Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu benim 4. Transferim. Diğerlerinde evde test yapmıştım. 9. Günde kan vermiştim. Negatif çıkmıştı hep. Bunda 8 Ağustos kan günü. dayanabilirsem evde test yapmayı düşünmüyorum. 9 veya 10. Gün 5-6 Ağustos’ta kan vereceğim. 12. Günü beklemem. :)
Amiiinn, hayırlısıyla haftaya gebelik haberlerimizi alalım
Bana da ayın 8i kan ver dedi. Ama ben 5. 6. gün başlarım evde test yapmaya malesef kendimi biliyorum dayanamam
Hayır, sadece güneş kremi sürdüm. Deodarant, parfüm de yasaktı. Ben riske atmak istemedim. Zaten sürekli makyaj yapan biri de değilim :) instagramda görüyorum. Opu günü bile makyajlılar, eller ojeli falan tonla para döküyoruz sonuçta. En ufak olumsuz bahaneye yer olmasın :))
Hayır, sadece güneş kremi sürdüm. Deodarant, parfüm de yasaktı. Ben riske atmak istemedim. Zaten sürekli makyaj yapan biri de değilim :) instagramda görüyorum. Opu günü bile makyajlılar, eller ojeli falan tonla para döküyoruz sonuçta. En ufak olumsuz bahaneye yer olmasın :))
Selamlar ben de bugun 5. Gün embriyosu taze transfer oldum. Dr kaliteli olduğunu söyledi. Sabah akşam Progestan iğnem var . 9 Ağustos kan verme günüm.Saglıkla kucagımıza alalım inşallah
Amiiinn, hayırlısıyla haftaya gebelik haberlerimizi alalım
Bana da ayın 8i kan ver dedi. Ama ben 5. 6. gün başlarım evde test yapmaya malesef kendimi biliyorum dayanamam