• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer günlüğü

Ooooo hayırlı uğurlu olsun 😃😃😃nasıl işlem kolaymıydı
Yani alttan muayene yapar gibiydi ama ufacık bir sızı oluyor o da alt tarafın duvarlarını aralamak için koydukları aletten sanırım. Sonuçta içine bişi giriyor hissetmemek mümkün değil :) yinede kolaydı acı vs yoktu. İdrara sıkışık oluyorsun ben yarım saat sonra wc kalktım sonrasında da giyinip hastaneden ayrıldım. Sıra gün saymada :)
Darısı başına inş sende kolaylıkla geçirirsin☺️

Yani alttan muayene yapar gibiydi ama ufacık bir sızı oluyor o da alt tarafın duvarlarını aralamak için koydukları aletten sanırım. Sonuçta içine bişi giriyor hissetmemek mümkün değil :) yinede kolaydı acı vs yoktu. İdrara sıkışık oluyorsun ben yarım saat sonra wc kalktım sonrasında da giyinip hastaneden ayrıldım. Sıra gün saymada :)
İnşallah hersey gönlünüzce olsun🙏 taze transfer mıydı nerede yaptırdınız

Günler azaldıkça heyecanım artıyor 🤣🤣inşallah olumlu olacak

Selamlar ben de bugun 5. Gün embriyosu taze transfer oldum. Dr kaliteli olduğunu söyledi. Sabah akşam Progestan iğnem var . 9 Ağustos kan verme günüm.Saglıkla kucagımıza alalım inşallah

Back
X