• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER+7 TESTİME BAKAR MISINIZ LÜTFEN

İnşallah. 2ydi 🥹🥲 aslında doktor 4-5 Ekim gibi çağırmıştı kese randevusuna ama duramadım bir de yarın şehir dışına çıkacağız gitmeden öğrenmek istedim kalp atışına herkes erken diyor çevremde ki ama bilmiyorum
Vajinal usg de görülüyo belki karından görülmeye bilir. Ama inşallah öyle bakar ve görür ama yolculukta ara ara dınlen saatlerce oturma he 2 saatte bi durun ve gezinmeye çalış

Vajinal usg de görülüyo belki karından görülmeye bilir. Ama inşallah öyle bakar ve görür ama yolculukta ara ara dınlen saatlerce oturma he 2 saatte bi durun ve gezinmeye çalış
Zaman geçmiyor dünden beri rabbim hepimizin bu bekleyişlerini hayırla sonuçlandırsın hep dua ediyorum kendime de herkese de 🥹 mesafemiz 2-3 saat zaten çok uzak gitmeyeceğiz pek sorun yaşayacağımı düşünmüyorum bugün bi bitseydi

Evet çok güzel heyecanlı tatlı süreçlerdi günler geçmek bilmiyordu kan testinden 17 gün sonraya verdi 🫣 ama gittiğimde 7 haftalık olmuşlardı çok şükür bebeği ve kalp atımını görmüştük benim doktorum herşeyden emin olmak için biraz geçe atmıştı çok şükür hepsi geldi geçti 🤲🏻🥰
Rabbim kucağımıza afiyetle almayı nasip etsin 🤲.Nerede tedavi oldunuz acaba..Önceki gebelikleri mi Dr ,5 haftalıkken yok görünmedi,yok kese boş ,sonra gördüler derken,habire alttan muayene, sonuç 6 haftalık düşük, bekletseydi ne olurdu sanki....

Rabbim kucağımıza afiyetle almayı nasip etsin 🤲.Nerede tedavi oldunuz acaba..Önceki gebelikleri mi Dr ,5 haftalıkken yok görünmedi,yok kese boş ,sonra gördüler derken,habire alttan muayene, sonuç 6 haftalık düşük, bekletseydi ne olurdu sanki....

Amin canım inşallah 🤲🏻
Ben yurtdışındayım canım burada tedavi oldum. Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 canım üzüldüm durumuna Rabbim inşallah kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin sağlıklı güzel gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle Amin 🙏

Amin canım inşallah 🤲🏻
Ben yurtdışındayım canım burada tedavi oldum. Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 canım üzüldüm durumuna Rabbim inşallah kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin sağlıklı güzel gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle Amin 🙏
Amin, insaAllah sizde sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.🤲İmtihanimiz zor, yollarımız dikenli.Elbet hepimiz muradimiza ereceğiz..

Back
X