Transfer.8 günü

zeynkrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
56
29
3
27
Bugün transferimin 8 günü kahverengi lekem olmadı olacak mı yada olmadı mı gerek

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah ya benim 6 güne kadarda çok ağrım vardı kasık ağrısı bacak,adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu ama dünden beri ağrım yok korkuyorum acaba tutmadı mı diye

Bugün yapmadım eşim kızıyor ya
IMG_5591.webp

Bugün yapmadım eşim kızıyor ya
Ben 6.gün yapmıştım silikti bugün yeniden yaptım koyulaşmış inşallah böyle devam eder

Maşallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🥰 benimde düne kadar ağrılarım vardı bugün hiç yok sadece belim çok ağrıyor acaba tutmadı mı diyorum ağrım yok diye
Bende transferın 2-3 gunu bel ağrım oldu 5-6 cı gun rehl ağrım oldu sora geçdi, birde ayaklarım çok üşüdü

Bende öğleysdı , ben dayanamayıb kan vermişdim ama 8 cı gun oyrenmışdın onla beta )
İnşallah benimde tutmuştur ben eşimin korkusundan test bile yapamıyorum dün bitane gizli yaptım oda hemen geldi aceleyle doğru düzgün yapamadım çok çok silik çıktı daha da yapmamışım doktor 21 ekimde kan ver dedi

Evet benim doktorumda öyle söyledi ama benim arada çok az fitille beraber sarı gibi yapışkan akıntı ama çok çok az

İnşallah benimde tutmuştur ben eşimin korkusundan test bile yapamıyorum dün bitane gizli yaptım oda hemen geldi aceleyle doğru düzgün yapamadım çok çok silik çıktı daha da yapmamışım doktor 21 ekimde kan ver dedi
Ben idarar testıne guvenmııuoruk yapmayın önermıyırumsa bende ilk kımysal oldu o zaman sılık gosteryordu , doğru olan kan varsa zaten 8-9 cı gun çıkar

Back
X