- Konu Sahibi UmudumAysima
-
Canım merhaba , rahim normalde arası boş bir yapı değildir birbirine yapışıktır ayrıca rahim 45 derece eğik bir yapıya sahip sen otursan da yatsan da embriyonun konulduğu üst kısım hep yere paraleldir içeriye konulan embiryonun akıp gitmesi mümkün dahi değil. Transfer sonrası embiryolog katateri kontrol eder içinde embiryo kalmış mi diye eğer yok ise transferin başarılıdır başka bir seçenek yok. Uzanmakla felan hiç ilgisi yok, ben transfere aşırı sıkışık girdiğim için hiç yatamadan direk wc gittim masadan kalkıp. İşlem sonrası da 2 saat yolculuk yaptım eve geldim 3 kat merdiven çıktım pozitif aldım. Ama doktorun embiryo düşmüş olabilir demesi gerçekten hiç profesyonel bir aciklama değil ve mantıksız. Embiryo tutunmayabilir sonradan dışarı atılabilir ama transfer sonrası rahimden kayıp düşmez.Arkadaşlar Allah'ın rızası için yardım edin transferden sonra tuvalette gittim 40 dakika sonra geldim sedyede uzandım 1.5 saat sonra eşim araba çağırdı arabaya binmek için kalktım giyindim çıktım akıntı olduğunu fark ettim arabaya bindim yine akıntı vardı birinci katı çıktım merdiven yoktu ama yavaş yavaş uzandım ve akıntım durdu şeffaf bir akıntıydı peçetede merkezde hemşireye sordum rahmi temizliyor o sıvı olabilir dedi ama doktorum inşallah embriyp düşmemiştir dedi sonuç negatif yardım edin düşmüş olabilir mi düşebilir mi
Allah aşkına değiştirin o doktoru . O nasıl saçma bir düşünce . Rahimde akıntı normal yani ozaman her akıntı olduğunda düşücekmi embriyo. Gidin adam akıllı bir yerde yaptırı
Allah aşkına değiştirin o doktoru . O nasıl saçma bir düşünce . Rahimde akıntı normal yani ozaman her akıntı olduğunda düşücekmi embriyo. Gidin adam akıllı bir yerde yaptırın .
Ah hocam ah umdum yok yımurtam yok genetik bozukluk var progesteron çok yükseliyor sinirlerim çok bozuk 2 yıldır bıktım artık usandım canım çok acıyor zahmeti bana kalıyor pozitif almana o kadar sevindim kiCanım merhaba , rahim normalde arası boş bir yapı değildir birbirine yapışıktır ayrıca rahim 45 derece eğik bir yapıya sahip sen otursan da yatsan da embriyonun konulduğu üst kısım hep yere paraleldir içeriye konulan embiryonun akıp gitmesi mümkün dahi değil. Transfer sonrası embiryolog katateri kontrol eder içinde embiryo kalmış mi diye eğer yok ise transferin başarılıdır başka bir seçenek yok. Uzanmakla felan hiç ilgisi yok, ben transfere aşırı sıkışık girdiğim için hiç yatamadan direk wc gittim masadan kalkıp. İşlem sonrası da 2 saat yolculuk yaptım eve geldim 3 kat merdiven çıktım pozitif aldım. Ama doktorun embiryo düşmüş olabilir demesi gerçekten hiç profesyonel bir aciklama değil ve mantıksız. Embiryo tutunmayabilir sonradan dışarı atılabilir ama transfer sonrası rahimden kayıp düşmez.
