trans bi erkeğe asıgım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar sürekli konunun hortlamasını söyleyip durmayın yahu...
Bizde biliyoruz eski konu olduğunu ama konunun içinde pedolifi bir sapık var..
Bu insanlar neye sinirlendi bu kadar deyip yorumları okusanız konunun hortlamasına bu kadar takmazdınız heralde...
İnsanların tepkisine bakıp yorumları okuyamıyorsanız parazitte yapmayın...

Nereye ne şekilde şikayet edeceğiz bu pedofiliyi yönlendirebilir misiniz? web ihbar hattından bir şey çıkacağını sanmıyorum çok çöp ihbarlar gidiyordur oraya doğru düzgün bakılmıyordur

Okudum inanin ona da anlattim dini açidan cok rahatsizim uzak durmaya calisiyorum ama çok da beceremiyorum,o da uzak dururuz gunaha girmeyiz diyor zamanla alisiriz diyor.tedavi olurum yaşim gelince erkek olurum diyor beni bekle evlenme diyor vicdanim rahat degil ama ikimiz de beraberken mutluyuz.ondan baskasini istemiyorum hayatimda
Senin gibiler kirletti dunyayi 13 yas nedir ya daha cocuk ooo

Canım ihbar Web ilgilenmedi,polis değil.
Peki bulunduğumuz ilin polisini arasak olur mu? Ayrıca konu yeniden yoruma açıldığına göre adminler burada onlar bir şey yaptı mı acaba bunu da merak ediyorum.yani toplu ihbar mı daha mantikli nedir

Peki bulunduğumuz ilin polisini arasak olur mu? Ayrıca konu yeniden yoruma açıldığına göre adminler burada onlar bir şey yaptı mı acaba bunu da merak ediyorum.yani toplu ihbar mı daha mantikli nedir
Adminler birşey yapmadı diye biliyorum, Kazen Kazen in cenazesi varmış,siteye giremiyormuş, Mune Mune hanım da şikayet edin dedi.Bence şu an için en hızlı çözüm polise söylemek,onu da bir arkadaşımız yaptı...

Kızlar tanıdığı eşi dostu olan yok mu ?
Malesef ki benim yok.
Bu olay bir kurgu mu değilse de cezasını alması ıcin birşeyler yapalım.
Kaç gündür takipteyimm.

Kızlar tanıdığı eşi dostu olan yok mu ?
Malesef ki benim yok.
Bu olay bir kurgu mu değilse de cezasını alması ıcin birşeyler yapalım.
Kaç gündür takipteyimm.
Aynen size katılıyorum,bu olay artık çözülse..Burdaki arkadaşlarla elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık ama sonuç alamadık..

Aslinda ip nosundan bulunmasi lazim.. adminler coklu üyeligi de görüyor, ip no sunu görmüyolar mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X