Transfer esnasında nasıl sıkışık durabildiniz?

ben yolda yarım litre içtim,varınca da bir bardak.tavsiyem az az içip durmak yerine, transfere yakın bir vakitte bir anda içmek.çünkü transferden sonra bardak bardak içtiğin sular sıkıştırmaya başlıyor.transferden sonra bana hemen yaptırıyorlar idrarı.ama eğer çok içmizsen yatağa yatınca yine tuvalet ihtiyacın oluyor.ikinci seferde ben de çok su içmiştim.yatağa yatınca rezil oldum.idrarı tutman kolay olur.5-10 dakika sürüyor transfer.bence sonrasında sıkışmamak önemli.

kızlar ben transferden sonra eşime bir hasta bezi aldırdım.ve yarım saat sonra hiç kalkmadan oana yaptım.hatta o kdar sıkışmşımki 10 dakika sonra yine yaptım.2 saat hiç kalkmadım.bana kalsa akşama kadar kalkmazdım.okadar çileyi çekmişim bir çişe yenik düşer miyim hiç

gülhanmı vardı canım transferde ne dedi sonradan transfer hakkında

evet gülhan vardı. transferden sonra keşke görebilseydin çok güzel oldu nokta atışı dedikleri bu dedi.

bide bir sürü inşallahlı maşallahlı cümle kurarak moral verdi :) çok tatlıydı.

evet gülhan vardı. transferden sonra keşke görebilseydin çok güzel oldu nokta atışı dedikleri bu dedi.

bide bir sürü inşallahlı maşallahlı cümle kurarak moral verdi :) çok tatlıydı.

evet öyle birisi :)) keşke hemşire o olsaydı :))
benide transfer esnasında dürttü bakmam için çok ii bir yere gitti dedi :)) inş. seninde güzel olacak :))
orhan bey demek ii atışlar yapıyor :)))

Evet Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu iş kolay değil. Kızlar siz nerede yaptırdınız, hangi hastane ?

bende ilkinde çok zorlanmıştım sıkışık gitmediğim için sontayla doldurdular oda beni çok sıkıntıya soktu nerdeyse doktorun üstüne yapcaktım ama çok şükür başarılı geçti ikincide ise daha rahattım transferden bi saat sonra tuvalate çıkmıştım

benim transferim sabah 8 deydi,o yüzden sabahki ilk idrarımı yapmadım.ama çok sıkışmıştım yinede dayandım.transfere giderken yürüyemiyordum artık,anestezi ile olduğu için işlem sırasında birşey hissetmedim.ama uyanıpta kendime gelince altıma yapacaktım nerdeyse.30-40 dk yatıp hemen tuvalete gitmiştim.

canım benimde anestezi ile oldu ve ben kendime geldiğimde sonda takmışlardı onu çıkarıyorlardı. bana 6 saat hiç kalkmayacaksın dediler. hatta 2 saat sonra yemek yiyecektim kalkmama doğrulmama izin vermediler eşim yardım etti yemek yemem için.

6 saat sonra kalktım.

işlem toplamda 5 dakika sürüyor, neden anestezi dediklerini ben anlamadım, üstelik ağrı yok acı yok, sadece stabil durmanızı istiyorlar.. büyük bir şırınga içinde yumoşlar geliyor, doktor ekrana bakarak onları rahim içinde uygun gördüğü yerlere yumuşak bir şekilde bırakıyor. olsa olsa hareket etmemizi engellemek için anestezi vermişlerdir diye düşünebiliyorum ancak.. ben anestezi falan almadım,ekrana baktım ışık hücrelerimi seyrettim. sonra da dinleme odasına sedye ile taşıdılar, 1,5 saat yattım... şehir içi bir merkezdeyim diye de araba ile evime yolladılar. 6 saati ilk defa duyuyorum herhalde işi sağlama almak istediler.

canım benim aşılamalarımda anestezi ile oldu. ben biraz sorunluyum vajinal muayenedede sorun çıkarıyorum. o yüzden emeklerim heba olmasın diye anestezi ile oldu. yoksa kaslıp sorun çıkarırdım ve dr da bunu biliyordu.

ben ilçede yaşıyorum 6 saat kalkmadan dinlendim. sonra geceyi hastanede geçirdik ama bu tamamen isteğe bağlıydı. yani transferde geceyi hastanede geçirmek yok.

evet canım bana özel. yumurta toplama işleminde uyutulmadan önce ağlamaya başladım uyandığımda hala ağlıyodum. artık buna narin değil de mızmız diyolar biliyosun demi

kız nevin sen transferden sonra ne kadar yattın yani sana ne kadar yat dediler

hımmm anladım şimdi canım , inşallahh emekleriniz sonuçsuz kalmaz, allah herkese yardım etsin.

bana sonda takmışlardı ben yeteri kadar su içmemiştim serumla rahmimi doldurdu doktorum ondan sonra transfer etmişti bu arada anestezi kullanmaya hiç gerek yok kızlar inanın çok kolay hiç korkacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…