• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer aşamasında neler oluyor

vucuttaki bu hücreler embriyoyu yabancı madde gibi görüp kabul etmeyebiliyormus bu hücrelerin ölcümü yapılıyor ve yüksekse buna bağlı baskılayıcı tedavi uygulanıyor
Geçmiş olsun. Umarım faydasını görürsünüz tedavinin. Peki bu teste neye göre karar veriliyor? Ben transfere karar verdim, adetimi bekliyorum sürece başlamak için. Bu test direkt yaptırılabiliyor mu?

Geçmiş olsun. Umarım faydasını görürsünüz tedavinin. Peki bu teste neye göre karar veriliyor? Ben transfere karar verdim, adetimi bekliyorum sürece başlamak için. Bu test direkt yaptırılabiliyor mu?
alerjik bi rahatsızlıgım olmustu o yüzden karar verdik adetin 21. günü bakılıyor transferden önce

yüksek cıkınca ne gibi bir önlem aldınız tedavi süreciniz nasıl ilerledi bir de sonuc kaç günde cıktı acaba enabızda görünür mü
Özel hastanede verdim e nabızda görünmez. İkinci tüp bebeğe başladığım için dr istedi bu testleri ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için

Merhaba kizlar benimde bır kaç sorum olacak bilginiz varsa paylaşır mısınız? 4 buçuk yıl önceden dondurulmuş 2 embriyom var 6. Gün 1. Kalite demişlerdi o zman, ama tüp bebek tedavisinden sonra kendim hamile kaldım ve transfer gerçekleşmedi, şimdi 2 yıldır olmuyor bizde onları trasfer ettirmek istiyoruz, Rabbim kimsenin elini boş çevirmesin saglıkla versin, ikisin aynı anda donduruldugu için tek transfer sıkıntı olur mu ? Kafamda çok soru var başka şehirdeyim ne kadar orda kalırım acaba 🙄 transferden hemen sonra yola çıksam olur mu

Back
X