Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç olmadı çok şükür pzitifim 5+5 imBugün transferimin 8 günü kahverengi lekem olmadı olacak mı yada olmadı mı gerek
Merhaba test yaptınız mı acaba benimde bugün 8.günümBugün transferimin 8 günü kahverengi lekem olmadı olacak mı yada olmadı mı gerek
Bugün yapmadım eşim kızıyor yaMerhaba test yaptınız mı acaba benimde bugün 8.günüm
Bugün yapmadım eşim kızıyor ya
Ben 6.gün yapmıştım silikti bugün yeniden yaptım koyulaşmış inşallah böyle devam ederBugün yapmadım eşim kızıyor ya
İnşallah canım hayırlısıyla tutunmuşturEki Görüntüle 3660752
Ben 6.gün yapmıştım silikti bugün yeniden yaptım koyulaşmış inşallah böyle devam eder
Benım. OlmadıBugün transferimin 8 günü kahverengi lekem olmadı olacak mı yada olmadı mı gerek
Lekelenme olmadı dimi hamilemisin pekiBenım. Olmadı
Evet olmadı hıc, 30 haftalık hamıleyımLekelenme olmadı dimi hamilemisin peki
Maşallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahEvet olmadı hıc, 30 haftalık hamıleyım
Bende transferın 2-3 gunu bel ağrım oldu 5-6 cı gun rehl ağrım oldu sora geçdi, birde ayaklarım çok üşüdüMaşallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahbenimde düne kadar ağrılarım vardı bugün hiç yok sadece belim çok ağrıyor acaba tutmadı mı diyorum ağrım yok diye
Evet yaaa ayaklarım ne yapsam ısınmıyorBende transferın 2-3 gunu bel ağrım oldu 5-6 cı gun rehl ağrım oldu sora geçdi, birde ayaklarım çok üşüdü
Bende öğleysdı , ben dayanamayıb kan vermişdim ama 8 cı gun oyrenmışdın onla beta )Evet yaaa ayaklarım ne yapsam ısınmıyor
İnşallah benimde tutmuştur ben eşimin korkusundan test bile yapamıyorum dün bitane gizli yaptım oda hemen geldi aceleyle doğru düzgün yapamadım çok çok silik çıktı daha da yapmamışım doktor 21 ekimde kan ver dediBende öğleysdı , ben dayanamayıb kan vermişdim ama 8 cı gun oyrenmışdın onla beta )
Benimde ayaklarım fena üşüyordu hiç üşüdüğümü bilmemEvet yaaa ayaklarım ne yapsam ısınmıyor
Bide hiç akıntın oldu mu su gibiBenimde ayaklarım fena üşüyordu hiç üşüdüğümü bilmem
Evet fitil kaynaklı sanıyordum ama vardı hani. Şeffaf. Benim 9.günde leke oldu transferden sonra da 3 gün boyunca lekelenme oldu katatere bağlı olur demişti doktorumBide hiç akıntın oldu mu su gibi
Ben idarar testıne guvenmııuoruk yapmayın önermıyırumsa bende ilk kımysal oldu o zaman sılık gosteryordu , doğru olan kan varsa zaten 8-9 cı gun çıkarİnşallah benimde tutmuştur ben eşimin korkusundan test bile yapamıyorum dün bitane gizli yaptım oda hemen geldi aceleyle doğru düzgün yapamadım çok çok silik çıktı daha da yapmamışım doktor 21 ekimde kan ver dedi