• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER GÜNU PROGESTAN ŞOKU

Yok bence güzel bir değer doktorum 10. Günün 100 üzerinde olması benim için güzel bir değer dedi. 10. Gün 498 çıktı işte bu şekilde çok güzel dedi sizinde benim gibi yüksek değer olacaktır daha iyi olacaktır diye düşünüyorum 🤲🏻 Benimde yarın 12. Gün olarak tekrar kan vericeğim inşallah ikiye katlanması gerekiyormus 🤲🏻
Valla neden bilmiyorum inan senin icin kendime sevindigim kadar sevindim insallah hayirli saglikli bir evlat olur. Yavrunuz size hep sans mutluluk getirsin rabbim isteyenede nasip etsin konyadan kucak dolusu sevgiler

Valla neden bilmiyorum inan senin icin kendime sevindigim kadar sevindim insallah hayirli saglikli bir evlat olur. Yavrunuz size hep sans mutluluk getirsin rabbim isteyenede nasip etsin konyadan kucak dolusu sevgiler
Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sizin yavrunuzda öyle af ve afiyetle hayırlı olsun 🤲🏻 İstanbuldan sevgiler 🥰

Hay masallah benimde pozitif 3. Gun embriyosu tek embriyo transferden sonraki 8. Gunde test verdim 97 cikti valla korkuyorumda 97 sence yuksek degil mi doktorum iki gun sonra yine beta istedi insallah saglikla aliriz kucagimiza. O degil ese dostada haber verdim 😁
Merhaba verdiniz mi tekrar kan bi sıkıntı yoktur inşallah 🤲🏻

Back
X