Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu olay gerçek dışı dahi olsa böyle birşeyi hayal etmiş olması da pek normal değil..Aynen size katılıyorum,bu olay artık çözülse..Burdaki arkadaşlarla elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık ama sonuç alamadık..
Somut kanıt yok ama resmen suçunu itiraf ediyor ...elimizde hiçbir somut kanıt olmadığı için ciddiye alınacağını pek zannetmiyorum maalesef...
en azından IP adresinden yaşadığı şehir gibi bir bilgi olsa olay somutlaşır.
bu konuda moderatörlerin hassasiyetini rica ediyorum.
Konunun içinde konu açıldı.konunun başı ve sonu çok farklı neden acaba ? bir hayırseveryok mu?
Aynen canım ben de anne değilim,ama konu çocuk olunca beynimden vurulmuşa dönüyorum..Moderatörler ilgilense konu daha çabuk çözülecek gibi duruyor..Bu olay gerçek dışı dahi olsa böyle birşeyi hayal etmiş olması da pek normal değil..
Bu ülkede eş dost kavramı ile neler yapılıyor.
Bir kez hayırlı bir iş için kullanılsın.
Tanıdığım olsa şu dk ararım ama yok.
Anne değilim ama çok etkilendim
saolasin dost. :)Konunun içinde konu açıldı.
Başka bir hanımın açtığı konuya bu kişi yorum yaptı ve olay bu hale geldi.
Yetkililer için ıllaki çocukların canı mi yanması gerekiyor anlamıyorum.Somut kanıt yok ama resmen suçunu itiraf ediyor ...
Konu başında bir üye trans bir insana aşık olduğundan bahsetmiş fakat konu sonuna doğru bir sapık çıkıp 13 yaşında ki bir çocuk ile ilişki yaşadığını anlatmış.konunun başı ve sonu çok farklı neden acaba ? bir hayırseveryok mu?
Rica ederim.saolasin dost. :)
Tam bir bilgim yok ama bu yazmış olduğu Mesajlardan dolayı da araştırılmıyor mu ki,bir bilginiz var mı??elimizde hiçbir somut kanıt olmadığı için ciddiye alınacağını pek zannetmiyorum maalesef...
en azından IP adresinden yaşadığı şehir gibi bir bilgi olsa olay somutlaşır.
bu konuda moderatörlerin hassasiyetini rica ediyorum.
Bu yüzden bu tip şahsiyetler bu kadar rahatça yazabiliyor ..Aynen canım ben de anne değilim,ama konu çocuk olunca beynimden vurulmuşa dönüyorum..Moderatörler ilgilense konu daha çabuk çözülecek gibi duruyor..
teşekkürler daha net oldu. ve gerekli bildirimler yapılmış sanırım.Konu başında bir üye trans bir insana aşık olduğundan bahsetmiş fakat konu sonuna doğru bir sapık çıkıp 13 yaşında ki bir çocuk ile ilişki yaşadığını anlatmış.
Bir kaç üye sağolsun bildirdi uğraştı ama sonuç yok :/teşekkürler daha net oldu. ve gerekli bildirimler yapılmış sanırım.
Allah ıslah etsin ne diyeyim ki... Bu devirde herşey çok zor..Bu yüzden bu tip şahsiyetler bu kadar rahatça yazabiliyor ..
Yaptırımı yok ki..
Yazdım çizdim oynadım dese biz hiç birşey yapamayiz..
Bunları yazan yapmamış dahi olsa yapmayı kesinlikle istiyordur .
Fırsatı olmamıştır.
Somut kanıt yok ama resmen suçunu itiraf ediyor ...