Canım ben bebeğimi kaybettim malesef kalp atışlarının durduğunu öğrendik ve geçen hafta kürtaj oldum Allah bir dahakini kucağımı almayı nasip etsin inşallah bir daha bu acıyı yaşatmasın. Sen de sakın umudunu kaybetme gebe kalabilmek için tek bir sağlıklı embriyo yeterli bunu unutma hiç yumurtası olmayıp 3 4 opuda 1 yumurta zorla alıp onla gebe kalan binlerce kadın var. Mesela eşim ve ben de hiçbir sorun yok ikimizin de değerleri testleri muazzam ama gebe kalamıyorum sebepsiz infertilite o yüzden tedaviye başladık Allah nasip etmedi mi istersen her şeyin dört dörtlük olsun ne yazar nasibinde varsa oluyor zatenAh hocam ah umdum yok yımurtam yok genetik bozukluk var progesteron çok yükseliyor sinirlerim çok bozuk 2 yıldır bıktım artık usandım canım çok acıyor zahmeti bana kalıyor pozitif almana o kadar sevindim kiyavruna sağlıcakla kavuş, çok şükür sen yavruna kavuş, bizlere de dua et canım, bizi en iyi siz anlarsınız
Çok üzüldüm yaCanım ben bebeğimi kaybettim malesef kalp atışlarının durduğunu öğrendik ve geçen hafta kürtaj oldum Allah bir dahakini kucağımı almayı nasip etsin inşallah bir daha bu acıyı yaşatmasın. Sen de sakın umudunu kaybetme gebe kalabilmek için tek bir sağlıklı embriyo yeterli bunu unutma hiç yumurtası olmayıp 3 4 opuda 1 yumurta zorla alıp onla gebe kalan binlerce kadın var. Mesela eşim ve ben de hiçbir sorun yok ikimizin de değerleri testleri muazzam ama gebe kalamıyorum sebepsiz infertilite o yüzden tedaviye başladık Allah nasip etmedi mi istersen her şeyin dört dörtlük olsun ne yazar nasibinde varsa oluyor zaten
Aynı şey benimde başıma geldi dün tutumu dünden beri aklıma takıldı bu durumAyni şey benimde basima gelmisti embriyo kateterde takili kaldi tekrar labaratuvara goturup inceleme yapildi canlilik hala var denildi tekrar transfer edildi doktor ,embrriyolog hemsireler hepsi strese girdi tabi ben buz kesildim .doktorum cok umutluyum dedi ama malesef kocaman sifir negatif sonuc aldim.
Aynı şeyi dün ben yaşadım tuttu mu sizinkiBugün 3. Gün tek embriyo transferim yapıldı. Doktor kalitesi çok iyi dedi ve transfer işlemini gerçekleştirdi. Aynı anda hemşire de ultrasondan rahimi görüntülüyordu. Doktor işini bitirip hayırlı olsun deyip çıktı o sırada hemşire ultrasondan bakmaya devam ederken 5-10 saniye sonra hemen doktoru çağırın seslendi. "Embriyo geri çıktı dedi" doktor tekrar geldi ben tabi şok oldum boyle birşey hiç duymamıştim daha önce. bana sıkıntı yok olabilir böyle şeyler deyip tekrar yerleştiricez dedi. Sonra oturup yine bişeyler yapıp tamamdır dedi. İlk ana kadar moralim çok iyiydi ama sonrasında bu olan beni aşırı üzdü daha önce bunu yaşayan var mı veya duyan bilgisi olan varsa bişeyler yazarsa çok sevinirim.
Merhaba,aynı şeyi ben de yaşadım bugün.sizin sonucunuz nedir?inşaallah güzel sonuçlar almışsınızdırAynı şeyi dün ben yaşadım tuttu mu sizinki
Çok şükür pozitif sonuç almıştım ama 13 haftalıkken düşük yaptımMerhaba,aynı şeyi ben de yaşadım bugün.sizin sonucunuz nedir?inşaallah güzel sonuçlar almışsınızdır
Çok üzüldüm,inşaallah kısa zamanda nasip olurÇok şükür pozitif sonuç almıştım ama 13 haftalıkken düşük yaptım
Düşük için bin tane sebep sayılabilir dediÇok üzüldüm,inşaallah kısa zamanda nasip olurpeki düşük sebebi olarak bişey söylediler mi?
Evet öyle tabi ama tekrarlamaması için insan önlem almak adına bilmek istiyorDüşük için bin tane sebep sayılabilir dedi
Genetik teste göndermeyi doktorum gerek duymadı bakalım hayırlısı kolayı güzeli olsun hepimiz içinEvet öyle tabi ama tekrarlamaması için insan önlem almak adına bilmek istiyorİnşaallah bir dahakine sağlıkla kavuşursunuz
Doktorunuz kim hiç duymadım böyleBugün 3. Gün tek embriyo transferim yapıldı. Doktor kalitesi çok iyi dedi ve transfer işlemini gerçekleştirdi. Aynı anda hemşire de ultrasondan rahimi görüntülüyordu. Doktor işini bitirip hayırlı olsun deyip çıktı o sırada hemşire ultrasondan bakmaya devam ederken 5-10 saniye sonra hemen doktoru çağırın seslendi. "Embriyo geri çıktı dedi" doktor tekrar geldi ben tabi şok oldum boyle birşey hiç duymamıştim daha önce. bana sıkıntı yok olabilir böyle şeyler deyip tekrar yerleştiricez dedi. Sonra oturup yine bişeyler yapıp tamamdır dedi. İlk ana kadar moralim çok iyiydi ama sonrasında bu olan beni aşırı üzdü daha önce bunu yaşayan var mı veya duyan bilgisi olan varsa bişeyler yazarsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?