Transfer günü 6 şubat olanlar 🙋🏻‍♀️

O zaman bugün 1. Günümüz, nasıl geçti🥰
😇 hafif karnımda sinek ısırığı hissettim bir ara başka bir şey yok. ovitrelllinin etkisi vücutta betayı yükselttiğinden bi huysuzluk var aslında progestan iğne falan da kullanıyorum böyle pms döneminde gibiyim. Sizin nasıl geçti var mı hissettiğiniz bir şey psikolojiniz normal dönemdeki gibi mi?

😇 hafif karnımda sinek ısırığı hissettim bir ara başka bir şey yok. ovitrelllinin etkisi vücutta betayı yükselttiğinden bi huysuzluk var aslında progestan iğne falan da kullanıyorum böyle pms döneminde gibiyim. Sizin nasıl geçti var mı hissettiğiniz bir şey psikolojiniz normal dönemdeki gibi mi?
Ben ovitrelleyi transferden bir hafta önce yapmıştım bi etkisini falan hissetmedim daha doğrusu oturup kendimi dinlemeye vaktim olmuyo benim 21 aylık bir oğlum var o da tüp bebekti ilk denemede olmuştu. Şimdi dondurulmuşlardan ikinciyi denedik bakalım hayırlısı 😍 Bu arada ben ilkinde de hiçbir belirti hissetmemiştim 4. Gün erken gebelik testiyle öğrenmiştim yine öyle yapmayı düşünüyorum 🙈

Nasıl gidyor süreç test falan yaptınız mı hiç bugün 6. Gün oldu 😊

Yaptım valla sabah normal kaset testle negatif çıktı . Teste de çok güvenmiyorum artı med di markası ama bakalım hayırlısı. Siz naptınız?
Ben de bu sabah kaset testle yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_7695.webp
    IMG_7695.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar bende 6 gün citlft embryi Day comfort diye Bi testle denedim negatif cktiii

Erken yapıyor olabilir miyiz acaba benimki de çift embriyoydu 17.30 gibi transferim olmuştu bunca emek sonunda negatifi görmek üzücü
Daha önceki denemelerimde 7 gun silk çizgi gördüm ama bu sefer yarın sabah ilk idrarla başka bir test ile deneyecegim test yapmak pişmanlıktır

Back
X