• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER+7 TESTİME BAKAR MISINIZ LÜTFEN

İnşallah. 2ydi 🥹🥲 aslında doktor 4-5 Ekim gibi çağırmıştı kese randevusuna ama duramadım bir de yarın şehir dışına çıkacağız gitmeden öğrenmek istedim kalp atışına herkes erken diyor çevremde ki ama bilmiyorum
Vajinal usg de görülüyo belki karından görülmeye bilir. Ama inşallah öyle bakar ve görür ama yolculukta ara ara dınlen saatlerce oturma he 2 saatte bi durun ve gezinmeye çalış

Vajinal usg de görülüyo belki karından görülmeye bilir. Ama inşallah öyle bakar ve görür ama yolculukta ara ara dınlen saatlerce oturma he 2 saatte bi durun ve gezinmeye çalış
Zaman geçmiyor dünden beri rabbim hepimizin bu bekleyişlerini hayırla sonuçlandırsın hep dua ediyorum kendime de herkese de 🥹 mesafemiz 2-3 saat zaten çok uzak gitmeyeceğiz pek sorun yaşayacağımı düşünmüyorum bugün bi bitseydi

Evet çok güzel heyecanlı tatlı süreçlerdi günler geçmek bilmiyordu kan testinden 17 gün sonraya verdi 🫣 ama gittiğimde 7 haftalık olmuşlardı çok şükür bebeği ve kalp atımını görmüştük benim doktorum herşeyden emin olmak için biraz geçe atmıştı çok şükür hepsi geldi geçti 🤲🏻🥰
Rabbim kucağımıza afiyetle almayı nasip etsin 🤲.Nerede tedavi oldunuz acaba..Önceki gebelikleri mi Dr ,5 haftalıkken yok görünmedi,yok kese boş ,sonra gördüler derken,habire alttan muayene, sonuç 6 haftalık düşük, bekletseydi ne olurdu sanki....

Rabbim kucağımıza afiyetle almayı nasip etsin 🤲.Nerede tedavi oldunuz acaba..Önceki gebelikleri mi Dr ,5 haftalıkken yok görünmedi,yok kese boş ,sonra gördüler derken,habire alttan muayene, sonuç 6 haftalık düşük, bekletseydi ne olurdu sanki....

Amin canım inşallah 🤲🏻
Ben yurtdışındayım canım burada tedavi oldum. Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 canım üzüldüm durumuna Rabbim inşallah kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin sağlıklı güzel gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle Amin 🙏

Amin canım inşallah 🤲🏻
Ben yurtdışındayım canım burada tedavi oldum. Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 canım üzüldüm durumuna Rabbim inşallah kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin sağlıklı güzel gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle Amin 🙏
Amin, insaAllah sizde sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.🤲İmtihanimiz zor, yollarımız dikenli.Elbet hepimiz muradimiza ereceğiz..

Çatlama iğnesinin etkisi 10 günde gidiyor diye biliyorum benim ilk transferimde çatlatma ignesi vurulmuştu 7. Gunde negatif çıkmıştı oncesinde iki çizgi şeklindeydi umarım pozitiftir emin olmak için kan testi yaptırın bence
Merhabalar bende transfer sonrası yarım doz ovitralle vuruldum 31 inde çift çizgi çıkıyor fakat bugun biraz daha silikti düne göre sizin 7. Günde negatif olan sonucunuz kanda pozitif oldumu ?

Merhaba ben 22 eylülde transfer oldum bu 4 transferim bu sefer çift embriyo konuldu 4aa dondurulmuş embriyo bugün 6 günüm perşembe günü ovitrelle yarım doz vuruldum onun etkisi midir hala yoksa gebelik varmı sizce
Merhaba sonucunuz nasıl oldu? Ben 7 Kasım'da transfer oldum 10 Kasım'da yarım doz çatlama yaptım bugün 14 Kasım sabah test yaptım aynı sizinki gibi çıktı testlerim guvenemedim ya ama heyecanlandım da

Merhaba sonucunuz nasıl oldu? Ben 7 Kasım'da transfer oldum 10 Kasım'da yarım doz çatlama yaptım bugün 14 Kasım sabah test yaptım aynı sizinki gibi çıktı testlerim guvenemedim ya ama heyecanlandım da
Yarım doz yapan birisinin doktoru 7. gün kan testi istemişti birinden. Yarın tekrar yapın. Ben de 7 gün sonra yaptığımda silik çıkmıştı emin olamamıştım. Ovitrelle etkisi mi diye.

Yarım doz yapan birisinin doktoru 7. gün kan testi istemişti birinden. Yarın tekrar yapın. Ben de 7 gün sonra yaptığımda silik çıkmıştı emin olamamıştım. Ovitrelle etkisi mi diye.
Benim de doktorum yarım dozun ustunden 6 gün geçince kan vereceksin dedi. Bugün 4. Gün test yaptım pozitif ama ovitrelle etkisi olabilir

Teşekkür ederim yorumunuz için 🥹🥹 İnşallah öyledir iğneyi yapalı 14 gün olmuş yanlış yazmışım heyecandan 🥹 sonradan iki test daha yaptım ilk hamileliğim olacak çok umutlandım başta ki ilk iki test sonradan yaptıklarım
7. Gün belirtileriniz varmıydı acaba hayırlı olsun bu arada

çok sevindim adına❤️❤️❤️❤️❤️❤️ bende 12 eylülde transferim oldu dondurulmuş 3. gün embriyosu bende de belirti hiç olmadı diyebilirim kan testine 23ünde gideceğim belirti hiç olmadığı için korkumdan idrar testi yapamadım hepimizin gönlündeki hakkımızda hayırlı kılınsın evlat sahibi olalım inşallah ❤️
Merhaba bende 3. Gün taze transfer oldum bugün transfer +5 siz öğrendiniz mi sonucu en etken ne zaman test yapmalıyım sizce sizin pozitif olmuştur inşallah

Back
X