elvancim ne kadar Cok benzer yanımız var seninle. umarım gebeligimizi de birlikte sağlıkla yaşarız. bu sefer hastanede karsilasip, mutlaka tanisalim olur mu?
bu arada dunden beri ara ara kasık ve rahim bölgesinde agri sancı gbi, adetim gelio gbi oluo, adet günüm bugün ya da yarin. ins gelmez,Cok korkuyorum, sende de oldu mu böyle?
inşallah cnm bnm inşallah gebeliğimizide birlikte yaşarız ve bu defa tanışırız
kasık ağrıları çok normal benimde olmuştu hatta hala bile ara ara oluyor.
sen testini ne zaman tekrarlıyacaksın. bide tekrar idrar testi yaptınmı.
allahım inşallah değerin kat kat artarr.
bu durumda hangi söz teselli eder bilemiyorum ama sadece rabbime sığın.ben bu duyguyu 4 kez yaşadım cnm.hiç bizaman inancını yitirme.rabbim öyle büyükki hiç ummadığın anda gönderir mucizeni.
Kızlar bugün transferinin 11. Gunu idrar testi yapcam akşam ana negatif görsem diye korkuyorum 11 inde olumlu çıkan oluyomu artık negatif görmek istemiyorum
Ins canm sabahtan adet olcak gibiydim az bi ağrım vardı şimdi hc birsey hissetmiyorum.rabbim hepimize yardım etsin.emeklerimizin karşılığını boş birakmasin
Ins canm sabahtan adet olcak gibiydim az bi ağrım vardı şimdi hc birsey hissetmiyorum.rabbim hepimize yardım etsin.emeklerimizin karşılığını boş birakmasin
Canim olsun ara ara oluor öyle sen sakin ol dinlen bol bol stres yapma kendine ben gene en bastan basladim tedavime igne vuruluorum suan senin kacinci denemen insallah hayirlisiyla tutar