Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel maşallah ben ikiz diyorum bakalımKızlar 2.kanı verdim 3066 sonuç.Cumartesi keseyi görücez Allahın izniyleee
Çoğul gebelik sadece kese ile anlaşılır beta onu göstermezNıye bu kadar yüksek oluyor normalde herkeste ortalama 200 veya 300 küdürlerde oluyor.acaba tek embrıyo ama ıkız mı dıye dusundum
Neden beta bu kadar yüksek olur pekiÇoğul gebelik sadece kese ile anlaşılır beta onu göstermez
Cumartesı yazıcam bakalım ama ben yarım rahımlıyım korkularım var oyuzden sevınemıyorumÇok güzel maşallah ben ikiz diyorum bakalımmutlaka yazın kaç kese olduğunu
![]()
Merhabalar bende böyle birşeyle karşı karşıyayım 12 gün bugün 1558 ve tek embriyo transfer oldum çok tedirginim,sizin şuan kaç acaba keseyi gördünüzmiMerhaba kızlarrr
Bugün transferin 12. Günü tek embriyo beta değerim 1178 neden bu kadar yüksek ?
Merhaba, tedirgin olmayın beta yukseklığı korkulacak bişey değil ki benım 14. 3066 oldu donra 17484 oldu en son baktığımda da 48878 oldu keseyi de gördüm kalbini de duydum çok şükür sorun yok allahın izniyle ama biz anne adayları o kadar tedırgıniz ki iç güdüsel olarak küçük bişeyde neden diye sorguluyoruz ben hala öyleyim mesela :)Merhabalar bende böyle birşeyle karşı karşıyayım 12 gün bugün 1558 ve tek embriyo transfer oldum çok tedirginim,sizin şuan kaç acaba keseyi gördünüzmi
Siz ilaçlarınıza iğneye devam ediyomusunuz nasıl ilerleme önerdi doktor merak ettimMerhaba, tedirgin olmayın beta yukseklığı korkulacak bişey değil ki benım 14. 3066 oldu donra 17484 oldu en son baktığımda da 48878 oldu keseyi de gördüm kalbini de duydum çok şükür sorun yok allahın izniyle ama biz anne adayları o kadar tedırgıniz ki iç güdüsel olarak küçük bişeyde neden diye sorguluyoruz ben hala öyleyim mesela :)
Evet 12 haftama kadar devam prolutex iğne sabah akşam progestan fitil corasprin ve vitaminler sen nasıl ilerliyosunSiz ilaçlarınıza iğneye devam ediyomusunuz nasıl ilerleme önerdi doktor merak ettim![]()
Evet 12 haftama kadar devam prolutex iğne sabah akşam progestan fitil corasprin ve vitaminler sen nasıl Bende prolutex,estrofem,progestan
Ben coraspin estrofem ve sabah akşam prolutex kullanıyorum bugün 14 günüm kan vermeye gidecem, keşke başka yerden iletişim kurabilseydikEvet 12 haftama kadar devam prolutex iğne sabah akşam progestan fitil corasprin ve vitaminler sen nasıl ilerliyosun
Ben kalp atışını dinlediğim gün estrofemi kesti doktor iyi ki burası var birbirimize destek oluyoruzBen coraspin estrofem ve sabah akşam prolutex kullanıyorum bugün 14 günüm kan vermeye gidecem, keşke başka yerden iletişim kurabilseydik![]()
Bugün 3068 oldu betaBen kalp atışını dinlediğim gün estrofemi kesti doktor iyi ki burası var birbirimize destek oluyoruz