- 29 Eylül 2018
- 30
- 60
- 88
- 35
- Konu Sahibi UmudumAysima
-
Evet öyle Birşey yapıldı embriyolog mercek altında tekrardan bir işlem yapıp getirdi doktor tekrar transfer etti. Aynısını yaşayıp pozitifi gördüm diyen birini duymaya o kadar ihtiyacım var ki. Yoksa bu durumu yaşayan tek kişi miyim bilmiyorumValla böyle durumlar olmaması için alamnyada katater tekrar mercek altında makinada bakılıyor. Ona göre işlem bitti deniliyor . Umarım güzel sonuç alırsınız moralinizi bozmayın .
Evet yeni bir fobiye merhaba artık her olumsuz haberi emer oldumHangi hastane acaba? Yeni fobimize merhaba dedik.. ilk defa duydum umarım olumlu haber alırsınız..
Ayni şey benimde basima gelmisti embriyo kateterde takili kaldi tekrar labaratuvara goturup inceleme yapildi canlilik hala var denildi tekrar transfer edildi doktor ,embrriyolog hemsireler hepsi strese girdi tabi ben buz kesildim .doktorum cok umutluyum dedi ama malesef kocaman sifir negatif sonuc aldim.Bugün 3. Gün tek embriyo transferim yapıldı. Doktor kalitesi çok iyi dedi ve transfer işlemini gerçekleştirdi. Aynı anda hemşire de ultrasondan rahimi görüntülüyordu. Doktor işini bitirip hayırlı olsun deyip çıktı o sırada hemşire ultrasondan bakmaya devam ederken 5-10 saniye sonra hemen doktoru çağırın seslendi. "Embriyo geri çıktı dedi" doktor tekrar geldi ben tabi şok oldum boyle birşey hiç duymamıştim daha önce. bana sıkıntı yok olabilir böyle şeyler deyip tekrar yerleştiricez dedi. Sonra oturup yine bişeyler yapıp tamamdır dedi. İlk ana kadar moralim çok iyiydi ama sonrasında bu olan beni aşırı üzdü daha önce bunu yaşayan var mı veya duyan bilgisi olan varsa bişeyler yazarsa çok sevinirim.
Merhaba sonucunuz nasıl oldu?Bugün 3. Gün tek embriyo transferim yapıldı. Doktor kalitesi çok iyi dedi ve transfer işlemini gerçekleştirdi. Aynı anda hemşire de ultrasondan rahimi görüntülüyordu. Doktor işini bitirip hayırlı olsun deyip çıktı o sırada hemşire ultrasondan bakmaya devam ederken 5-10 saniye sonra hemen doktoru çağırın seslendi. "Embriyo geri çıktı dedi" doktor tekrar geldi ben tabi şok oldum boyle birşey hiç duymamıştim daha önce. bana sıkıntı yok olabilir böyle şeyler deyip tekrar yerleştiricez dedi. Sonra oturup yine bişeyler yapıp tamamdır dedi. İlk ana kadar moralim çok iyiydi ama sonrasında bu olan beni aşırı üzdü daha önce bunu yaşayan var mı veya duyan bilgisi olan varsa bişeyler yazarsa çok sevinirim.
Transferden sonra 2 saat yattım . Ayağa kalktığımda su gibi bişey aktı bacağımdan şeffaf . Sorduğumda normal dediler . Rahim içini yıkıyorlar çünküArkadaşlar Allah'ın rızası için yardım edin transferden sonra tuvalette gittim 40 dakika sonra geldim sedyede uzandım 1.5 saat sonra eşim araba çağırdı arabaya binmek için kalktım giyindim çıktım akıntı olduğunu fark ettim arabaya bindim yine akıntı vardı birinci katı çıktım merdiven yoktu ama yavaş yavaş uzandım ve akıntım durdu şeffaf bir akıntıydı peçetede merkezde hemşireye sordum rahmi temizliyor o sıvı olabilir dedi ama doktorum inşallah embriyp düşmemiştir dedi sonuç negatif yardım edin düşmüş olabilir mi düşebilir mi
Merhaba,öncelikle hayırlısı olsun umarım güzel haberi alırsınızBugün 3. Gün tek embriyo transferim yapıldı. Doktor kalitesi çok iyi dedi ve transfer işlemini gerçekleştirdi. Aynı anda hemşire de ultrasondan rahimi görüntülüyordu. Doktor işini bitirip hayırlı olsun deyip çıktı o sırada hemşire ultrasondan bakmaya devam ederken 5-10 saniye sonra hemen doktoru çağırın seslendi. "Embriyo geri çıktı dedi" doktor tekrar geldi ben tabi şok oldum boyle birşey hiç duymamıştim daha önce. bana sıkıntı yok olabilir böyle şeyler deyip tekrar yerleştiricez dedi. Sonra oturup yine bişeyler yapıp tamamdır dedi. İlk ana kadar moralim çok iyiydi ama sonrasında bu olan beni aşırı üzdü daha önce bunu yaşayan var mı veya duyan bilgisi olan varsa bişeyler yazarsa çok sevinirim.
Doktor dedi embriyo düşmüş olabilir sonucum negatif oldu kafama o takıldıSonuç negatif demişsiniz doktor mu dedi bunu? Çünkü rahme işlem yapılıyor neticede akıntı vb gelmesi normal değil mi?
Allah aşkına değiştirin o doktoru . O nasıl saçma bir düşünce . Rahimde akıntı normal yani ozaman her akıntı olduğunda düşücekmi embriyo. Gidin adam akıllı bir yerde yaptırın .Doktor dedi embriyo düşmüş olabilir sonucum negatif oldu kafama o takıldı
Yani önce katater kontrol edilmeliydi bir süre beklenmeli sonrasında tekrar bakılmalı USG ile rahme benim doktorum öyle yapmıştı .Bugün 3. Gün tek embriyo transferim yapıldı. Doktor kalitesi çok iyi dedi ve transfer işlemini gerçekleştirdi. Aynı anda hemşire de ultrasondan rahimi görüntülüyordu. Doktor işini bitirip hayırlı olsun deyip çıktı o sırada hemşire ultrasondan bakmaya devam ederken 5-10 saniye sonra hemen doktoru çağırın seslendi. "Embriyo geri çıktı dedi" doktor tekrar geldi ben tabi şok oldum boyle birşey hiç duymamıştim daha önce. bana sıkıntı yok olabilir böyle şeyler deyip tekrar yerleştiricez dedi. Sonra oturup yine bişeyler yapıp tamamdır dedi. İlk ana kadar moralim çok iyiydi ama sonrasında bu olan beni aşırı üzdü daha önce bunu yaşayan var mı veya duyan bilgisi olan varsa bişeyler yazarsa çok sevinirim.
Ay çok sevindim artık sizde bu durumu yaşayanlara umut olursunuz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba transferin 10. Günü yani iki gün önce kan testim 192 çıktı çok şükür. bugün tekrar kan vereceğim
Benim doktorum da öyle yaptı. Transferden hemen sonra usg ıle baktı fotoğrafını verdi.Yani önce katater kontrol edilmeliydi bir süre beklenmeli sonrasında tekrar bakılmalı USG ile rahme benim doktorum öyle yapmıştı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?