• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer+6 silik gebelik testi

Bakın bu sabahkiler bu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_3044.webp
    IMG_3044.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_3046.webp
    IMG_3046.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_A9832423-6774-432A-B427-B331CD3F3A50.webp
    IMG_A9832423-6774-432A-B427-B331CD3F3A50.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 51
10 dakika sonraki sonuç bu ama testin üzerinde ilk 5 dakika çıkan sonucu dikkate alın yazıyor

Eklentiler

• IMG_5472.webp
    IMG_5472.webp
    27 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5471.webp
    IMG_5471.webp
    25 KB · Görüntüleme: 47
merhaba bende sizlere danışmak istedim. 17 kasımda transferim oldu 5. Gün embriyosu, hatching blastokistti . T+7. Günüm. Doktorum 27 kasım da kan verip test yaptrmam gerektiğini söyledi ama ben dayanamadm . Evde test yaptm bugn ama 2. Çizgi çok silik çıktı oyuzden acaba yanlş pozitif olma ihtimali varmıdır diye korkuyorum. Kullandığm ilaçlarda var bunlarda mutlaka hormonları etkiliyor ama bu testi etkiler mi onu da bilmiyorum. (Kullandığm ilaçlar; coraspin, estrofem, progestan fitil, progestan iğne, oksapar iğne ve duphaston) bu sonuçla sizce poztf diyebilir miyim
Sizinle transfer tarihimiz aynı ben henüz test yapmaya cesaret edemedim inşallah pozitiftir hep öyle kalıır

Bu sabahki test sonucu moralimi bozdu biraz kanda da düşük çıkarsa strese gireceğim o yüzden günümü beklemeye karar verdim pozitifse de negatifse de o gün öğrenip ona göre sevinir yada üzülürüm

Bu sabahki test sonucu moralimi bozdu biraz kanda da düşük çıkarsa strese gireceğim o yüzden günümü beklemeye karar verdim pozitifse de negatifse de o gün öğrenip ona göre sevinir yada üzülürüm
Yani varsayim olarak soyluyorum belki cift tutunup biri tutunmayi biraktiysa belki ondan kaynaklidir ama bana sorarsaniz bugunku teste gore de tutunan bir embriyo var

Sizinle transfer tarihimiz aynı ben henüz test yapmaya cesaret edemedim inşallah pozitiftir hep öyle kalıır
İnşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benimde teste cesaretm yoktu ama merakım daha baskın geldi, aslında kan sonucu beklemek daha iyi evdeki testler yanıltıcı olabiliyor

Moralini bozma Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın test günün ne zamandı test gününü bekle istersen 🤲🏻

Yani varsayim olarak soyluyorum belki cift tutunup biri tutunmayi biraktiysa belki ondan kaynaklidir ama bana sorarsaniz bugunku teste gore de tutunan bir embriyo var
O ihtimal benimde aklıma geldi.Gönlüm ikisininde tutunmasından yana ama umarım en azından bir tanesi benimle kalır 🙏Teşekkür ederim yorumunuz için

Canım Overtille kullandın mı

O ihtimal benimde aklıma geldi.Gönlüm ikisininde tutunmasından yana ama umarım en azından bir tanesi benimle kalır 🙏Teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim canim guzel haberlerinizi bekliyoruz bende transfer hazirlikas amasindayim

Rica ederim canim guzel haberlerinizi bekliyoruz bende transfer hazirlikas amasindayim
Umarım sizinde süreciniz su gibi ilerler sorunsuz transferinizi olursunuz sonrada güzel haberlerinizi burda bizimle paylaşırsınız 🙏Kaç embriyo planlıyorsunuz doktorunuzla görüştünüzmü tarihi vs

Umarım sizinde süreciniz su gibi ilerler sorunsuz transferinizi olursunuz sonrada güzel haberlerinizi burda bizimle paylaşırsınız 🙏Kaç embriyo planlıyorsunuz doktorunuzla görüştünüzmü tarihi vs
4-5 aralik gibi transfer olacak sanirim bir kontrolum daha var. Yasim genc oldugu icin ve daha onceden normal yolla bir gebeligim oldugu icin doktorum tek embriyo uygun gordu

Kızlar benim transferimde pazar gümü gerçekleşti ama bende hiç belirti yok normal mi acaba sadece progestan fitil kullanıyorum başka hiçbir şey yok

Back
X