Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kader arkadaşlarım, hayatımda ilk defa idrar testimde çift çizgiyi gördüm.
Hemen kan tahliline gittim. Sonucu bekliyorum ve çoook korkuyorum.:26:
Bu 3.denemem.
Ne olur dua edin.
İdrar testim bu şekilde.
Eki Görüntüle 393247
maybe cnm benim nerelerdesin sen. beni hatırladınmı bilmiyorum ama hbyiron ve ben seni gerçekten çok merak ediyorduk.
iyi olmana hatta böyle güzel bir hbrle dönmene çok sevindim. bu 3. denemen ise 2 embriyo koymuş olmalılar sana, yine egedemi denedin.
bu arada bende 11 haftalık hamileyim.
kan sonucunuda sabırsızlıkla bekliycem dualarım seninle.
büyük ihtimalle hamilesin canım.ALLAH tamamını erdirsin.kan sonucunuda bekliyoruz.bu arada nerde görmüştün tedavini ve kaçıncı tedavin.birde problemin neydi....
Kızlar, lütfen bir yorum yazın.
Transfer 11. gün Kan değerlerim;
BHCG: 12,5
E2: 1449,59
PROGESTERON: 52,88
Hastaneyi aradım, BHCG düşük ama diğerleri ii dedi. İlaçlara devam. Yarın doktorum sonucu değerlendirecekmiş.
Kızlar bu durumu benzer olup gebeliği devam eden var mı? Lütfen bana dua edin.
Hastaneyi aradım, BHCG düşük ama diğerleri ii dedi. İlaçlara devam. Yarın doktorum sonucu değerlendirecekmiş.
canim bhch saten 5 in üzrinde oldugu icin hamilesin insallah kan degerin kat kat artar... benimde 9 günüm 15 cikmisti deger az diye kormustum ama su an 7 haftalik hamileyim ....
Elvancım unuturmuyum sizleri hiç. Hep aklımda ve dualarımdaydınız. Ancak ben 2 kez olumsuz sonuç alınca psikolojik olarak sıkıntılı günler geçirdim. Bırak buraya takılmayı, günlük hayatımı bile zor devam ettirebiliyordum. Ayrıntıya girmek istemiyorum canım , belki daha sonra. Hem beni boşver, sen de ne güzel bir haber verdin bana. Rabbim sağ salim kucağına almak ta nasip etsin inş. Allah bu yolda mücadele eden tüm kader arkadaşlarımı daha fazla sınamasın , mis kokulu yavrularını koklamayı nasip etsin inşallah.
Canım benm 2.deneme dondurulmuşlarlaydı. O da olmadı. Bu 3. ,yeni baştan iğne falan oldum işte. Yine Ege Ünv.de yaptırdım ve bu sefer çift embrio kondu. Umarım benimlelerdir. Bugün 11.günüm, İdrar testim pozitif, sence güvenmelimiyim?:18: sen kaçıncı günde ne testleri yaptırmıştın?
elvancim ne kadar Cok benzer yanımız var seninle. umarım gebeligimizi de birlikte sağlıkla yaşarız. bu sefer hastanede karsilasip, mutlaka tanisalim olur mu?maybe cnm benimde 3. denememde tuttu. 2. dondurulmuşlarla olacaktı ama transfer günü arayıp sağlıklı çözülmediğini söylemişler ve transferim iptal olmuştu. bide bizim seninle sorunumuzda aynı benimde tüpler yapışık.
transferden sonra 8. ve 13. gün sabahı idrar testi yapmıştım ve ikisindede silik 2. çizgi çıkmıştı. kan testi için hastaneden verilen tarihi beklemiştim 13. günü 625 çıkmıştı ikizmi acaba demiştik ama öyle olmadı.
senin değerine gelince şuanda hamile görünüyorsun ama önemli olan 2 gün sonra 2ye katlaması, inşallah katlar ve sende bu defa miss kokuluna kavuşursun. bu bekleme sürecinde sakın ümitsizliğe kapılıp sıkıntıya sokma kendini. pozitif düşün pozitif olsun tmm.
inşallah bebişin hep seninle sizinle olur. gözün aydın darısı başıma ve benim gibi bekleyenlerin başına...
ins. canım iyi dileklerimiz karşılıklı. benim net durumum yarın belli olacak, Cok endişeliyim. bu msji okuyan tüm arkadaşlarım, dualariniza beni de ekleyin. rabbim isteyen herkesi evlatlarına kavuştursun inşallah.
canım yaa inşallah yarın istediğin gibi olur herşey.güzel haberler alırsın.benimde ilk değerim 13. gün yani 38.06 15. 66.05 17.99.09 doktor değerlerde sıkıntı var dedi katlamada yani dün yeniden istemişti 225.25 çıktı yarın yeniden yaptırcakmışız.inşallah bebeğim benimledir.bol bool dua edicez elimizden başka bişey gelmiyor.dualarımda sende varsın arkadaşım.inşallah rabbim yüzünü güldürsün...