Kızlar merhaba uzun süreli regl kanamam vardı doktor transemine ve Ponstan Ford verdi 5 gün sonra kes dedi. Keseli 4 gün oldu hala kanamam var bu ilaçları kullanan oldu mu tam olarak ne zaman biter tedavi bende işe yaramadı mı yoksa?
Kızlar merhaba uzun süreli regl kanamam vardı doktor transemine ve Ponstan Ford verdi 5 gün sonra kes dedi. Keseli 4 gün oldu hala kanamam var bu ilaçları kullanan oldu mu tam olarak ne zaman biter tedavi bende işe yaramadı mı yoksa?
Canim benimde adetten sonra ara kanamam oluyordu doğum kontrol hapı yüzünden bende 5 gün ictim ama adetim kesilmedi daha da arttı. Tekrar primoluat -n diye bir hap verdi onu kullanınca kesildi adetim ve o hapin üstüne de 2 ay adet olmadım.
merhaba, normalde adet kanaması yoğunluğu için ponstan kullanıyordum.bende rahim içi miyom var ve maalesef rahim duvarımı yıpratmış vaziyette, ameliyat öncesi bir nebze küçülme tedavasi için zoladex3,6 ve birlikte yasmin doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. ilaca başladıktan sonra ki adetim 1 hafta sürdü. 1 hafta lekenme ve 2.hafta yine kanama önce hafif sonra artarak devam etti. dün zirve yapınca dr. gittim tekrar ponstanın yanında transamine verdi. bugün düne göre iyiyim ama hareket etmeye korkuyorum. azalınca bırak , horman kanaması mecbur bekliycez dedi dr. lakin kan değerleri zaten iyi değilken iyice kötü oldum demir ilacına başladım. bir an önce ameliyat olup kurtulmayı diliyorum. geçmiş olsun size de kanamanın kökenini öğrenip bir an önce tedavi olun..