Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün daha 4.gününüz ve 3.gün embriyosu anne rahminde gelişmeye devam eder. Hücre olarak çoğalmaya devam edip kabuğundan çıkacak ve tutunacak. 3.gün embriyosu için 4 günde belirti olmaz zaten.Arkadaşlar 14 haziranda transfer oldum 3. Gün çift embriyo ama hiç belirtim yok normal mi bugün 5 gün oldu
Belirti arıyorum korkuyorum içten içeBugün daha 4.gününüz ve 3.gün embriyosu anne rahminde gelişmeye devam eder. Hücre olarak çoğalmaya devam edip kabuğundan çıkacak ve tutunacak. 3.gün embriyosu için 4 günde belirti olmaz zaten.
Keseyi görene kadar hiçbir belirtim olmamıştıArkadaşlar 14 haziranda transfer oldum 3. Gün çift embriyo ama hiç belirtim yok normal mi bugün 5 gün oldu
Yaa öyle mi benimde ikinci denemem ister istemez korkuyorum sizinde 3. Gün transferi miydiKeseyi görene kadar hiçbir belirtim olmamıştı
Belirti aramayın. Kendinizi yıpratırsınız. Bir de herkeste belirti olacak diye bir şey yok ki.Belirti arıyorum korkuyorum içten içe
Haklısınız. Biraz kafayı rahatlatmak lazım aslındaBelirti aramayın. Kendinizi yıpratırsınız. Bir de herkeste belirti olacak diye bir şey yok ki.
Benim de hiç belirti olmamıştı ama 6. Gunde kan tahlılıyle öğrendim söylenen asıl test tarihimde zaten beklenen sonuçu almıştım hemen belırtı olmuyor yani negatıf dusunmeyın inşallah pozitif sonuc alırsınızArkadaşlar 14 haziranda transfer oldum 3. Gün çift embriyo ama hiç belirtim yok normal mi bugün 5 gün oldu
Yaa ne güzel inşaaallllaaah sağ Salim kucağınıza alırsınız rabbim bana da nasip eder inşallah. Bende 8, gün erken gebelik testi yapıcam bakalımBenim de hiç belirti olmamıştı ama 6. Gunde kan tahlılıyle öğrendim söylenen asıl test tarihimde zaten beklenen sonuçu almıştım hemen belırtı olmuyor yani negatıf dusunmeyın inşallah pozitif sonuc alırsınız
Suan kızım 2 yasında ve dogal yollarla tekrar gebelık yasadım dogum yaptım darısı size ve ısteyen herkese insallah en kısa zamandaYaa ne güzel inşaaallllaaah sağ Salim kucağınıza alırsınız rabbim bana da nasip eder inşallah. Bende 8, gün erken gebelik testi yapıcam bakalım
Yaa çok var böyle ilk çocuk tüp bebek sonra doğal gebelikSuan kızım 2 yasında ve dogal yollarla tekrar gebelık yasadım dogum yaptım darısı size ve ısteyen herkese insallah en kısa zamanda![]()
Kesinlikle oyle hatta bır tanıdıgım defalarca denedı olmadı tüp bebek daha sonra kendılıgınden olduYaa çok var böyle ilk çocuk tüp bebek sonra doğal gebelik
5. gündü ona rağmen hiç belirtim olmadıYaa öyle mi benimde ikinci denemem ister istemez korkuyorum sizinde 3. Gün transferi miydi
ilk çocuğunuz da tüp bebek miydibenim cocugum da da hic bir belirti olmadi, zaten ilaclardan dolayi da olmuyor. maalesef belirti aramayin bence
evet 5 yasina girecek o yuzden 2ci yi istedim artik, geride 6 tane embriyo var dondurulmusYaa
ilk çocuğunuz da tüp bebek miydi
Maşallah inşallah olur bu sefer de. Bende hamile kalırsam ve çocuk doğduktan sonra havuz yöntemiyle embriyo dondurmak istiyorum açıkçası. Çünkü amh değerim düşükevet 5 yasina girecek o yuzden 2ci yi istedim artik, geride 6 tane embriyo var dondurulmus
suan embriyonuz kalmadi mi geride?Maşallah inşallah olur bu sefer de. Bende hamile kalırsam ve çocuk doğduktan sonra havuz yöntemiyle embriyo dondurmak istiyorum açıkçası. Çünkü amh değerim düşük
2 tane var yine 3. Gün embriyosu.suan embriyonuz kalmadi mi geride?