Merhaba hayırlı olsun iyi cesaret etmişsin ve güzel sonuç almışsın hamilesin bende 6. Günündeyim 5. Gün embriyo transferi oldum idrarda negatif oldu yarın kanda bakacağım inşKızlar merhaba transferin 6. Günü kan verdim 62,9 çıktı sizce nasıl?
Canım inşallah sen de hamilesindirMerhaba hayırlı olsun iyi cesaret etmişsin ve güzel sonuç almışsın hamilesin bende 6. Günündeyim 5. Gün embriyo transferi oldum idrarda negatif oldu yarın kanda bakacağım inş
Ayyy inş ya artık açıkçası uğraşmak yoruyor beni bunda da olsaydı Allah’ın izniyle çocuk sayfasını kapatırdım en azındanCanım inşallah sen de hamilesindir
Bence kesin var hayırlı olsun insallah Allah tamamına erdirsinKızlar merhaba transferin 6. Günü kan verdim 62,9 çıktı sizce nasıl?
Çift embriyo muyduKızlar merhaba transferin 6. Günü kan verdim 62,9 çıktı sizce nasıl?
Benim 5. Gün idrar negatif çıkmıştı. Çift embriyo da. Senin kanda 62 çıkmışsa hayırlı olsun arkadaşım. Negatif olan idrarın kan tahlili pozitifti benimKızlar merhaba transferin 6. Günü kan verdim 62,9 çıktı sizce nasıl?
Ya benim tek embriyo 23 temmuzda transfer oldum 5.gün embriyosu bugun kan versem çıkar mıBenim 5. Gün idrar negatif çıkmıştı. Çift embriyo da. Senin kanda 62 çıkmışsa hayırlı olsun arkadaşım. Negatif olan idrarın kan tahlili pozitifti benim
Vallahi idrarda benim çıkmadı ama kan versem çıkardı çünkü 11. Gün verdim 990 diYa benim tek embriyo 23 temmuzda transfer oldum 5.gün embriyosu bugun kan versem çıkar mı
Kan verseniz çıkar ama bu düşük çıkarsa, ki zaten test için çok erken 100ün üzerinde çıkacağını düşünmüyorum, bu defa kimyasal mı yükselecek mı diye stres yapacaksınızYa benim tek embriyo 23 temmuzda transfer oldum 5.gün embriyosu bugun kan versem çıkar mı
Biraz önce idrar testi yaptım negatif çıktıVallahi idrarda benim çıkmadı ama kan versem çıkardı çünkü 11. Gün verdim 990 di
Siz en erken ne zaman yapmıştınız ben idrar testi yaptım dayanamadım negatifKan verseniz çıkar ama bu düşük çıkarsa, ki zaten test için çok erken 100ün üzerinde çıkacağını düşünmüyorum, bu defa kimyasal mı yükselecek mı diye stres yapacaksınız
Ben en erken 9.gün kan vermenizi tavsiye edebilirim
Çift embriyo mu transfer edilmişti?Siz en erken ne zaman yapmıştınız ben idrar testi yaptım dayanamadım negatif
Benim tek embriyo 23 temmuzda transfer edildi olsa çıkar mıydı sizceÇift embriyo mu transfer edilmişti?
Benim 5.gün çift embriyoydu özel sebeplerden dolayı 5.gun idrar testi yapmak zorunda kaldım
6.gun erken gebelik yaptım 7 ve 8.gun kaset test yaptım
9.gün kan verdim 12.gün de kese gördüm
Çok erken idrarın negatif çıkması normal pozitif olsa bileBenim tek embriyo 23 temmuzda transfer edildi olsa çıkar mıydı sizce
5. GünBiraz önce idrar testi yaptım negatif çıktısiz kaçıncı gün yapmıştınız
Yok normal kaset test yapmıştımÇok erken idrarın negatif çıkması normal pozitif olsa bile
Erken gebelik testi mi yapmıştınız?
Erken gebelik testi miydi normal mi canım5. Gün
5. Günli idrar testinde pozitif gördünüz mü birde erken gebelik testi miydiÇift embriyo mu transfer edilmişti?
Benim 5.gün çift embriyoydu özel sebeplerden dolayı 5.gun idrar testi yapmak zorunda kaldım
6.gun erken gebelik yaptım 7 ve 8.gun kaset test yaptım
9.gün kan verdim 12.gün de kese gördüm
Erken gebelik testiydi ama hem ilk idrarla yapmamıştım hem de çok erkendi5. Günli idrar testinde pozitif gördünüz mü birde erken gebelik testi miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?