• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfeein 10cu gunu kan degeri dusuk olanlar acilllll yardim lutfen

Adet buyuk ihtimal.Cok agri var cunki.Hamilelikte fitil koyunca gecerdi normalde agri.ama simdi 2 fitil koydum ama agri artiyor
İlk değer sonrası tekrar kan vermedin mi doktora falan gitmedinmi nasıl oluyor

Canim uzme kendini değerin var ama yukselmiyor yani saglikli gebelik degil. Ben 3 denemede kaldim
InsaAllah olur cani..ne diyelim nasip.ben kendim de hamile kalan zaman ilerlemiyor.tup bebekle de ilerlemiyir.napalim artik bilemiyorum ki.genetik de bi problem yom cok sukur.sebep ne olabilir onu da bilmiyoruz.artik 3cu deneme yaptir.aga da korkuyorum.bosuna psikolojisi bozuluyor adamin ve cok ta masraf oluyor

İnsallah canim hayirlisi. Tup bebek boyle iste sagliksiz olunca sikinti cikiyo kalitesi iyi bile olsa saglikli mi sagliksiz mi anlamak pgtsiz imkansjz
Oyle canim.siz pgt yaptirdinizmi?bugun de deger 76 cikmis🤔nasil olur da ayni marka idrar testleri siliklesiyor ama kanda hcg kalkmis🤔

Oyle canim.siz pgt yaptirdinizmi?bugun de deger 76 cikmis🤔nasil olur da ayni marka idrar testleri siliklesiyor ama kanda hcg kalkmis🤔
Her zaman idrara salinim ayni olmuyor ona takilma bak degerin yukselmis ne guzel. Bu degerler idrarda fazla net yansitmaz ztn. Ben yaptirmadim pgt ondan ilk iki dusuk oldu mesela sagliksizdi yani

Her zaman idrara salinim ayni olmuyor ona takilma bak degerin yukselmis ne guzel. Bu degerler idrarda fazla net yansitmaz ztn. Ben yaptirmadim pgt ondan ilk iki dusuk oldu mesela sagliksizdi yani
Bilmiyorum bu degerle ilerleyip sonuc alan varmi canim.acikcsi ben inanmiyorum

Kacinci gun embriyosu? Eger 3 ise normal ama 5 ise biraz dusuk. Yine de onemli olan ogrendigin deger degil nasil katlandigi. Tekrarla ona gore netlesir merak etme hayirli olsunn
Bebimde 3. Gun embriyosuydu 11.gun sonucum 140 kusurdu o zaman benim ikizmi oluyor bu kadar yuksek olduguna gore 18 normalse 140 ikiz olmali dediğinize gore🙄🙄

Merhaba arkadaslar.Yardim edin lutfen.Bende bugun transferin 10cu gunu.kan degeri 18,24 cikti.Boyle olup da ilerleyen varmi aranizda?Yoksa ilerlemesi durdumu?Yardim lutfen.29u tekrar vericem.katlanirmi sizce?😔
Canım benim 7. Gün 43 10. Gün 75 12. Gün 350 14. Gün 901 çıktı idrar testleri idrar tutma sürene göre yanıltabilir inşallah bebeğin seninledir ve büyüyordur

Bebimde 3. Gun embriyosuydu 11.gun sonucum 140 kusurdu o zaman benim ikizmi oluyor bu kadar yuksek olduguna gore 18 normalse 140 ikiz olmali dediğinize gore🙄🙄
Beta kişiden kişiye değişiyor ama uzmanlar 3. Gün embriyosu için 12'inci gün en az 80 5. Gün embriyosu için 160 değer bekliyormuş ikiz olup olmadığı kese de belli olur sizin değeriniz gayet normal

Back
X