Kan için acele etme canım 30 40 bişey çıkar şimdi yükselecekmi diye endişe edersin idrar ile takip et koyuluğu benceKağıt olan innovita diğer pembe olan predictor marka.Predictor için baya olumlu yorum yapmışlar ama diğerinin güvenilirliğinden emin değilim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapıp sonra kan vericem
Kaçıncı günde yaptınız testi ben anlamadım. Kan testi günü kaçıncı günKızlar selam tüp bebek tedavisi görüyorum ilk tedavim 18 ekimde 5.gün 5 bb kalitede çift embriyo transferi oldum normalde test günüm ayın 1 i ama bugün dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik varmı ? Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevinirim
Valla hayırlı olsun şimdiden var gibi süperrDoktorum kan testi gününü 1 aralığa verdi ben sabırsız davranıp 6.günden idrar testi yaptımnormalde 1 hafta sonra kan vermem gerekiyor
Çatlatma iğnesi kullanmış mıydınızKızlar selam tüp bebek tedavisi görüyorum ilk tedavim 18 kasımda 5.gün 5 bb kalitede çift embriyo transferi oldum normalde test günüm ayın 1 i ama bugün dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik varmı ? Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevinirim
Kanı böyle 10.günde felan ver bari canımDoktorum kan testi gününü 1 aralığa verdi ben sabırsız davranıp 6.günden idrar testi yaptımnormalde 1 hafta sonra kan vermem gerekiyor
6.gune göre Gayet koyu çıkmış bence bebişlerin ikisi de orda olabilirKızlar selam tüp bebek tedavisi görüyorum ilk tedavim 18 kasımda 5.gün 5 bb kalitede çift embriyo transferi oldum normalde test günüm ayın 1 i ama bugün dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik varmı ? Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevinirim
Bu arada evet bunu da atlamamak lazımÇatlatma iğnesi kullanmış mıydınız
Ah işte sabırsızlandım yaptım canım ama dediğin gibi kanı bekleyeceğim galibaAslında ilk yaptığımda bu kadar koyu değildi bekledikten sonra koyulaşıyor sanırım
Bende 19 kasımda oldum belirtileriniz var mı ben test yapmaya cesaret edemiyorum ya şimdiden hayırlı uğurlu olsun insallah kan sonucunuzda çok güzel gelirÇok pardon ilk mesajımda yanlış yazmışım transferimi geçen hafta pazartesi günü 18 kasımda oldum oraya Ekim yazmışım sizin mesajınızı okuyunca farkettim. Transfer gününü saymazsak bugün 6. Gün bugün yaptım bu testleri
Hayır hiçbi belirti yaşamadım inanın belirti olmadığı için negatif olduğunu bile düşündüm halada tam emin olamıyorum.Teşekkür ederim inşallah hepimizin sonucu çok güzel gelirBende 19 kasımda oldum belirtileriniz var mı ben test yapmaya cesaret edemiyorum ya şimdiden hayırlı uğurlu olsun insallah kan sonucunuzda çok güzel gelir
Yani bende de belirti yok bugün sadece çok hafif adet olcak gibi karnım ağrıdı oda gecti çok belirsiz bi durum doktor bana sayı söylemedi bunları düşünme olcak mı olmucak mı diye kafana takma dedi bende tamam dedim o an zaten heyecan oluyor zaten bişey de diyemedimHayır hiçbi belirti yaşamadım inanın belirti olmadığı için negatif olduğunu bile düşündüm halada tam emin olamıyorum.Teşekkür ederim inşallah hepimizin sonucu çok güzel gelirSizin varmı belirtiniz tek embriyomu çift embriyomu transfer olmuştunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?