• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer 6. Gun ve negatif test

annelikhayali

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
38
Puanlar
18
Transferimin 6. Gunu 5. Gun embriyosuydu ve bombos bir test silik bir cizgi bile yok bu şekilde olupta sonra pozitife donen varmi icime zaten dogmustu hep olumsuz hissediyodum ama yinede cok yikildim gozyasima engel olamiyorum ramazana mutlu bir sekilde girmeyi cok isterdim esime olumsuz haberini nasil vericem bilmiyorum o da cok hevesliydi allahim sen bu yolda olan bizlere ferahlik ver

Transferimin 6. Gunu 5. Gun embriyosuydu ve bombos bir test silik bir cizgi bile yok bu şekilde olupta sonra pozitife donen varmi icime zaten dogmustu hep olumsuz hissediyodum ama yinede cok yikildim gozyasima engel olamiyorum ramazana mutlu bir sekilde girmeyi cok isterdim esime olumsuz haberini nasil vericem bilmiyorum o da cok hevesliydi allahim sen bu yolda olan bizlere ferahlik ver
Canım bazen çıkmayabiliyor arkadaşımın da aynı şekilde oldu kan testinde net çıkıyor ya da birkaç gün sonra tekrar dene

Allah yardımcınız olsun, sabır versin size😔
İnsan olumsuz hissetse bile bir umut oluyor, olumsuz sonuç çok üzüyordur.
Bende özellikle ramazana mutlu girmek,
sevinçli haberle karşılamayı çok umut ediyorum🙏🏻
Ama bir taraftanda olumsuz hissediyorum🥺
Kasık ağrılarınız mı oldu ne hissettiniz?
Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻

Allah yardımcınız olsun, sabır versin size😔
İnsan olumsuz hissetse bile bir umut oluyor, olumsuz sonuç çok üzüyordur.
Bende özellikle ramazana mutlu girmek,
sevinçli haberle karşılamayı çok umut ediyorum🙏🏻
Ama bir taraftanda olumsuz hissediyorum🥺
Kasık ağrılarınız mı oldu ne hissettiniz?
Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻
Hafif kasik agrilarim oldu ama ben direk akintkm olmamasindan zaten negatif olcagini anladim cunku ben adet olcagim zaman hic akintim olmaz ve genellikle hamileligin ilk belirtisi akinti olmasidir zaten

Hafif kasik agrilarim oldu ama ben direk akintkm olmamasindan zaten negatif olcagini anladim cunku ben adet olcagim zaman hic akintim olmaz ve genellikle hamileligin ilk belirtisi akinti olmasidir zaten

Benimde regl zamanı akıntım olur ve göğüslerim çok acır. Herkesin farklı demek ki.
Bu süreçte akıntı bende de sıfır.
Sadece fitilden sonra fitilin akıntısı o kadar.
Demek ki benimki de negatif o zaman🥺
Ne yapalım nasibimiz değilmiş demek ki🥺

Benimde regl zamanı akıntım olur ve göğüslerim çok acır. Herkesin farklı demek ki.
Bu süreçte akıntı bende de sıfır.
Sadece fitilden sonra fitilin akıntısı o kadar.
Demek ki benimki de negatif o zaman🥺
Ne yapalım nasibimiz değilmiş demek ki🥺
Belki sizinki olumlu olur negatif dusunmeyin benin nedense icimden ilk gunden itibaren olumsuzluk hissi vardi hislerimdede genelde yanilmiyorum

Merhaba herkese. Ben 23 şubatta 2 tane 5. Gün embriyosu oldum. T8 testim üstteki t9 yani bugünki de alttaki. Silik çizgiyi görüyo musunuz ? Koyulaşma var mı düne göre sanki? Dündeki çok çok aşırı silikti

Eklentiler

• IMG_6291.webp
    IMG_6291.webp
    23 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_6293.webp
    IMG_6293.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_6295.webp
    IMG_6295.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 30
Back
X