trans bi erkeğe asıgım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl şikayet edicez biri yazsın! Artık yeter ya gerçekten!!

Eklentiler

• IMG_0168.webp
    IMG_0168.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 219
  • IMG_0169.webp
    IMG_0169.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 216
Dikkatli bakarsınız url adresini verdiğimi görürsünüz

Siz 9. Sayfayı mi vermistiniz bende ilk onu yapmıştım, simdi yakinlasma oldu diye yazdığı yeri verdim.. ama sanirim bisey cikamyacak...

Oda ziyaretçi olarak okuyordur ici rahatlamıştir

Idari hakimlik sınavına bende girmiştim.
Suça istirak değil bizzat yaptığını yazıyor.
Ama malesef ki sosyal deney yaptım deyip de işin içinden çıkabilir..
Kim ne derse desin ben hic tasvip etmiyorum sosyal deney olayini. Ne niyetle yapilirsa yapilsin.

Dikkatli bakarsınız url adresini verdiğimi görürsünüz

Siz 9. Sayfayı mi vermistiniz bende ilk onu yapmıştım, simdi yakinlasma oldu diye yazdığı yeri verdim.. ama sanirim bisey cikamyacak...

Oda ziyaretçi olarak okuyordur

Konuyu gördükçe cinlerim tepeme cikiyo. Pefofilinin biri geldi utanmadan yaptigi istismari anlatti hayatina kaldigi yerden devam ediyor.

hayır trans.hormon tedavisi görüyor.bnde yazmıstım zaten daha öncede erkek arkadasımoldu.ne istedgimi biliyorum.kafamı karıstran bu durumun farklı olusu ve nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum

Bnm bildiğim insan ilk uzaktan görür hoşlanır tanımak ister tanıdıkça sever bağlanır..
Siz erkeklerden hoşlanıyorsanız bu kız yani fiziksel olarak görüntüsü sizi nasıl çekti onu anlayamadım.. Tmm davranışları karakteri erkek gibi sizin bu hoşunuza gitti anladım da yani görüntü dişi.. Değişik bi ilişki.. İnsan el ele tutuşup öpüşmek istemez eğer kendi ile aynı cinsten hoşlanmıyorsa..
Bilemiyorum erkek olsa da ameliyat ile belki düşüncem sığ gelebilir fakat başka adam mı kalmadı...

Yaşı kuçuk oldugu için hormon testi yaptiramadim 13 yaşinda adet duzeni de normal gogusleri de normal buyuklukte fiziksel olarak yuruyuşu omuzlarinin durusu bacaklari falan erkek gibi.alisveris yaparken takim elbise bakiyor tamamen erkeksi dusunceler cinsel acidan da

Ya resmen 13 yaşındaki bir ÇOCUĞUN hastalığından, zaaflarından yararlanıp İSTİSMAR etmiş!! Gelip normal bir şeymiş gibi yazıyor utanmadan.

Kk yöneticileri de; geçici olarak değil tamamen pasif olmalı bu hesap!!

Günah mı değil mi diye düşünmeyi bırakın, kimseye zarar vermeyen bir şey için suçluluk duymayın derim. Kimsenin canını yakacak bir şey yapmıyorsunuz siz. Sevdiğinize eminseniz, bu bir bunalımdan kaynaklanmıyorsa kimsenin ne dediğiyle ilgilenmeyin. Bu dünyada katiller, tecavüzcüler, ihanet edenler, kibirliler, yolsuzluk yapanlar varken sevmek mi günah oldu yahu?

noktasına kadar katılıyorum yazınızın.

Kızlarrr sapık kim burda, kaçıncı sayfada söyler misinizz ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X