Tranferimin 7. Günü idrarda gebelik testi silik çıktı.sizce umutlanmalimiyim. korkuyorum sonra hüsrana uğrarim diye

beeyazMelek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
52
13
8
25
2 tane 6.gun blast embiryo 7. Günüm idrarda silik çıktı pozitif mi sizce ne hissedecegimi bilemiyorum

Eki Görüntüle 3371514

Dondurulmuş cnm çatlatma iğnesi yok
Canım bariz belli Allahın izniyle hamilesin sen , iğnede yapmamışsın hamilesin inşaAllah, pozitif düşün pozitif olsun.bende gecen sene aynı şekilde transferden 5 gün sonra test yapmıştım blastosit transferiydi ve pozitif çıkmıştı ama 8.haftada düşük yapmıştım

Pozitif ve hamilesin büyük ihtimalle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de bu şekilde çıkmıştı. 7. gün kan testi yaptırmış
Sağol cnm inşallah devamı gelir
Pozitif ve hamilesin büyük ihtimalle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de bu şekilde çıkmıştı. 7. gün kan testi yaptırmıştım

Geçmiş olsun canım . kanda artışı nasıldı takip ettirmişmiydin

Eki Görüntüle 3371514

Dondurulmuş cnm çatlatma iğnesi yok
Canım bariz belli Allahın izniyle hamilesin sen , iğnede yapmamışsın, pozitif düşün pozitif olsun.bende gecen sene aynı şekilde transferden 5 gün sonra test yapmıştım blastosit transferiydi ve pozitif çıkmıştı ama 8.haftada düşük yapmıştım
Geçmiş olsun canım . kanda artışı nasıldı takip ettirmişmiydin
Herşey gayet iyiyiydi kan artışıda gayet düzenliydi ama bir adet kanaması başladı kontrole gittim bebek iyi herşey yolunda dediler. 2 gün sonra tekrar gittim kanama çoğalmıştı yine bebek iyi dediler ertesi akşam kanama çoğaldı parlaçalar büyük büyük gelmeye başladı tekrar gittim bu sefer bebek düşmüştü . kısmet işte herşey yolunda giderken düştü .Allah nasip ettirmeyecekmiş

Yaa cnm ya .inşallah nasip olur o duyguyu tadariz . Bende ikinci denememde pozitifi gördüm ama kanda beta düzensiz artıyordu keseyi de gördük ama gelişimi durdu

9.gunumde idrarda tekrar baktım baya köyü çıktı.simdi 12.gunum pazartesi gününü bekliyorum kanda bakacagiz

Sağol cnm inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin.cok sevinemiyorm da önceki gebelik kalp atışını duyamadım gelişimi durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…