Transfer aşamasında neler oluyor

Merhabalar. Tam da sizin bu topiği açtığınızdaki durum ve kafa karışıklığındayım. Adetimi bekliyorum, transfer için doktora gideceğim. Ben 1 embriyo diyorum eşim 2 koyduralım diyor. Totalde 3 dondurulmuş 3.gün embriyom var. Sizde süreç nasıl gitti? Kaç tane koydurdunuz?
Merhaba 🥰daha transfer olmadım rahimi hazırlıyoruz ilaç kullanıyorum doktorum transfer günü tekrar sorucam karar ver dedi ama 2 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embriyom var ne yapsam bilemedim 😂ikiz olmasını çok isterim ama tutmazsa da boşa harcamış olucam 😥 siz ne durumdasınız 🙏🤲

Merhaba 🥰daha transfer olmadım rahimi hazırlıyoruz ilaç kullanıyorum doktorum transfer günü tekrar sorucam karar ver dedi ama 2 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embriyom var ne yapsam bilemedim 😂ikiz olmasını çok isterim ama tutmazsa da boşa harcamış olucam 😥 siz ne durumdasınız 🙏🤲
her durumda da en güzeli, en hayırlısı olsun inşallah :KK200: geçen hafta yumurta toplama yapıldı. 3tane 3. gün embriyom var. adetimi bekliyorum doktorla görüşmek için. kendi kendime senaryo üretiyorum henüz kafamda :) doktor ne yorum yapacak bilmiyorum henüz? peki 1 ya da 2 seçeneğini doktor tamamen size mi bırakıyor? bunun için bir prosedür var mı?

her durumda da en güzeli, en hayırlısı olsun inşallah :KK200: geçen hafta yumurta toplama yapıldı. 3tane 3. gün embriyom var. adetimi bekliyorum doktorla görüşmek için. kendi kendime senaryo üretiyorum henüz kafamda :) doktor ne yorum yapacak bilmiyorum henüz? peki 1 ya da 2 seçeneğini doktor tamamen size mi bırakıyor? bunun için bir prosedür var mı?
benım doktorum 31yaısndayım dıye 2transfer etmıyor :)
tek yapacak , bende regl beklıyorum

sanırım yasal sınır varmış değil mi? 35 yaş ve üzerine 2 embriyo hkkı varmış
canım yasal sınır var ama bazıları ısteyınce cıft transfer yapıyorlar .
benımkı rısklerı var vs dedı yapamam dedı..
bende cok ısrar etmedım hayırlısı ..

Benimde 1 tane 3.gün 2 tane 5.gün embriyom var doktor tek tek dondurduk tek denemek istetsiniz diye dedi ama bi yandanda diyoki çift istermisiniz 31 yaşındayım ama çift istesemde yapacak yani eşim çift istedi ama ben emin değilim ya riskli bi durum olması kokutuyo beni tek olsun dedim ama bakalım 🤲 çift oluncada tutunma şansı artıyo ☺️

Merhaba ben bu ay test verdim sonucun cıkması 10 günü buluyormus ona göre tedavi uygulacak
Benim de bu ayın sonunda büyük ihtimalle transferim olacak şuan rahim hazırlama aşamasındayım bazı yerlerde denk geldi serum takıldığı ayın 27 doktoruma demeyi düşünüyorum

Yani ben doktoruma sordum kaç istiyorsun dedi yaşım 31 ilk tüp bebek denemem 2 tane olur mu dedim tamam dedi 🙃ben sonraki seans vazgeçtim 1 tane koyalım dedim transfer aşamasında bir daha sorucam dedi düşünüyorum bende hala ☺️☺️

canım yasal sınır var ama bazıları ısteyınce cıft transfer yapıyorlar .
benımkı rısklerı var vs dedı yapamam dedı..
bende cok ısrar etmedım hayırlısı ..
Evet benim doktorum da ilk görüşmeye gittiğimizde ikiz gebeliğin zor olduğunu söylemişti o yüzden gözüm korkuyor açıkçası sanırım 1 tane koydurucam ama bi yandan da ikisi de tutsa bi daha bu süreci yaşamasam diyorum çünkü süreç çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🤲🤲

Evet benim doktorum da ilk görüşmeye gittiğimizde ikiz gebeliğin zor olduğunu söylemişti o yüzden gözüm korkuyor açıkçası sanırım 1 tane koydurucam ama bi yandan da ikisi de tutsa bi daha bu süreci yaşamasam diyorum çünkü süreç çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🤲🤲
amınnnn canımm ınsallaahhh,
benımkıde ıkı transfer yapmıyor,
ıkızlerde ılk hafta guzel ılerlıyor sınra sıkıntı cıkabılıyor vs dedı ..
tek olsun dedım bende hayırlısıyla tutsun da saglıkla :KK200:

Benim yüksek çıktı :(
946F1C30-820C-46E1-8E62-F6BF564D591E.webp

Back
X