Transfer esnasında embriyosu katatere geri çıkan var mı:((

Arkadaşlar kalbinizi müsterih tutun ferah tutun ben 3. Denememde transfer işlemi gerçekleştirirken kateteri mi artık neyi çıkardıysa baktım doktor vajinayi siliyordu baktım peçete kıpkırmızı kan doktor hafif girişi tahriş ettik yırttık gibi bisey dedi ondan geliyor korkma sorun yok demişti gel görki nasil korkma ama cok şükür pozitif gördüm ikizlerim var her baktığımda çocuklarıma sizlerede dua ediyorum Rabbim gönülden isteyene kucaklarini boş bırakma diyorum Allah herkese hayırlısını versin olacağı varsa oluyor

Canım merhaba , rahim normalde arası boş bir yapı değildir birbirine yapışıktır ayrıca rahim 45 derece eğik bir yapıya sahip sen otursan da yatsan da embriyonun konulduğu üst kısım hep yere paraleldir içeriye konulan embiryonun akıp gitmesi mümkün dahi değil. Transfer sonrası embiryolog katateri kontrol eder içinde embiryo kalmış mi diye eğer yok ise transferin başarılıdır başka bir seçenek yok. Uzanmakla felan hiç ilgisi yok, ben transfere aşırı sıkışık girdiğim için hiç yatamadan direk wc gittim masadan kalkıp. İşlem sonrası da 2 saat yolculuk yaptım eve geldim 3 kat merdiven çıktım pozitif aldım. Ama doktorun embiryo düşmüş olabilir demesi gerçekten hiç profesyonel bir aciklama değil ve mantıksız. Embiryo tutunmayabilir sonradan dışarı atılabilir ama transfer sonrası rahimden kayıp düşmez.

Ayrıca akıntı gelmesi çok normal çünkü embriyo oraya kuru kuru koyulmuyor özel bir solusyon ile beraber içeri enjekte ediliyor sonradan akıntı olmasi çok normal herkeste olan bir şey

Allah aşkına değiştirin o doktoru . O nasıl saçma bir düşünce . Rahimde akıntı normal yani ozaman her akıntı olduğunda düşücekmi embriyo. Gidin adam akıllı bir yerde yaptırı

Allah aşkına değiştirin o doktoru . O nasıl saçma bir düşünce . Rahimde akıntı normal yani ozaman her akıntı olduğunda düşücekmi embriyo. Gidin adam akıllı bir yerde yaptırın .

Ah hocam ah umdum yok yımurtam yok genetik bozukluk var progesteron çok yükseliyor sinirlerim çok bozuk 2 yıldır bıktım artık usandım canım çok acıyor zahmeti bana kalıyor pozitif almana o kadar sevindim ki yavruna sağlıcakla kavuş, çok şükür sen yavruna kavuş, bizlere de dua et canım, bizi en iyi siz anlarsınız

Canım ben bebeğimi kaybettim malesef kalp atışlarının durduğunu öğrendik ve geçen hafta kürtaj oldum Allah bir dahakini kucağımı almayı nasip etsin inşallah bir daha bu acıyı yaşatmasın. Sen de sakın umudunu kaybetme gebe kalabilmek için tek bir sağlıklı embriyo yeterli bunu unutma hiç yumurtası olmayıp 3 4 opuda 1 yumurta zorla alıp onla gebe kalan binlerce kadın var. Mesela eşim ve ben de hiçbir sorun yok ikimizin de değerleri testleri muazzam ama gebe kalamıyorum sebepsiz infertilite o yüzden tedaviye başladık Allah nasip etmedi mi istersen her şeyin dört dörtlük olsun ne yazar nasibinde varsa oluyor zaten

Çok üzüldüm ya

Aynı şey benimde başıma geldi dün tutumu dünden beri aklıma takıldı bu durum

Aynı şeyi dün ben yaşadım tuttu mu sizinki

Doktorunuz kim hiç duymadım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…