Sizin test gününüz ne zaman doktor ne zaman baktırın dediYani bende de belirti yok bugün sadece çok hafif adet olcak gibi karnım ağrıdı oda gecti çok belirsiz bi durum doktor bana sayı söylemedi bunları düşünme olcak mı olmucak mı diye kafana takma dedi bende tamam dedim o an zaten heyecan oluyor zaten bişey de diyemedim
19 unda transfer oldum 12 gün sonra dendi ama ilk gün sayılmıyor yazmış herkes bende ayın 1inde kan vermeyi düşünüyorumSizin test gününüz ne zaman doktor ne zaman baktırın dedi
Birde herkesin tedavisi kişiye özgüdür tabiki ama siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben o kadar fazla iğne ve ilaç kullanıyorum ki inanın yoruldum artık promester kalçadan iğne coraspirin karından yapılan kan sulandırıcı iğne Dekort hap cylo diye bi hap progestan fitil prograf diye bi ilaç folik asit hergün onlarca hap içiyorumYani bende de belirti yok bugün sadece çok hafif adet olcak gibi karnım ağrıdı oda gecti çok belirsiz bi durum doktor bana sayı söylemedi bunları düşünme olcak mı olmucak mı diye kafana takma dedi bende tamam dedim o an zaten heyecan oluyor zaten bişey de diyemedim
Bu ilaçların hiçbiri hcg hormonunu artırmaz canım. Overtille kullanmadıysan yakın zamanda yaklaşık 10 12 gün önce veya içinde gebelik var demek hayırlı olsunmerhaba bende sizlere danışmak istedim. 17 kasımda transferim oldu 5. Gün embriyosu, hatching blastokistti . T+7. Günüm. Doktorum 27 kasım da kan verip test yaptrmam gerektiğini söyledi ama ben dayanamadm . Evde test yaptm bugn ama 2. Çizgi çok silik çıktı oyuzden acaba yanlş pozitif olma ihtimali varmıdır diye korkuyorum. Kullandığm ilaçlarda var bunlarda mutlaka hormonları etkiliyor ama bu testi etkiler mi onu da bilmiyorum. (Kullandığm ilaçlar; coraspin, estrofem, progestan fitil, progestan iğne, oksapar iğne ve duphaston) bu sonuçla sizce poztf diyebilir miyim
Çok teşekkür ederim, umarım sağlıkla ilerleyen bir süreç olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahBu ilaçların hiçbiri hcg hormonunu artırmaz canım. Overtille kullanmadıysan yakın zamanda yaklaşık 10 12 gün önce veya içinde gebelik var demek hayırlı olsun
Bende aynı kalçadan progestron iğne kan sulandırıcı iğne göbekten ve hapını estrafem vijanl fitil sabah akşam iki folik asit birde dcort dediğinizi bilmiyorum cyloyuda ben transfer öncesi çikolata kisti için kullanmıştım ama transferde yazmadılarBirde herkesin tedavisi kişiye özgüdür tabiki ama siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben o kadar fazla iğne ve ilaç kullanıyorum ki inanın yoruldum artık promester kalçadan iğne coraspirin karından yapılan kan sulandırıcı iğne Dekort hap cylo diye bi hap progestan fitil prograf diye bi ilaç folik asit hergün onlarca hap içiyorum
Sizinkide pozitif gibi duruyor hayırlı olsunmerhaba bende sizlere danışmak istedim. 17 kasımda transferim oldu 5. Gün embriyosu, hatching blastokistti . T+7. Günüm. Doktorum 27 kasım da kan verip test yaptrmam gerektiğini söyledi ama ben dayanamadm . Evde test yaptm bugn ama 2. Çizgi çok silik çıktı oyuzden acaba yanlş pozitif olma ihtimali varmıdır diye korkuyorum. Kullandığm ilaçlarda var bunlarda mutlaka hormonları etkiliyor ama bu testi etkiler mi onu da bilmiyorum. (Kullandığm ilaçlar; coraspin, estrofem, progestan fitil, progestan iğne, oksapar iğne ve duphaston) bu sonuçla sizce poztf diyebilir miyim
Dekort kortizol içeren bi ilaç bağışıklık baskılayıcıymış sanırım vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp atmasın diye yazıyoruz gibi bi açıklama yaptılar.Benim doktorum ilaç konusunda fazla bonkör bol bol yazıyoBende aynı kalçadan progestron iğne kan sulandırıcı iğne göbekten ve hapını estrafem vijanl fitil sabah akşam iki folik asit birde dcort dediğinizi bilmiyorum cyloyuda ben transfer öncesi çikolata kisti için kullanmıştım ama transferde yazmadılar
Vardır bi bildiği doktorların hakkımızda hayırlısı olsunDekort kortizol içeren bi ilaç bağışıklık baskılayıcıymış sanırım vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılayıp atmasın diye yazıyoruz gibi bi açıklama yaptılar.Benim doktorum ilaç konusunda fazla bonkör bol bol yazıyo
2 test aldım aslında ama biri predictor, diğeri prodoctor ikiside early. Predictor kaliteli diye bir an önce onu yaptım. Şimdi sabah ilk idrarla prodoctor ile yapabilirim ama negatif çıkar mı diye bi yandan korkuyorm daSizinkide pozitif gibi duruyor hayırlı olsunİlaçların pek etkisinin olacağını sanmıyorum siz yarın sabahta testi tekrarlayın bence daha net çıkacaktır
Amin inşallah hepimiz güzel sonuç alırızVardır bi bildiği doktorların hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallahhAmin inşallah hepimiz güzel sonuç alırız
Yarın sabah tekrar yapacağım bende.Eğer test yapmak strese sokuyorsa sizi hiç yapmayın kan gününüzü bekleyin2 test aldım aslında ama biri predictor, diğeri prodoctor ikiside early. Predictor kaliteli diye bir an önce onu yaptım. Şimdi sabah ilk idrarla prodoctor ile yapabilirim ama negatif çıkar mı diye bi yandan korkuyorm da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?