgâra gelgite ya da denize aldırmıyorum; Artık zamana ya da kadere isyan etmiyorum. Bana ait olan bana gelecek çünkü...

işte bu :) kandilin mubarek olsun canım..

senin de kandilin mübarek olsun canım... benim miraç kandilinde yumurta toplamam yapılmıştı. berat kandilinde de sonuç belli olursa ve ikiz olursa adı berat ve miraç olcak demiştik... tek olursa miraç olacaktı kız da olsa erkek de olsa miraç koyacaktık adını...

senin de kandilin mübarek olsun canım... benim miraç kandilinde yumurta toplamam yapılmıştı. berat kandilinde de sonuç belli olursa ve ikiz olursa adı berat ve miraç olcak demiştik... tek olursa miraç olacaktı kız da olsa erkek de olsa miraç koyacaktık adını...

:( benım de mırac kandılınde transferım olmustu..yıne koyarsın canım ınsallah bak gör bıcır bıcır mıracın ve beratın olucak senın

:( benım de mırac kandılınde transferım olmustu..yıne koyarsın canım ınsallah bak gör bıcır bıcır mıracın ve beratın olucak senın

inşş canım inşş senin de benim de isteyen herkesin olacak... adı miraç berat olurmu bilmiyorum o bu transfer için adak gibiydi :(
ama hayalim hep ikiz bi kız bi de erkek... eşiminde iki erkek...

Back
X