Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bugün 1. Günümüz, nasıl geçti
O zaman bugün 1. Günümüz, nasıl geçti![]()
Ben ovitrelleyi transferden bir hafta önce yapmıştım bi etkisini falan hissetmedim daha doğrusu oturup kendimi dinlemeye vaktim olmuyo benim 21 aylık bir oğlum var o da tüp bebekti ilk denemede olmuştu. Şimdi dondurulmuşlardan ikinciyi denedik bakalım hayırlısıhafif karnımda sinek ısırığı hissettim bir ara başka bir şey yok. ovitrelllinin etkisi vücutta betayı yükselttiğinden bi huysuzluk var aslında progestan iğne falan da kullanıyorum böyle pms döneminde gibiyim. Sizin nasıl geçti var mı hissettiğiniz bir şey psikolojiniz normal dönemdeki gibi mi?
Nasıl gidyor süreç test falan yaptınız mı hiç bugün 6. Gün olduhafif karnımda sinek ısırığı hissettim bir ara başka bir şey yok. ovitrelllinin etkisi vücutta betayı yükselttiğinden bi huysuzluk var aslında progestan iğne falan da kullanıyorum böyle pms döneminde gibiyim. Sizin nasıl geçti var mı hissettiğiniz bir şey psikolojiniz normal dönemdeki gibi mi?
Yaptım valla sabah normal kaset testle negatif çıktı . Teste de çok güvenmiyorum artı med di markası ama bakalım hayırlısı. Siz naptınız?Nasıl gidyor süreç test falan yaptınız mı hiç bugün 6. Gün oldu![]()
Ben de bu sabah kaset testle yaptım böyle çıktıYaptım valla sabah normal kaset testle negatif çıktı . Teste de çok güvenmiyorum artı med di markası ama bakalım hayırlısı. Siz naptınız?
İğrenç bi test o ya güvenmiyorum ben ona benimki de artımeddi moral bozucu test ilan ediyorum onu. Başka hassas bişeyle deneseymişiz keşkemerhaba bende 6subatta transfer oldum. Bekliyorum. Bugün bende artı medle test yaptım negatif cikti
Ee ben bişeyler görüyorum sanki hangi marka bu canım normal test dimi erken testlerden değilBen de bu sabah kaset testle yaptım böyle çıktı
Erken yapıyor olabilir miyiz acaba benimki de çift embriyoydu 17.30 gibi transferim olmuştu bunca emek sonunda negatifi görmek üzücüKızlar bende 6 gün citlft embryi Day comfort diye Bi testle denedim negatif cktiii
Daha önceki denemelerimde 7 gun silk çizgi gördüm ama bu sefer yarın sabah ilk idrarla başka bir test ile deneyecegim test yapmak pişmanlıktırErken yapıyor olabilir miyiz acaba benimki de çift embriyoydu 17.30 gibi transferim olmuştu bunca emek sonunda negatifi görmek üzücü
erken gebelik testi mi yapacaksınız, gaza geldim sabahın köründe yapıverdimDaha önceki denemelerimde 7 gun silk çizgi gördüm ama bu sefer yarın sabah ilk idrarla başka bir test ile deneyecegim test yapmak pişmanlıktır
Evet erken gebelik testi sabah erken ilk idrarla deniycemerken gebelik testi mi yapacaksınız, gaza geldim sabahın köründe yapıverdim
Korkma arkadaşım insulinle hamile kaldı şuan 4 aylık olacaksa oluyorKorkuyorum diyabetliyim. Tutmayacak diye çok korkuyorum
Testini atar misin bir de hangi markaerken gebelik testi mi yapacaksınız, gaza geldim sabahın köründe yapıverdim
Artı med hayalet çizginin h si bile yokTestini atar misin bir de hangi marka