- 27 Eylül 2025
- 124
- 38
- 13
- 28
- Konu Sahibi duygusal hatun
-
Geçmiş olsun canım eğer kahverengi ve yoğun değilse korkmayın deniyor burada okuduğum kadarıyla. Progestan iğneye lekelenmenden sonra mı başladın ve progestan fitil kullanmıyor musun?Kızlarrrr??
Canım eğer yoğunsa açık kırmızı ise hastaneye git bence ve uzan hiç kalkma ayağının altına yastık koyKızlar bugün transfer günü hariç 6.günüm 4AA kalitede embriyo transferi yapıldı dünde yazdım dün akşamdan beri hafif lekelenmem daha ediyor doktorum progestan 50 mg kalçadan vurul dedi ona rağmen devam ediyo yerleşme kanaması diyip çokta heves etmek istemiyorum bu kanamanın başka sebebi olabilir mi başına gelen varsa yazar mısınız lütfen..TEST GÜNÜM 9 KASIM
Kırmızı olunca düşük mü oluyoCanım eğer yoğunsa açık kırmızı ise hastaneye git bence ve uzan hiç kalkma ayağının altına yastık koy
Kanamız yoğun kırmızımsıysa gidin eğer kahve yada çok açık pembe ise az miktarda ise korkmayın birde bu ilaçlar dengeyi şaşırtıyor lütfen kalbinizi ferah tutunKırmızı olunca düşük mü oluyo
Yok kırmızı değil şükür şuanlk çok çok hafif pembe kanda vermek istemiyorum daha erken dua edin banadaKanamız yoğun kırmızımsıysa gidin eğer kahve yada çok açık pembe ise az miktarda ise korkmayın birde bu ilaçlar dengeyi şaşırtıyor lütfen kalbinizi ferah tutun
Dilerim o yerleşme kanamasıdır çooook aminYok kırmızı değil şükür şuanlk çok çok hafif pembe kanda vermek istemiyorum daha erken dua edin banada
Ayy inşallah amin hepimize nasip olsun inşallah canım benim.. sizin kaçıncı gününüzDilerim o yerleşme kanamasıdır çooook amin
Ben estofemin 2.günündeyim 10 kasımda kontrolüm var çift transfer olacağım Allah nasip ederse hepimizin sağlıklı sıhhatli yavrusu olsun inşallah aminnnAyy inşallah amin hepimize nasip olsun inşallah canım benim.. sizin kaçıncı gününüz
Allah'ım kolaylıklar versin güzelleştirsin inşallah sonucunuzuBen estofemin 2.günündeyim 10 kasımda kontrolüm var çift transfer olacağım Allah nasip ederse hepimizin sağlıklı sıhhatli yavrusu olsun inşallah aminnn
Allah razı olsun canım hepimizin inşallahAllah'ım kolaylıklar versin güzelleştirsin inşallah sonucunuzu
Kanamayı takip etmelisin ilerlerse hergün olursa muhakkak hocaya söylemelisin benim düşük oldu hoca ısrarla her gebelik farklıdır normal dedi ama normal değilKızlar bugün transfer günü hariç 6.günüm 4AA kalitede embriyo transferi yapıldı dünde yazdım dün akşamdan beri hafif lekelenmem daha ediyor doktorum progestan 50 mg kalçadan vurul dedi ona rağmen devam ediyo yerleşme kanaması diyip çokta heves etmek istemiyorum bu kanamanın başka sebebi olabilir mi başına gelen varsa yazar mısınız lütfen..TEST GÜNÜM 9 KASIM
Kızlar bugün transfer günü hariç 6.günüm 4AA kalitede embriyo transferi yapıldı dünde yazdım dün akşamdan beri hafif lekelenmem daha ediyor doktorum progestan 50 mg kalçadan vurul dedi ona rağmen devam ediyo yerleşme kanaması diyip çokta heves etmek istemiyorum bu kanamanın başka sebebi olabilir mi başına gelen varsa yazar mısınız lütfen..TEST GÜNÜM 9 KASIM
Senim ama çok erken başlamış benim 5 haftalarda başladıKızlar bugün transfer günü hariç 6.günüm 4AA kalitede embriyo transferi yapıldı dünde yazdım dün akşamdan beri hafif lekelenmem daha ediyor doktorum progestan 50 mg kalçadan vurul dedi ona rağmen devam ediyo yerleşme kanaması diyip çokta heves etmek istemiyorum bu kanamanın başka sebebi olabilir mi başına gelen varsa yazar mısınız lütfen..TEST GÜNÜM 9 KASIM
Yerleşme kanaması olabilir diyolar bilmiyorum bende evet her doktor farklı birşey diyo doğru tektir oysakiSenim ama çok erken başlamış benim 5 haftalarda başladı
Canım açık kan kırmızısı tabi zararlı olabilir sen yine de bir takip et çünkü bir düşüğüm olduğu için biliyorumKırmızı olunca düşük mü oluyo
Tamam teşekkür ederim inşallah kırmızıya dönmezCanım açık kan kırmızısı tabi zararlı olabilir sen yine de bir takip et çünkü bir düşüğüm olduğu için biliyorum
Leke veya kanama herzaman sıkıntılıdırYerleşme kanaması olabilir diyolar bilmiyorum bende evet her doktor farklı birşey diyo doğru tektir oysaki
İnşallah canım devamlı uzan iş yapma kalkmaTamam teşekkür ederim inşallah kırmızıya dönmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?